Stal-Ruch(baragge)

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Doboszek

#136 Post autor: Doboszek » 26 cze 2004, o 19:16

bylem...widzialem..

Ciesze sie z wygranej lecz byla to gra :roll: :oops:
Wreszcier dostalo sie szydercom od AmRy i Wojtka ale NIebieska tez szarpala dziadkami niektorymi niezle :wink: 8)
Jedziemy do Sosnowca 8)

Natalka:):)

#137 Post autor: Natalka:):) » 26 cze 2004, o 19:16

Plakać mi sie chce... zaraz sie rozbecze :<: jak ja moglam na ten mecz nie isc! CHOLERNA GORACZKA! CHOLERNA CHOROBA! jo sie ida zabic...:(

NIEBIESCY DZIEKUJE WAM! ---> Ale oby taki sezon sie juz nie powtorzyl... przynajmniej ja tego nie chce..

:!!!!: :!!!: :!!!: :r: :r: :r: :szal: :szal: :szal: :flaga: :flaga: :flaga:

Pozdro dla wszystkich:*

Gość

#138 Post autor: Gość » 26 cze 2004, o 19:25

polowe sukcesu, teraz tylko rogala raus. jednak czy to tylko jest takie proste do zrealizowania. narazie trza sie cieszyc z tego minimum.
zobaczymy co przyniesie sezon ogorkowy :?

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#139 Post autor: grzej » 26 cze 2004, o 19:26

to tylko mala radosc krotkiej chwili, bo co bedzie dalej zobaczymy, a obawiam sie, ze nic nowego..
Tutaj nie wystarczy odejscie Rogali (ktory i tak nie odejdzie), niestety musi sie tez zmienic trener i niektorzy zawodnicy

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#140 Post autor: Ozor » 26 cze 2004, o 19:29

grzej co ty masz do trenera?

grzej
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#141 Post autor: grzej » 26 cze 2004, o 19:57

Osobiście bardzo szanuję go jako człowieka i trenera Ruchu, ale moim zdaniem pomysły mu się skonczyły zarówno na ustawienie, jak i koncepcję gry. Tutaj trzeba świeżej krwi...

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#142 Post autor: Konrad » 26 cze 2004, o 20:05

To już zaczyna być sloganem,ale nie trenera,a prezesa trzeba wy***rdolić.

W sytuacji jakiej jest Ruch, przy słabych pilkarzach nasza młodzież nie ma od kogo się uczyć, więc proponowałbym Pingola zostawić w spokoju, bo tutaj Beckenbauer nic by nie pomógł....
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#143 Post autor: Ozor » 26 cze 2004, o 20:09

Szacunek dla Wyrobka że w trudnym czasie z ograniczonymi na maksa możliwosciami kadrowymi i co ważniejsze finansowymi problemami klubu potrafił trafic do piłkarzy kturzy nie dostają wypłat.Goscie najzwyczajniej mogli olac baraże i rozejsc się do innych klubów a jednak tego nie zrobili wydaje mi się że to też troche zasluga Wyrobka.
Podsumowując nie zgadzam się z tobą ale każdy ma prawo do swojego zdania.

Niebieska
Kontakt:

#144 Post autor: Niebieska » 26 cze 2004, o 20:18

A więc po kolei:
Adiurbz - Łatwo się mówi, trza było lecieć po koszulkę, a nie stać jak .... :(

AndRe - Nie martw się, ja dziś robiłam drugie podejście po koszulkę (pierwsze w Rzeszowie) i znów klapa :cry: , ale ostatni będą pierwszymi, też zdobędziemy swoją koszulkę, może mistrzowską i inni nam będą zazdrościć :D

Natalka:) - stres to się dopiero zaczął

Ozor - ja też się tego boję, coraz bardziej

Doboszek - niestety dziadek, jak to dziadek i tak nic z tego nie zrozumiał :( i dalej żyje w swoim świecie. Ja mam niestety bardzo słabe nerwy, choć i tak długo wytrzymałam (całą 1-szą poł i większą część 2-giej) i w naszej konwersacji byłam bardzo delikatna (nie to co Amra i Wojtek).
A swoją drogą całkiem fajne towarzystwo koło mnie siedziało (oczywiście dziadka w to nie wliczam) - pozdRo dla nich, może są z forum, jeśli tak to proszę się przyznać :D

Suma sumarum, mecz był bardzo fajny, mógł się podobać (nie przesadzajcie z tym poziomem, to nie mistrzowstwa Europy, te lecą w telewizji), doping też super (oj sama sobie pośpiewałam), radość ze zwycięstwa niestety zbyt krótka, a na sam koniec twarde lądowanie.

Niebiescy, panie trenerze - dziękuję za utrzymanie 2 ligi dla Ruchu i obyście następny sezon walczyli w tym samym składzie(wiadomo co musi się stać, żeby tak było) i razem zdobyli upragniony awans do ekstraklasy. POWODZENIA.

ROGALA weż się w garść, pozbieraj swoje zabawki i odejdź :!: :!: :!:
Ostatnio zmieniony 26 cze 2004, o 20:29 przez Niebieska, łącznie zmieniany 1 raz.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#145 Post autor: Ozor » 26 cze 2004, o 20:29

Niestety tak to już jest że zwycięstwa usypiają i wydaje się że problemu nie ma ale problem pozostał jak ropiejąca rana i przypomnimy sobie o nim dopiero przy okazji porażki w następnym sezonie.
Bardzo chciałbym się mylic.

AndRe
Kontakt:

#146 Post autor: AndRe » 26 cze 2004, o 20:37

Niebieska 100% racji :D .Za rok bedziemy miec cale komplety strojow.

Na pocieszenie mam fotke z Malina ,jedna z ostatnich w ktorej Marcin byl pracownikiem KS Ruch Chorzow .Dzieki Marcin za gre na Cichej.

Ps.Uprzedajac Adi tyz na niej jest bo pewnie sie zaraz pochwali :lol:
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

elane

#147 Post autor: elane » 26 cze 2004, o 20:46

YEYEYE! Ale super :) Niebiescy forever. za***isty prezent na urodzinki :) DZIEKUJEMY! :D

stan01
Kontakt:

#148 Post autor: stan01 » 26 cze 2004, o 20:52

Niebieska, na pewno mnie nie znasz, ale ja Ciebie poznalem. W czasie przerwy stalas z WojtkiemO i chyba z Amra. Jesli chodzi o dziadka ktorego opier...il Wojtek wraz z kumplem (mam nadzieje ze mowimy o tym samym), to Mu sie slusznie nalezalo.
Natomiast jezeli chodzi o doping na trybunie o ktory walczyl podczas pierwszej polowyWojtekO, to moim zdaniem wyzywanie wszystkich od dziadkow na pewno nie bylo fer. Moim zdaniem nalezalo bardziej zmobilizowac mlodziez ktora siedziala na dolnej ponizej Wojtka, bo ta niestety byla non stop martwa.
Wg mnie doping na trybunie gornej byl OK!
DZIEKI NIEBIESKIM ZA 2:0!!!
Ostatnio zmieniony 27 cze 2004, o 15:54 przez stan01, łącznie zmieniany 1 raz.

KORONA KIELCE

#149 Post autor: KORONA KIELCE » 26 cze 2004, o 20:54

Gratulacje dla RUCHU ! ! ! ! ! ! ! ! Pokazaliscie Stali gdzie ich miejsce
Do zobaczenia w przyszłym sezonie :D :D :D :D

Gość

#150 Post autor: Gość » 26 cze 2004, o 20:57

stan nikt wszedł za free :!: wszyscy kupili bilety :!:

ODPOWIEDZ