Szczakowianka - Ruch SOBOTA 16:00
-
- Kontakt:
- JaSio_HKS
- Kontakt:
-
a ja z tego samego zrodla widze:riquelme pisze:Ruch: Paśnik – Myszor, Balul, Baran, Makuch – Grzyb, Pulkowski, Bonk, Basta – Bizacki, Ćwielong
zrodlo: http://www.ruch.chorzow-online.pl
Ruch: Paśnik – Myszor, Balul, Baran, Makuch – Grzyb (66' Bizacki), Pulkowski, Bonk, Basta (34' Wawrzyńczok) – Ćwielong, Mikulenas
- Gucio
- Kontakt:
Rozdupi mnie
84' Po raz kolejny Cwielong marnuje idealna sytuacje do zdobycia bramki. Mowiac krotko nie trafił w piłkę i założył sam Sobie "siatke". .............
Jak to jest miec 10 sytuacji 100% w dwoch meczach i nie strzelic nic??
Tak najezdzomy na Srutwy... ale jak dla mnie to go brakuje... ale zech jest wkurzony. Ida schlac ryjek bo az sie trzesa
84' Po raz kolejny Cwielong marnuje idealna sytuacje do zdobycia bramki. Mowiac krotko nie trafił w piłkę i założył sam Sobie "siatke". .............
Jak to jest miec 10 sytuacji 100% w dwoch meczach i nie strzelic nic??
Tak najezdzomy na Srutwy... ale jak dla mnie to go brakuje... ale zech jest wkurzony. Ida schlac ryjek bo az sie trzesa
- Grzegorz
- Kontakt:
Ciekawe jakie beda opinie? Czy sie bedzie cieszyc z remisu?
Jak wiem to jego interesuje zwycienstwo. Gdzie to jest to zwycienstwo? Teraz ja sa te pukty na wage bycia w IIligi
Q to juz jest przesada. Dlaczego nikt ostro nie porozmawia z trenerem! Co zarzad chce 3-ciej ligi? To nie Q.. powiedza jasno i dobitnie a nie owijanie w bawejne . I mydlenie ocz kibicom!
Jak wiem to jego interesuje zwycienstwo. Gdzie to jest to zwycienstwo? Teraz ja sa te pukty na wage bycia w IIligi
Q to juz jest przesada. Dlaczego nikt ostro nie porozmawia z trenerem! Co zarzad chce 3-ciej ligi? To nie Q.. powiedza jasno i dobitnie a nie owijanie w bawejne . I mydlenie ocz kibicom!
-
- Kontakt:
Cos mi sie zdaje ze bydzie "powtorka z rozrywki" czyli abo baraze( w nojlepszym przypadku) abo bezposredni spadek.....ku*** loni mieli walczyc o awans a teraz bydom walczyc o baraze o utrzymanie
Cwielong tyla 100 a zodny nie wykorzystol
Ehhh....szkoda godac

[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
NIE MARTWCIE SIE NASTEPNY MECZ BEDZIE 1-2 WROCI SRUTWA TAK NIE CHCIANY I DUPNIE TOR
bo w tej druzynie stary jest mario ale to chyba ino lon umi strzelac bramki co mozna
zauwarzyc juz od kilku lot kto hje najlepszym strzelcem i niech mi tu zas anty srutwiorze nie
wyjerzdzajom ze srutwa wali bramy bo durs gro i nie do modym szansy dzisioj mody cwielong z 3 metrow nie strzelo
stary biza lostatni mecz z sosnowcem nie strzelo 3 razy z 3 metrow wiec beda za tym zeby mario grol doputy dopuki bedzie tory strzelol i go ftos nie zastapi a drugo sprawa to styl kiery ruch prezetuje jak juz tydzien temu moj dobry kolega
THOMMY Z BOCHUM pedziol mi na osobnosci ze tak jak ruch gro to jest jak na placu fusbal a nie ligi
dzis 45 minut w 11-tu przeciw 10-ciu i zas hu** nawet jak biza nie grol tez my nic nie zwojowali potem wloz
moze trocha pokaleczyl i zas 0-0 mysla ze nastepny mecz przegromy biorac pod uwaga nasze zangarzowanie werwa i chec do gry oraz skutecznosc bo z sosnowcem my zremisowali a lechia wygrala i to 2-0 besto stawiom
niestety 1-2 licza ino ze te rezultaty 0-0 utrzymiom nom ten daremny Ruch w II-lidze
i jeszcze jedno dobrze ze szczaksa dostala czerwono kartka bo inaczej by my wracali z bagarzem nowych doswiadczen
w postaci goli niestety nie dla nas takie jest moje zdanie WKURWIONEGO DjM
bo w tej druzynie stary jest mario ale to chyba ino lon umi strzelac bramki co mozna
zauwarzyc juz od kilku lot kto hje najlepszym strzelcem i niech mi tu zas anty srutwiorze nie
wyjerzdzajom ze srutwa wali bramy bo durs gro i nie do modym szansy dzisioj mody cwielong z 3 metrow nie strzelo
stary biza lostatni mecz z sosnowcem nie strzelo 3 razy z 3 metrow wiec beda za tym zeby mario grol doputy dopuki bedzie tory strzelol i go ftos nie zastapi a drugo sprawa to styl kiery ruch prezetuje jak juz tydzien temu moj dobry kolega
THOMMY Z BOCHUM pedziol mi na osobnosci ze tak jak ruch gro to jest jak na placu fusbal a nie ligi
dzis 45 minut w 11-tu przeciw 10-ciu i zas hu** nawet jak biza nie grol tez my nic nie zwojowali potem wloz
moze trocha pokaleczyl i zas 0-0 mysla ze nastepny mecz przegromy biorac pod uwaga nasze zangarzowanie werwa i chec do gry oraz skutecznosc bo z sosnowcem my zremisowali a lechia wygrala i to 2-0 besto stawiom
niestety 1-2 licza ino ze te rezultaty 0-0 utrzymiom nom ten daremny Ruch w II-lidze
i jeszcze jedno dobrze ze szczaksa dostala czerwono kartka bo inaczej by my wracali z bagarzem nowych doswiadczen
w postaci goli niestety nie dla nas takie jest moje zdanie WKURWIONEGO DjM
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
- vahanara
- Kontakt:
szczakowa dramatycznie słaba. Przewracali się na piłce, poza jedną akcją, żadnego zagrożenia. Ruch, cóż... Niby wszystko w miarę poprawnie ale skuteczność...
Dramat. Nie bardzo rozumie zmiane Basty na Wawrzyńczoka, jednego słabego zastąpił drugi - jeszcze słabszy. Miki - sorry, żadnego zagrożenia dla szczakowianki. Reasumując trzeba by zacytowac premiera tego chorego kraju : CIENIASY...
Dramat. Nie bardzo rozumie zmiane Basty na Wawrzyńczoka, jednego słabego zastąpił drugi - jeszcze słabszy. Miki - sorry, żadnego zagrożenia dla szczakowianki. Reasumując trzeba by zacytowac premiera tego chorego kraju : CIENIASY...
Każda władza deprawuje a władza absolutna deprawuje absolutnie...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie jestem zwolenikiem tetryka srutwy ale cza troszka zj***c reszta snajperow za wspanialo skutecznosc.bo w tylach jakos idzie choc momy nowego tormana i 2 nowych obroncow.ten remis to nasza porazka jeszcze sciekowa w 10!!!!a z lechia tyz nie wygromy a winni byda kibice bo presja na pilkarzach itp itd.jak jo byda miol presja i byda malo skuteczny w robocie to mie wy***ia.to jest ku*** wasza robota do ch***...ale...macie uzbierane 23-6=17p super[/quote]