Ruch Chorzów - Wisła Kraków 29.11.08 Godz.18:15
-
- Kontakt:
Jo mom inne podejscie do tego wszystkiego. Traktujesz ta Wisla jakby to Bog wie co bylo. Zwykla przecietna druzyna z srodkowej Europy. Byloby sie czym cieszyc jakby zagrali w jakims przekonujacym stylu, ale praktycznie oni znowu nic nie grali. Nie pamietacie Lecha? 2:0 po farcie, a potem seria kolejnych wpie^doli lub bezbarwnych remisow. Ciesza jedynie 3 pkt, ale cala otoczka byla juz bardzo slaba. Jo nie jest kibicem jakiejs Odry Wodzislaw czy innego Slaska Wroclaw, kery cieszy sie z byle gowna. Ambicji im nie odmowie, ale mogliby sie jeszcze nauczyc grac. Przeanaluj sobie cala ta runda i wymien mi choc jeden meczw, ktorym zagralismy swietnie i odnieslismy bezdyskusyjne zwyciestwo. Choc jeden. Kupa szczescia i tyle.SODA's pisze:właściwie miałem olac twoją wypowiedż i na tym skończebogas1985 pisze:czym jest Wisla by sie tak cieszyc? Po chujowej grze to cieszyc sie mozna zwyciestwem nad Realem, Barcelona czy Milanem, a nie nad jakims klubikiem, ktory 70% swoich sukcesow je***l w ostatnich 10 latach, wczesniej bedac zwyklym przecietniakiem rzez 90 lat.SODA's pisze:ku*** niy marudzic Ruch Ruch HKS !!! wygralismy z wisłą i to jest piynkne
Ruch HKS !!!!!! i ciesza jak dziecko
A pi***olenie, ze niekerych to nawet LM nie zadawala tez jest bez sensu. Te wszystkie zwyciestwa sa przypadkowe.
Niech ta runda sie juz konczy.
-
- Kontakt:
ja, ja - następnym razem przyjdę na mecz z kilkumiesięcznym maleństwem. Więcej wyobraźni...kijop666 pisze:.nojwiyncy mie wk***ia... ci co tyla pierdolom na tym forum grzejonc sie przi hajcongu,gotki wkur..,a na szpil to niy łaska!!!!
nara!!

a dziadki by sie ucieszyli jakby posiedzieli z wnukiem

-
- Kontakt:
Jo mom inne podejscie do tego wszystkiego. Traktujesz ta Wisla jakby to Bog wie co bylo. Zwykla przecietna druzyna z srodkowej Europy. Byloby sie czym cieszyc jakby zagrali w jakims przekonujacym stylu, ale praktycznie oni znowu nic nie grali. Nie pamietacie Lecha? 2:0 po farcie, a potem seria kolejnych wpie^doli lub bezbarwnych remisow. Ciesza jedynie 3 pkt, ale cala otoczka byla juz bardzo slaba. Jo nie jest kibicem jakiejs Odry Wodzislaw czy innego Slaska Wroclaw, kery cieszy sie z byle gowna. Ambicji im nie odmowie, ale mogliby sie jeszcze nauczyc grac. Przeanaluj sobie cala ta runda i wymien mi choc jeden meczw, ktorym zagralismy swietnie i odnieslismy bezdyskusyjne zwyciestwo. Choc jeden. Kupa szczescia i tyle.bogas1985 pisze:SODA's pisze:właściwie miałem olac twoją wypowiedż i na tym skończebogas1985 pisze:czym jest Wisla by sie tak cieszyc? Po chujowej grze to cieszyc sie mozna zwyciestwem nad Realem, Barcelona czy Milanem, a nie nad jakims klubikiem, ktory 70% swoich sukcesow je***l w ostatnich 10 latach, wczesniej bedac zwyklym przecietniakiem rzez 90 lat.SODA's pisze:ku*** niy marudzic Ruch Ruch HKS !!! wygralismy z wisłą i to jest piynkne
Ruch HKS !!!!!! i ciesza jak dziecko
A pi***olenie, ze niekerych to nawet LM nie zadawala tez jest bez sensu. Te wszystkie zwyciestwa sa przypadkowe.
Niech ta runda sie juz konczy.[/quot
ja mosz racja ...pozdro
RUCH Chorzów Polska
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ochłoń chopie, albo wytrzeźwiej. Na liga mistrzów żeś się zapatrzył we środa? Przypomna Ci że ta słaba Wisła wygrała dwa miesiące temu z Brceloną, a pół składu GTS gra w reprezentacji. Jak sie nie umiesz cieszyć z wygranych nad mistrzem Polski to idź do psychologa bo nieedługo może Cie dopaśc ostra depresja. Dla mnie to był fest ważny mecz z racji zamieszkania i ciesza się podwójnie. Halba już się chłodzi! Lubię ludzi ambitnych, ale kur... jak potrafią mnie wnerwiać marudy i osoby oderwane od rzeczywistośći. Pozdro Soda.bogas1985 pisze:czym jest Wisla by sie tak cieszyc? Po chujowej grze to cieszyc sie mozna zwyciestwem nad Realem, Barcelona czy Milanem, a nie nad jakims klubikiem, ktory 70% swoich sukcesow je***l w ostatnich 10 latach, wczesniej bedac zwyklym przecietniakiem rzez 90 lat.SODA's pisze:ku*** niy marudzic Ruch Ruch HKS !!! wygralismy z wisłą i to jest piynkne
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
pozdro hehehe i spokojniewojt pisze:Ochłoń chopie, albo wytrzeźwiej. Na liga mistrzów żeś się zapatrzył we środa? Przypomna Ci że ta słaba Wisła wygrała dwa miesiące temu z Brceloną, a pół składu GTS gra w reprezentacji. Jak sie nie umiesz cieszyć z wygranych nad mistrzem Polski to idź do psychologa bo nieedługo może Cie dopaśc ostra depresja. Dla mnie to był fest ważny mecz z racji zamieszkania i ciesza się podwójnie. Halba już się chłodzi! Lubię ludzi ambitnych, ale kur... jak potrafią mnie wnerwiać marudy i osoby oderwane od rzeczywistośći. Pozdro Soda.bogas1985 pisze:czym jest Wisla by sie tak cieszyc? Po chujowej grze to cieszyc sie mozna zwyciestwem nad Realem, Barcelona czy Milanem, a nie nad jakims klubikiem, ktory 70% swoich sukcesow je***l w ostatnich 10 latach, wczesniej bedac zwyklym przecietniakiem rzez 90 lat.SODA's pisze:ku*** niy marudzic Ruch Ruch HKS !!! wygralismy z wisłą i to jest piynkne
RUCH Chorzów Polska
-
- Kontakt:
- czoRny
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:

Go, go Power Rangers

Hahaha sorry, nie mogłech sie powstrzymać

Co do dzisiejszego szpilu, to wielkie brawa dla Pilarza i Zająca (chociaż drażni mnie to, że często w czasie ataku 2-3 zawodników on stoi parę metrów przed obrońcami, więc nijak nie idzie mu podać.... parę razy tak dzisiaj zrobił

-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Czemps
- Kontakt: