interwencja
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
tak moge ... sluchasz hip hopu ?? slyszales wielkie joł - TeDa ?? wlasnie od niego zapozyczylem nicka... nic kompletnie nie przychodzilo mi na mysl tylko ta jedna nazwa - yoyowielkieyo ... wiec postanowilem sie pod ta nazwa zarejestrowac .. pech chcial ze nie moglem od razu wyslac posta bo musialem wyjsc a jak przyszedlem to juz byl zbanowany ... mialem poczatkowo stworzyc nowego ale mowie: "dobra dam se spokoj". ale pod wieczor mimo wszystko bylem ciekawy jakie sa posty w tym watku i tak sobie czytam ... w pewnej chwili widze posta w stylu: cos czuje w kosciach ze nastepnym zbanowanym bedzie yoyowielkieyo ... no to mowie do siebie - trza to wyjasnic ... ale najpierw zaciekawila mnie sprawa czy admini moga tak sobie osobom trzecim dawac czyjes dane osobowe (wg mnie jest to przestepstwo i jesli ci goscie zloza doniesienie na prokurature o popelnieniu przestepstwa to ich operatorzy slono zaplaca ... ale co tam nie mi to rozstrzygac). gdyby np. moj admin dal komus dane osobowe bez mojej wiedzy i zgody i bez postanowienia sadowego to bym sie naprawde zdenerwowalwolfik pisze:^3rR0R_4LL0C Masz racje zarejestrowales sie w nieodpowiednim momencie z nienajodpowiednijsza ksywa przypuszczam ze moderatorzy kasoweali z marszu wszystko co popadnie, a moglbys przyblizyc nam geneze tych nickow bo brzmia bardzo oryginalnie

Czy moglbym i tym razem wiedziec jakie mam ip (bylbym wielce wdzieczny) ???
----
pozdrawiam,
^3rR0R_4LL0C
-
- Kontakt:
^3rR0R_4LL0C pisze:bedzie yoyowielkieyo ... no to mowie do siebie - trza to wyjasnic ... ale najpierw zaciekawila mnie sprawa czy admini moga tak sobie osobom trzecim dawac czyjes dane osobowe (wg mnie jest to przestepstwo i jesli ci goscie zloza doniesienie na prokurature o popelnieniu przestepstwa to ich operatorzy slono zaplaca ... ale co tam nie mi to rozstrzygac). gdyby np. moj admin dal komus dane osobowe bez mojej wiedzy i zgody i bez postanowienia sadowego to bym sie naprawde zdenerwowalwolfik pisze:^3rR0R_4LL0C Masz racje zarejestrowales sie w nieodpowiednim momencie z nienajodpowiednijsza ksywa przypuszczam ze moderatorzy kasoweali z marszu wszystko co popadnie, a moglbys przyblizyc nam geneze tych nickow bo brzmia bardzo oryginalnie^3rR0R_4LL0C
Niska szkodliwosc spoleczna 8) Nie takie sprawy juz w Polsce umarzali.
Zreszta wszelkie naruszenie prawa w necie to sprawa wielcekontrowersyjna.Zapisy o prawie netowym i kodeks cywilny w wielu punktach sa rozne a niekiedy sprzeczne.Sredniej klasy prawnik sobie z tym poradzi (znalesc jaki kruczek).Jak ktos czytal zapisek o podpisie internetowym ten wie o czym mowie.Robiony zostal przez kompletnych laikow i jest najgorszy obok Albani :shock: w Europie
ooo tego nie wiedzialem ale w sumie to jest Polska, tu cuda sie dzieja...AndRe pisze:^3rR0R_4LL0C pisze:bedzie yoyowielkieyo ... no to mowie do siebie - trza to wyjasnic ... ale najpierw zaciekawila mnie sprawa czy admini moga tak sobie osobom trzecim dawac czyjes dane osobowe (wg mnie jest to przestepstwo i jesli ci goscie zloza doniesienie na prokurature o popelnieniu przestepstwa to ich operatorzy slono zaplaca ... ale co tam nie mi to rozstrzygac). gdyby np. moj admin dal komus dane osobowe bez mojej wiedzy i zgody i bez postanowienia sadowego to bym sie naprawde zdenerwowalwolfik pisze:^3rR0R_4LL0C Masz racje zarejestrowales sie w nieodpowiednim momencie z nienajodpowiednijsza ksywa przypuszczam ze moderatorzy kasoweali z marszu wszystko co popadnie, a moglbys przyblizyc nam geneze tych nickow bo brzmia bardzo oryginalnie^3rR0R_4LL0C
Jak ktos czytal zapisek o podpisie internetowym ten wie o czym mowie.Robiony zostal przez kompletnych laikow i jest najgorszy obok Albani :shock: w Europie

-----
pozdro,
^3rR0R_4LL0C
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt: