[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Jo opisol ogolnie sezon. Babiarz fajnie walczy, w ostatnich meczach raczy wyglado ok, ale to jest jego brakuje mu takigo spokoju, wszystko co robi to raczy na ambicji niz umiejetnosci. A Surma? Wlasnie jakos idzie pedziec, ze on niy loto jak szalony, bo sie umi ustawic z doswiadczeniaKotlet pisze:Ja tam w meczu z Lechią widziałem obraz zupełnie na odwrót, Babiarz był jednym z niewielu któego wszedzie było pełno i jakieś odbiory, szarpnięcia to właśnie on - Surma bezbarwny, niewidoczny.19aRtuR20 pisze:
Jo by w ogole Macka probowol na srodku pomocy, tam momy dziura, a na stopera, bez kontuzji innych raczy niy ma szans... A w srodku pomocy moze miolby szansa. Pewniakiem jest ino Surma, Babiarz niepewny, Filip zalezy od tego jaki dzien
No ale może ja się nie znam
Dobrze powiedziane. Nasza trójka weteranów nie ma szans na długie rajdy i biegi z młodzianami, ale właśnie dzięki doświadczeniu potrafią dobrze się ustawić, przeczytać zamiar rywala czy przeciąć lot piłki. Z meczu z Lechią warto wyróżnić Zieńczuka za poprzeczkę i wyjście sam na sam po podaniu bodajże Sadloka gdzieś z początku meczu.19aRtuR20 pisze:Jo opisol ogolnie sezon. Babiarz fajnie walczy, w ostatnich meczach raczy wyglado ok, ale to jest jego brakuje mu takigo spokoju, wszystko co robi to raczy na ambicji niz umiejetnosci. A Surma? Wlasnie jakos idzie pedziec, ze on niy loto jak szalony, bo sie umi ustawic z doswiadczeniaKotlet pisze:Ja tam w meczu z Lechią widziałem obraz zupełnie na odwrót, Babiarz był jednym z niewielu któego wszedzie było pełno i jakieś odbiory, szarpnięcia to właśnie on - Surma bezbarwny, niewidoczny.19aRtuR20 pisze:
Jo by w ogole Macka probowol na srodku pomocy, tam momy dziura, a na stopera, bez kontuzji innych raczy niy ma szans... A w srodku pomocy moze miolby szansa. Pewniakiem jest ino Surma, Babiarz niepewny, Filip zalezy od tego jaki dzien
No ale może ja się nie znamszpil z Bielskiem pokozol, ze Surma jest pewniakiem i wg mie sercem zespolu.
Jo mimo wszystko chyba by zaczol w Zabrzu srodkiem: Starzynski, Surma i Jankowski wspierajacy Kuswika. Przez to, ze Gornik mo raczy slabszy srodek pola od naszego cza ich zdominowac.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Google [Bot], klimz(R)owiec, Mavo1920 i 61 gości