[17 kolejka] Piast Gliwice : Ruch Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
jaca22
Kontakt:

#136 Post autor: jaca22 » 12 gru 2009, o 17:10

kibol-siem-ce pisze:CI co ciepią na Niedzielana mają nie równo pod sufitem, ale niy byda sie zniżoł do tego poziomu. Co do meczu ważne 3pkt, Piast byl cianki i powinien dostac więcej. Dziękuja za wspaniało runda, było z czego sie cieszyc, teroz ino sie wzmocnic i utrzymac sie w czubie.
sprawa jest skomplikowana a ja stanę na stanowisku ze Niedzialan był spoko jak potrzebował Ruchu.Jak Ruch już mu niepotrzebny to nie ma Niedzielana a słowa ,że Ruch nie straci bo dostanie podwójnie w stosunku do jego zarobków uważam za hipokryzję.
Kto więcej zyskał? Niedzielan czy Ruch?Bezapelacyjnie Niedzielan i gdyby był człowiekiem w porządku to dograłby cały sezon choćby dlatego żeby zachować jakąś klasę .Z niewolnika nie ma pracownika.Nie chce grać w klubie ,który dał mu szansę na odbudowę formy? Bez łachy.Odchodząc w połowie sezonu pozostawi po sobie miłe wspomnienia,strzelone bramki ale także wielki niesmak. tak na prawdę na świecie nie ma wielu ludzi ,którzy zasługują na szacunek.Mnie się zdawało i wydawało mi się to logiczne,że on zagra u nas przynajmniej do końca sezonu.Widocznie jestem tępym łbem i naiwnym jełopem,prawda panie Andrzeju?
cest la vie!!!!!!!!!
no chyba ,że to co się pisze i mówi o odejściu jest wyssaną z palca sensation :cool:

jugador
Kontakt:

#137 Post autor: jugador » 12 gru 2009, o 17:15

Odwazna teoria , bez Niedzielana bylibysmy gora gdzies w srodku tabeli.Zdecydowanie patrzac na sytuacje w jakiej bylismy Niedzielan zrobil wiecej dla Ruchu niz Ruch dla Niego.
Przez nasza gre jest Tauron(oby byl nadal) , sa pieniadze z transmisji telewizyjnych(patrz miejsce w tabeli) , jest duze zainteresowanie naszym klubem.
Bylismy pod sciana , z 3 mln zl dlugu , ktore zostana pokryte na koniec sezonu nieplanowanymi przychodami.Patrz wyzej.
Tylko ten Zus wisi ale to juz zupelnie inna sprawa.
" ... ten ciezki ranek i to ciezkie powietrze, ktore przeciez kochasz i ktorego nie chcesz , tu zimne slonce jest wymieszane z deszczem, to jest , to jest , to jest ... "

Czy zarzad Ruchu jest wstanie ubic aktualnie jakikolwiek interes ? Nie.Z nimi nie ubilbym nawet muchy w kiblu.

pedro-sbl
Kontakt:

#138 Post autor: pedro-sbl » 12 gru 2009, o 17:21

true jaca true, mosz recht Ruch jak i status w klubie do Niedzialana to byla niysamowito okazja zeby powrocic do grania. Martwi mie, ze niykierzy w klubie niy majom ambicji zeby walczyc o cos wiyncyj w tym sezonie, godom tu o dzialaczach. Momy jak by niy bylo dobry zespol, trenera kiery to poukladol przy takiyj sytuacji jak mozna niy walczyc o wysokie cele. Nerwuje mie, ze niy ma jasnego przekazu z klubu, ze klub chce sie wzmacniac i isc mocno do przodku.
Narodzie Górnośląski! Chcesz Twoje doczesne i wieczne życie na kilka setek lat w tak nieszczęśliwe ręce oddać? Nigdy – przenigdy! Obudź się Górnoślązaku i okaż przed całym światem, że potrafisz gospodarzyć i sam się rządzić. Dlatego też stwórz sobie samoistne wolne państwo – Republikę Górnośląską. Górnoślązacy! Wiem, że tak sobie życzycie. Jeżeli Szwajcaria potrafi się sama rządzić, dlaczego nie nasz bogaty kraj, który ma warunki ku temu.

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?f=22&t=23280

_pnwk_
Kontakt:

#139 Post autor: _pnwk_ » 12 gru 2009, o 17:31

pedro-sbl pisze:Nerwuje mie, ze niy ma jasnego przekazu z klubu, ze klub chce sie wzmacniac i isc mocno do przodku

Smagorowicz to wlasnie deklarowoł,no ale Smagorowicz to niy caly zarzond.
Co do Niedzielana niy zniża sie do poziomu tych co go obrażajom.Myśla ze on czeko na decyzjo:
-wzmocniynie;zostowom w Chorzowie bo mozno ugromy jakeś puchary
-osłabiynie;ida bo kaj indzij bo niyma szans na wiyncyj niz srodek tabeli

ps do Zagłymbio raczyj niy pudzie,niy wierza ze chciołby grać o uczimanie do konca sezonu.Niy tyn typ piłkarza. Wyobrażocie sie to? idzie z Ruchu kaj jest szansa na puchary do Zagłymbio kaj cza sie pocic o uczimanie :szok:
Obrazek
NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!

jaca22
Kontakt:

#140 Post autor: jaca22 » 12 gru 2009, o 18:12

ChachoR pisze:
pedro-sbl pisze:Nerwuje mie, ze niy ma jasnego przekazu z klubu, ze klub chce sie wzmacniac i isc mocno do przodku

Smagorowicz to wlasnie deklarowoł,no ale Smagorowicz to niy caly zarzond.
Co do Niedzielana niy zniża sie do poziomu tych co go obrażajom.Myśla ze on czeko na decyzjo:
-wzmocniynie;zostowom w Chorzowie bo mozno ugromy jakeś puchary
-osłabiynie;ida bo kaj indzij bo niyma szans na wiyncyj niz srodek tabeli

ps do Zagłymbio raczyj niy pudzie,niy wierza ze chciołby grać o uczimanie do konca sezonu.Niy tyn typ piłkarza. Wyobrażocie sie to? idzie z Ruchu kaj jest szansa na puchary do Zagłymbio kaj cza sie pocic o uczimanie :szok:
jest w tym jakaś logika dlatego pewnie odejdzie do .... :0 no właśnie może się pobawimy w zgadywanki ;)

Krzymp
Kontakt:

#141 Post autor: Krzymp » 13 gru 2009, o 07:34

jaca22 pisze:
kibol-siem-ce pisze:CI co ciepią na Niedzielana mają nie równo pod sufitem, ale niy byda sie zniżoł do tego poziomu. Co do meczu ważne 3pkt, Piast byl cianki i powinien dostac więcej. Dziękuja za wspaniało runda, było z czego sie cieszyc, teroz ino sie wzmocnic i utrzymac sie w czubie.
sprawa jest skomplikowana a ja stanę na stanowisku ze Niedzialan był spoko jak potrzebował Ruchu.Jak Ruch już mu niepotrzebny to nie ma Niedzielana a słowa ,że Ruch nie straci bo dostanie podwójnie w stosunku do jego zarobków uważam za hipokryzję.
Kto więcej zyskał? Niedzielan czy Ruch?Bezapelacyjnie Niedzielan i gdyby był człowiekiem w porządku to dograłby cały sezon choćby dlatego żeby zachować jakąś klasę .Z niewolnika nie ma pracownika.Nie chce grać w klubie ,który dał mu szansę na odbudowę formy? Bez łachy.Odchodząc w połowie sezonu pozostawi po sobie miłe wspomnienia,strzelone bramki ale także wielki niesmak. tak na prawdę na świecie nie ma wielu ludzi ,którzy zasługują na szacunek.Mnie się zdawało i wydawało mi się to logiczne,że on zagra u nas przynajmniej do końca sezonu.Widocznie jestem tępym łbem i naiwnym jełopem,prawda panie Andrzeju?
cest la vie!!!!!!!!!
no chyba ,że to co się pisze i mówi o odejściu jest wyssaną z palca sensation :cool:
Niedzelan jest zwykłym najemnikiem , ale ...
W ruchu zapracowoł uczciwie z nawiązkom na kożdego zarobionego grajcara.
Poza tym chyba od początku nie ukrywoł , że przyszol do Ruch się odbudować a nie żeby być drugim Gerardem

Awatar użytkownika
portalis
Kontakt:

#142 Post autor: portalis » 13 gru 2009, o 09:45

Jeśli nie rzucą jakimś konkretnym argumentem to Wtorek spokojnie do konca sezonu pogro... no moze jak kolega ChachoR napisol - osłabią zespół to moze wykonac jakis nerwowy ruch.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#143 Post autor: spyru » 14 gru 2009, o 05:07

Nie dzielcie jeszcze skóry na niedźwiedziu. Wszystko okaże sie wkrótce. Trzeba być dobrej myśli.
Stawarczyk :wstyd:
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

jary117
Kontakt:

#144 Post autor: jary117 » 14 gru 2009, o 15:41

Dziynki Chopcom za te piykne chwile w tyj rundzie. Jak przibijali piontki po szpilu to mi sie lezka w oku zakryncila. Widziolech po nich ze sa dumni z tego ze maja takich kibicow! A my z nich ze pokozali na co ich stac. Waldek Fornalik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
ChoRzówStaRy
Kontakt:

#145 Post autor: ChoRzówStaRy » 14 gru 2009, o 16:19

Ta piłkarzom jak i trenerowi cza podziekowac za tyn sezon!!!!!A co do ost. wyjazdu dzieki Chopkowi z Radzionkowa...Szpil jak i wyjazd zaliczom na WIELKI +
Obrazek

ODPOWIEDZ