KARNETY
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Dokładnie te autobusy to był pomysł 1 klasa no ale cóż zaś inni to podłapiąamra pisze:Sam niekerzy majom swój świat a inkszym świat sie tłumaczy i to chytajom......i publikujom.
Temat prosty ale na razie niy do przejścia
bajtle i kobiety jak nie za darmo - to za 2 -3 - abo 5 zeta ale miałt byc autobusy na dzielnice i inksze rzeczy ale po co ???
niech inni maja pełne stadiony ...
szkoda godać
kolego arcio co do rachunku ekeonomicznego to boł kiedys przedstawiony z analizą zysków i start zależnie od ilości biletów i zróżnicowania cen biletów ale mosz prawo tego nie wiedzieć bo wiesz co mosz wiedzieć ..
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]
-
- Kontakt:
@amra
jak potrzebuja sie czegoś dowiedzieć to sie dowiaduja
reszta mnie nie interesuje
są tu inni co mają wpływ na to co się robi
a co do karnetów to powtarzam - można gadać i gadac a i tak to niczego nie zmieni
ktoś podjął decyzje i już
przecież nie bedziemy pisali po murach - dejcie nom bilety za 5 zł
jo by tyż chcioł aby było lepij do kibica
ale co jo moga? moga se przyjść na Cicho i tyle ...
jak potrzebuja sie czegoś dowiedzieć to sie dowiaduja
reszta mnie nie interesuje
są tu inni co mają wpływ na to co się robi
a co do karnetów to powtarzam - można gadać i gadac a i tak to niczego nie zmieni
ktoś podjął decyzje i już
przecież nie bedziemy pisali po murach - dejcie nom bilety za 5 zł

jo by tyż chcioł aby było lepij do kibica
ale co jo moga? moga se przyjść na Cicho i tyle ...
nigdy nie jest za późno
arcio i amra po ch** te jakies tam rozgrywki na necie trzeba pomyslec zeby bylo dobrze 1 i 2 jestescie w tym klubie i mozecie przedstawic zdanie ogolu i pozniej przekazac odpowiedz jaka padla na forum to chyba nie takie trudne??
wg mnie wszystko szlo w dobrym kierunku a te cudowanie z bajtlami teraz oslabi frekwencja
ja zawsze biera jakiegos bajtla ktory stoi przed stadionem i jak iziemy wieksza ekipa to pozbieramy ich i wlaza z nami ale nie wszyscy tak robia
pozatym arcio chyba nie wierzysz w to ze bajtle zrobia lista oddaja do klubu itd?????
bo kto o tym mysli??
jak ja byl mody to z lehitymacja szkoly podstawowej czyli do ukonczenia 15 lat mialem za darmo
nie kurzylem , nie pilem ale tez nie zarabialem wiec skad mailem miec kase??
jak slysze pi***olenie, ze bajtel ma sobie odmowic browara czy fajek to mnie krew zalewa
bajtle to inwestycja na lata, to jest plan dlugofalowy a my myslimy tak jak prawie kazdy polak szybko cos zarobic , zeby miec na teraz i ch**
arcio wiesz jakie byly gadki z p. Zietkiem ja wywnioskowalem 1 woli miec 3 tys pewnych ludzi niz 10 niepewnych , ktore moglyby dac 3 krotnie wiekszy zysk tylko u nas boja sie podjac ryzyka
a bez ryzyka nie ma wynikow niestety i z takim podejsciem daleko nie zajdziemy
ktos tu przedstawil ceny biletow lub w temacie o marketingu i wynika , ze mamy najdrozsze
co daje duzo do myslenia
ciagle mecz jest u nas traktowany jako cos zlego szybko rozegrac jak najmniej kibicow i szybko do dom
wtedy zarzad, policja oni sa szczesliwi
mecz to powinno byc swieto i kazdy z nas powinien chciec byc juz na stadionie godzina przed
zobaczyc np mecz bajtli, jkis konkurs tak jak Bogdan Kalus na plycie prowadzi zagaduje rozkreca atmosfera bo narazie szykuje sie znow zmarnowany sezon pod tym wzgledem
sasiedzi robia , mysla , realizuja a u nas my mowimy i w miejscu stoimy , a raczej znow sie cofamy
wg mnie wszystko szlo w dobrym kierunku a te cudowanie z bajtlami teraz oslabi frekwencja
ja zawsze biera jakiegos bajtla ktory stoi przed stadionem i jak iziemy wieksza ekipa to pozbieramy ich i wlaza z nami ale nie wszyscy tak robia
pozatym arcio chyba nie wierzysz w to ze bajtle zrobia lista oddaja do klubu itd?????
bo kto o tym mysli??
jak ja byl mody to z lehitymacja szkoly podstawowej czyli do ukonczenia 15 lat mialem za darmo
nie kurzylem , nie pilem ale tez nie zarabialem wiec skad mailem miec kase??
jak slysze pi***olenie, ze bajtel ma sobie odmowic browara czy fajek to mnie krew zalewa
bajtle to inwestycja na lata, to jest plan dlugofalowy a my myslimy tak jak prawie kazdy polak szybko cos zarobic , zeby miec na teraz i ch**
arcio wiesz jakie byly gadki z p. Zietkiem ja wywnioskowalem 1 woli miec 3 tys pewnych ludzi niz 10 niepewnych , ktore moglyby dac 3 krotnie wiekszy zysk tylko u nas boja sie podjac ryzyka
a bez ryzyka nie ma wynikow niestety i z takim podejsciem daleko nie zajdziemy
ktos tu przedstawil ceny biletow lub w temacie o marketingu i wynika , ze mamy najdrozsze
co daje duzo do myslenia
ciagle mecz jest u nas traktowany jako cos zlego szybko rozegrac jak najmniej kibicow i szybko do dom
wtedy zarzad, policja oni sa szczesliwi
mecz to powinno byc swieto i kazdy z nas powinien chciec byc juz na stadionie godzina przed
zobaczyc np mecz bajtli, jkis konkurs tak jak Bogdan Kalus na plycie prowadzi zagaduje rozkreca atmosfera bo narazie szykuje sie znow zmarnowany sezon pod tym wzgledem
sasiedzi robia , mysla , realizuja a u nas my mowimy i w miejscu stoimy , a raczej znow sie cofamy
-
- Kontakt:
odniose sie tylko do tego:
co do list Viro to ja to zrozumiałem tak, że w szkole jest robiona zbiorówka
ale szczegółów nie znam
byłem, przekazałem że to wg kibiców nie jest dobrze, dostałem odpowiedź, napisałemViro pisze: mozecie przedstawic zdanie ogolu i pozniej przekazac odpowiedz jaka padla na forum to chyba nie takie trudne??
co do list Viro to ja to zrozumiałem tak, że w szkole jest robiona zbiorówka
ale szczegółów nie znam

nigdy nie jest za późno
arcio taka zbiorowka juz chyba obowiazuje od dluzszego czasu na sektor nr 1 chyba ze sie myle ale pamietam ze bylo taskie cos ciekawi mnie czy choc raz ktos z tego skorzystal
...
moze dobrym posunieciem bylaby jednak skrzynka pomyslow no i przede wszystkim osoba odpowiedzialna za kontakty z kibicami
...
moze dobrym posunieciem bylaby jednak skrzynka pomyslow no i przede wszystkim osoba odpowiedzialna za kontakty z kibicami
-
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jeszcze pare osob w tym Klubie pracuje, jak juz to wszystkicharcio pisze: oddac władze w klubie kibicom!!
wypierdzielić Klimka, Sobstyl, Ziętka, Mosóra, Wleciałowskiego

Powstanie nowy lad spoleczny, kibice beda pracowac spolecznie na dobro Ruchu...
Pilkarzy tez wywalic? To jo moga na torze stac potm...

Jaa... I za cztery lata mogemy sie pogratulowac awansu do b-klasy

Sie nie nerwuj arcio, szkoda energii na takie dzieci neo... :twisted:
Ludzie! Ruch to firma jak kozdo inna. Decyzja o karnetach, biletach, wpuszczaniu i niewpuszczaniu ludzi tam i siam to jest normalno decyzja biznesowa. Moze sie nam nie podobac, ale w tej chwili celem tej firmy jest wylezenie z dlugow. I koniec.
Jak bydemy grac w lidze mistrzow to byda za fraj wpuszczac

Mylisz sie, rzadza kaczory. I to dwa.OAK-Siemce pisze:Gorole rządzą i żabol.