2 liga w tv
- L_M
- Kontakt:
będą skróty czy nie ???
o 19 na tvp 3 oglądałem studio gol. Na samym początku pan Andrzej zaznaczył że będzie coraz więcej II ligi w jego programie. Kiedy doszło do relacji II ligi 1 był mecz podbezkidzia z tłokami. Pokazali skrót z meczu bramki i wywiady. I to było wszystko na temat II ligi o ruchu nie było ani słowa. ciekawy jestem czy podbeskidzie coś załatwiało. Mam nadzieje że bedą pokazywać mecze ruch także. Mogli by zrobic program przedsionek ekstraklasy taki jak był wtedy gdy gks był w II lidze ( i niech tam wracaja ).
-
- Kontakt:
Jedyne dostepne skroty z meczu Blekitni-Ruch znajdziecie pod ponizszym linkiem:
http://www.szczecin.tvp.pl/sport/Magazy ... ziela).asf
To jest 19 MB magazyn sportowy, gdzie druga pozycja jest nasz mecz. Spore skroty, wywiady...
Jesli ktos potrafi mi doradzic jak przekonwertowac ASF na AVI lub MPG prosze o kontakt!
http://www.szczecin.tvp.pl/sport/Magazy ... ziela).asf
To jest 19 MB magazyn sportowy, gdzie druga pozycja jest nasz mecz. Spore skroty, wywiady...
Jesli ktos potrafi mi doradzic jak przekonwertowac ASF na AVI lub MPG prosze o kontakt!
-
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Re: 2 liga w tv
To co ten durny Zydorowicz pieprzy ze telewizji na to niestac? nikomu sie nic nie chce robic zreszta jak kiedys powiedzial prezez telewizji kwiatkowski " [...]nikt w polsce nie jest zainteresowany ogladaniem mistrzoestw swiata..."(cytat swobodny)Viro pisze:Przed chwilą otrzymaliśmy sprostowanie od Marcina Stefańskiego dotyczące Naszego apelu odnośnie pokazywania spotkań II ligi w stacji Canal+.
Jak się dowiedzieliśmy od Marcina Stefańskiego , Dyrektora Departamentu Rozgrywek Polskiego Związku Piłki Nożnej, od ubiegłego sezonu prawa do meczów II ligi posiada wyłącznie PZPN, który - na wniosek Klubu - odstępuje je nieodpłatnie.
tekst z forum kibicow
a goscie z canal + tez leca po najmniejszej lini oporu zamiast wykorzystac przerwqe reprezentacyjna w pierwszej lidze i pokazac ludziom mecz kolejki Pogon :Ruch oni woleli pkazac jakas szalenie interesujaca powtorke wyscigow zuzlowych ..w niedziele o 17 oni laduja sie z nudna powtorka...profeejonalnie jak ch..

- bluemario
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: 2 liga w tv
Już na początku wspominałem w jakimś poście że to Ragala miał się dogadać z TV ale z tego co wiem (czasami się tam pojawiam bo robie zlecenia dla TVP3, i słyszy się to i owo od znajomych), to nasz prezesik nie potrafił nawet tego załatwić... poszło jednym slowem o kasę, szczegułów nie znam ale telewizja prowadzi jawną politykę księgową... czyżby nie było to na rękę niektorym w naszym klubieScypion pisze:To co ten durny Zydorowicz pieprzy ze telewizji na to niestac? [...]