30.07.2006 GÓRNIK POLKOWICE - RUCH Chorzów

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Ryjek
Kontakt:

#106 Post autor: Ryjek » 27 lip 2006, o 15:53

gargamel pisze:Ten mecz ponwiniśmy bezproblemowo wygrać,jeżeli mamy zamiar myśleć o I lidze to chce widzieć 0:2,ale jak wiadomo to początek sezonu i nu wyniki mogą być zaskakujące.Piast-Zagłębie,pojedynek głównych faworytów,dla nas najlepszym rozwiązaniem byłby remis,ale na koniec wole żeby do OE weszli Ruch i Sosnowiec a nie jakiś Piast co nidy na oczy I ligi niewidział.
:shock: :shock: wola Piasta

gargamel

#107 Post autor: gargamel » 27 lip 2006, o 16:30

Ja wole Sosnowiec,niechcesz żeby weszli bo to nasi jedni z naszych najgorszych wrogów,lecz ja patrze pod względem tradycji,napewno sosnowiec ma dużo wieksze tradycje niz Piast.Powinni awansować;Ruch,Śląsk,Sosnowiec,Jagiellonia za Bełchatów,Zagłębie Lubin,Górnik Łynczna,Groclin.Takie moje zdanie.kto ma kibiców i tradycje do I ligi kto tego niema wypad do 2.

GuGa_MKS

#108 Post autor: GuGa_MKS » 27 lip 2006, o 16:41

To,że klub powstał wcześniej to nieznaczy, że ciągle ma grać w pierwszej lidze, bo szybko by się znudziła.
Co do kibiców to zgodze się tylko z Dyskobolią .

łysybatoRy

#109 Post autor: łysybatoRy » 27 lip 2006, o 16:50

gargamel pisze:Ja wole Sosnowiec,niechcesz żeby weszli bo to nasi jedni z naszych najgorszych wrogów,lecz ja patrze pod względem tradycji,napewno sosnowiec ma dużo wieksze tradycje niz Piast.Powinni awansować;Ruch,Śląsk,Sosnowiec,Jagiellonia za Bełchatów,Zagłębie Lubin,Górnik Łynczna,Groclin.Takie moje zdanie.kto ma kibiców i tradycje do I ligi kto tego niema wypad do 2.

powiedz mi chopie co ci ZAGŁEBIE LUBIN zawodzo!!!!!!!

Dziobol

#110 Post autor: Dziobol » 27 lip 2006, o 16:57

gargamel zastanow sie zanim cos napiszesz na drugi roz

gargamel

#111 Post autor: gargamel » 27 lip 2006, o 17:56

Sory,moim zdaniem Zagłębie Lubin pod względem kibicowskim to dno.A ja tu niemuwie że sosnowiec ma grac dlatego ze wczesniej powstał,tylko dlatego że tam są kibice tam sa tradycje,napewno wieksze tradycje od tych klubow ktorych wymieniłem,i nikt mi niewciśnie że Groclin,Lubin,Bełchatów maja lepszych kibiców i wieksze tradycje... :shock: Ja wolicie w I lidze Dyskobolie czy Piast to prosze bardzo,ja wole żeby grały Firmy niż jakieś sztuczne twory typu Zawisza-Hydroprzekręt.Ale to tylko moje zdanie...Widze że coponiekturzy przez nienawiść niedostrzegają zalet,ja tez nienawidze tyk psów z sosnowca alecz wole juz ich od piasta czy hydrotwora.

GuGa_MKS

#112 Post autor: GuGa_MKS » 27 lip 2006, o 19:30

gargamel pisze:Sory,moim zdaniem Zagłębie Lubin pod względem kibicowskim to dno.A ja tu niemuwie że sosnowiec ma grac dlatego ze wczesniej powstał,tylko dlatego że tam są kibice tam sa tradycje,napewno wieksze tradycje od tych klubow ktorych wymieniłem,i nikt mi niewciśnie że Groclin,Lubin,Bełchatów maja lepszych kibiców i wieksze tradycje... :shock: Ja wolicie w I lidze Dyskobolie czy Piast to prosze bardzo,ja wole żeby grały Firmy niż jakieś sztuczne twory typu Zawisza-Hydroprzekręt.Ale to tylko moje zdanie...Widze że coponiekturzy przez nienawiść niedostrzegają zalet,ja tez nienawidze tyk psów z sosnowca alecz wole juz ich od piasta czy hydrotwora.
Powiedz mi kiedy byles w Lubinie na meczu, ze tak mowisz :?: :?: :?:
Od 3 lat w Lubinie pod względem kibicowskim się bardzo zmienilo i to na duzy + :!:

Darek

#113 Post autor: Darek » 27 lip 2006, o 19:49

Gargamel jak sam pisze pisze z Polski dlatego mu blizej do sosnowca :P . Porównanie Zagłebia Lubin do Dyskobolii czy Łecznej to moim zdaniem nie porozumienie.

łysybatoRy

#114 Post autor: łysybatoRy » 27 lip 2006, o 20:12

gargamel luftnij sie chopie bo piszesz nie na tymat!!!!!!

gargamel

#115 Post autor: gargamel » 27 lip 2006, o 20:20

Rzeczywiście sory że nie na temat pisze,ale jak juz zaczołem to to dokończe.Nieporównuje Zagłębia L.do dyskobolii itp.Ale patrząć przez pryzmat np. Nas,Jagi,Sosnowca,Śląska to nam się należy I liga.A jak lecą tramsmisje Canal + transmitowane ze stadionu Zagłębia L to słysze tylko cisze,nawet można usłyszeć krzyk bramkarza typu WYJAZD!!!A na Ruchu,Zagłębiu S.Śląska itp. nie bo tam są kibice i tam się bawią na poziomie ekstraklasy a Zagłębie L na podiomie średniaka 2 ligowego,a taki Groclin to A klasa.
Ostatnio zmieniony 27 lip 2006, o 20:59 przez gargamel, łącznie zmieniany 1 raz.

Ryjek
Kontakt:

#116 Post autor: Ryjek » 27 lip 2006, o 20:53

gargamel pisze:Żeczywiście sory że nie na temat pisze,ale jak juz zaczołem to to dokończe.Nieporównuje Zagłębia L.do dyskobolii itp.Ale patrząć przez pryzmat np. Nas,Jagi,Sosnowca,Śląska to nam się należy I liga.A jak lecą tramsmisje Canal + transmitowane ze stadionu Zagłębia L to słysze tylko cisze,nawet można usłyszeć krzyk bramkarza typu WYJAZD!!!A na Ruchu,Zagłębiu S.Śląska itp. nie bo tam są kibice i tam się bawią na poziomie ekstraklasy a Zagłębie L na podiomie średniaka 2 ligowego,a taki Groclin to A klasa.

żeczywiscie
a jo jest papa smerf :lol:

GuGa_MKS

#117 Post autor: GuGa_MKS » 27 lip 2006, o 21:09

gargamel pisze:Rzeczywiście sory że nie na temat pisze,ale jak juz zaczołem to to dokończe.Nieporównuje Zagłębia L.do dyskobolii itp.Ale patrząć przez pryzmat np. Nas,Jagi,Sosnowca,Śląska to nam się należy I liga.A jak lecą tramsmisje Canal + transmitowane ze stadionu Zagłębia L to słysze tylko cisze,nawet można usłyszeć krzyk bramkarza typu WYJAZD!!!A na Ruchu,Zagłębiu S.Śląska itp. nie bo tam są kibice i tam się bawią na poziomie ekstraklasy a Zagłębie L na podiomie średniaka 2 ligowego,a taki Groclin to A klasa.
Jeśli Ty się kierujesz transmisjami na Canal+ no to powodzenia :lol:
Kluby Kibica np. Sosnowca czy Śląska są naprzeciwko kamer dlatego dobrze ich słychać w tv, a nasz sektor KK jest za kamerami i dlatego słabo słychać nasz doping w tv :( .
PS. Na przyszłość niekieruj się transmisjami w Canal+ :P i zacznij jezdzic to sie przekonasz, jaki i gdzie jest doping.
pozdRowienia z Lubina :)

SODA

#118 Post autor: SODA » 27 lip 2006, o 21:13

je*** sysnofiec i tyle w temacie

/R\ cRazy 1920
Kontakt:

#119 Post autor: /R\ cRazy 1920 » 27 lip 2006, o 21:14

gargamel tyś jest z sosnowca czy jaki ch** ? :? bo piszesz tu ciulstwa nieziemskie :!:
NIEBIESCY BYTKÓW

gargamel

#120 Post autor: gargamel » 27 lip 2006, o 21:57

Dobra,zboczyłem z tematu :) Po pirewsze z Polkowicami może niebyć tak łatwo,ale myśle że wygramy conajmniej 2;0 stawiam że 2 Sokołowski strzeli i podbije nasze serca 8)

Zablokowany