ehh... pewnie jako pierwszy pokazesz ze 'nie ma zmiluj sie'. Ludzie opanujcie sie! Dejcie chopu popracowac, a nie zarzucajcie mu rzeczy ktorych jeszcze nie zrobil. Zreszta mysle ze Wlecial z charakteru to czlowiek, ktory wie ze sam dziala na swoja szkole jak da komus dac wejsc na glowe. A jak nie bedzie sobie potrafil poradzic, to mysle ze szybko sam poda sie do dymisji. Takie moje przypuszczenia, choc przede wszystkim mam nadzieje ze do niczego takiego nie dojdzie, a na wiosne beda wyniki (bo ze bedzie je***y to akurat wiem juz teraz bez wzgledu na wyniki)Goscioo pisze:ja mam taka propozycje ze jak oficialnie podaja nowego trenera w pon to umowic sie kiedys na spotkanie z nim np w nastepny weekend jakas zbiorka kibicow i jasno mu dac do zrozumienia ze jak ma dac soba rzadzic w szatni i patrzec na kolezenskie uklady, albo jak ma tolerowac wybryki i zachcianki pana S to niech lepiej do tej szatni w ogole nei wchodzi bo my kibice to wuczujemy a potem zmiluj nie bydzie ...
nie żeby sie czepiać, ale to samo pisaliście, przed sezonem, że po rundzie wiosennej będziemy na ostatnim miejscu, bez jakichkolwiek szans na utrzymanie, potem po kilku kolejkach część już widziała nas w pierwszej lidze, teraz zaś wracamy jak widze do spadkuHassan pisze:A mogło byc fajnie w razie spadku Górnika do 2 ligi ale raczej bedom derby z Gieksą
i co fajnie by bylo, jakby gornik spadl? bo bylyby derby? a moze ku*** fajniejsze derby bylyby jakby zamiast spadku gornika mysmy awansowali? jasne - najlepiej niech wszystkie slaskie spadna nizej, opanujemy 2 i 3 lige, a slaski futbol znowu bedzie potega....Hassan pisze:A mogło byc fajnie w razie spadku Górnika do 2 ligi ale raczej bedom derby z Gieksą
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot], Mavo1920, Radvan138 i 113 gości