Benefis Gucia.

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#196 Post autor: KOSTA » 3 cze 2005, o 15:50

pozdRo HB Siwy. wciep mi na PW adres to Ci te plytki posla :piwo:
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#197 Post autor: Scypion » 3 cze 2005, o 17:53

".Fajnie było znowu być z chopcami w młynie.Fajnie było śpiewać przez cołki szpil.Szkoda ,że już nie wszyscy pamiętajom niektóre przyśpiewki(Fto to boł ...czy, Jedyn gol ,drugi gol trzeci leci....) no ale zmiana pokoleń i inno moda. "

mie nojbardzi zol spiywanego choralnie "a heja ho" i podczas wyczytywanio skladu przi kozdym z naszych glosne "jest"

volek
Kontakt:

#198 Post autor: volek » 3 cze 2005, o 18:56

Nie wiem czy zech dobrze zauwazyl,ale przy bramce Józy-gdy podleciol do kibicow widać naszego dziadka.Fajnie sie to zlozylo,bo to przeca tyz legenda Ruchu.
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

ishateR

#199 Post autor: ishateR » 3 cze 2005, o 18:59

:D dziadek jest spoko ; ]
pamietom mecz w 1 lidze (z ległą chyba ) - mie rozdupioł jak Ruch szczelol brama a on myslol ze Legia :lol: ciepnoł mycka na zol i zaczoł po niej skokać :D :D:D:D:D:D:D agolnie spoko ; ] z nim to zawsze jaja lecom :wink:

ishateR

#200 Post autor: ishateR » 3 cze 2005, o 19:22

sciagnijcie se ze strony oficjalnej naszej ta 1 brama to jak Jozio leciol to bajtel sie kipnoł :lol:

Luke

#201 Post autor: Luke » 3 cze 2005, o 19:25

sadik pisze:sciagnijcie se ze strony oficjalnej naszej ta 1 brama to jak Jozio leciol to bajtel sie kipnoł :lol:
Dokładnie!Jak Józa lecioł do kibiców po strzelonym golu to bajtla od podowania bali potrącił i nawet nic w szale radości nie zauważoł... :lol: :lol: Dość dobrze to było widać z "5". :lol:

Niebieska
Kontakt:

#202 Post autor: Niebieska » 3 cze 2005, o 20:14

Dwa pytania odnośnie Benefisu:
1. Kto ma i może mi przegrać lub pożyczyć do przegrania kasetę z meczem, chciałabym go zobaczyć jeszcze raz, tym bardziej, że na meczu latałam jak zakręcona z aparatem (i tak po prawdzie niewiele widziałam :P) KONTAKT NA PRYW.

2. Czy i jeśli tak to gdzie można jeszcze kupić książkę o Guciu.

Bardzo mi zależy, proszę o odpowiedź zorientowanych.

A jeśli chodzi o Benefis, ledwo się zwlokłam następnego dnia do pracy, ale zabawa i atmosfera super. Za mojej kadencji jeszcze nie widziałam tak zapełnionego stadionu, nie licząc mszy, chciałabym wreszcie tego doczekać, nie w meczu wspomnień, a w meczu 1-szo ligowym decydującym o mistrzostwie Polski :) ale się rozmarzyłam :roll:

PozdRowienia dla wszystkich co byli, a zwłaszcza tych, z którymi się bawiłam.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

Luke

#203 Post autor: Luke » 3 cze 2005, o 20:23

Niebieska pisze:2. Czy i jeśli tak to gdzie można jeszcze kupić książkę o Guciu.
Książkę o Guciu możesz kupić w księgarni Św.Jacka w Chorzowie ale powinna być też dostępna w innych księgarniach w Chorzowie.Być może podczas meczu z Arką również będzie dostępna na stadionie ale tego nie jestem pewien na 100%.

Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#204 Post autor: KOSTA » 4 cze 2005, o 22:26

wklejom sam tekst z komentarzy ze stronki : "
Jestem kibicem Śląska Wrocław i jadąc na mecz do Bytomia trochę procentów było.I to chyba główny powód tego ,że wylądowałem na stadionie Ruchu.Szal gdzieś wsiąkł,ale nie wiadomo w jakich okolicznościach.Więc znalazłem się w Chorzowie.Ale jak,z kim i przede wszystkim dlaczego nie wiem.Faktem jest że doszłem do siebie na stadionie[ jak mnie wpuścili?? :-) ]kilkanaście minut przed meczem i już zostałem czego absolutnie nie żałuję.Było super.Atmosfera za***ista.Życzę pozostania w 2 lidze,bo chętnie odwiedziłbym stadion Ruchu podczas rozgrywek.Pozdrawiam chorzowskich kibiców"
:lol: :lol: :lol: :lol: pozdRawiom cie karlus :lol:
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

pio17

#205 Post autor: pio17 » 4 cze 2005, o 23:15

nie no....rozwałiło mnie to :D:D:D:D
moze to jakies przeznaczenie :P:P

volek
Kontakt:

#206 Post autor: volek » 4 cze 2005, o 23:17

Wszystkie drogi prowadzą na Cichą :)
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

ishateR

#207 Post autor: ishateR » 4 cze 2005, o 23:18

i od tego czasu ziomek stoł sie niebieski :lol:

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#208 Post autor: Ozor » 5 cze 2005, o 00:50

Taa a ze mną i kolegami byl gośc z zagranicy a tak dokładniej z za Brynicy i jak spiewa razem z nami spalic wszystkich Goroli :shock: :D :D :D :D

maciek73

#209 Post autor: maciek73 » 5 cze 2005, o 09:40

Ludzie ryczeli na trybunach. Richtich. Pełno łez.

ODPOWIEDZ