Jesli śie nie myle a wydaje mi sie że nie to bramkarz Widzewa to Fabiniak (młody) wypozyczony z PogoniScypion pisze:ludzie myslcie jakby norko bol dobry to by nie grol w Albani... sam trza szukac jakiegos modego ale juz ogranego w miara tormana w nizszych ligach...moze ktos napisac cos wiecy o tormanie kiery stol wbramie Widzewa w meczu z nami? skad bol itp...Michalik pisze:Bramkarzy momy fest niepewnych i nie powiem przydolby sie juz Norko , bo moze On takich bledow nie popelnio...
Ale i tak potrzeba nom nowego i dobrego tormana....
Paśnik czy Nowak
- ruchowiec71
- Kontakt:
WIELKA WIELKA WIELKA
NIEBIESKA ERKA
NIEBIESKA ERKA
a no Fabiniak jest fest za***isty, jeszcze pamietom go z gry w Pogoni, jednak mom nadzieja ze kiedys Nowak wroci do formy sprzed 2 lat i bedzie dobrze a jak dotychczas to mysle ze na najblizszym szpilu z Radomiakiem to w bramce stanie Norko...ruchowiec71 pisze:Jesli śie nie myle a wydaje mi sie że nie to bramkarz Widzewa to Fabiniak (młody) wypozyczony z PogoniScypion pisze:ludzie myslcie jakby norko bol dobry to by nie grol w Albani... sam trza szukac jakiegos modego ale juz ogranego w miara tormana w nizszych ligach...moze ktos napisac cos wiecy o tormanie kiery stol wbramie Widzewa w meczu z nami? skad bol itp...Michalik pisze:Bramkarzy momy fest niepewnych i nie powiem przydolby sie juz Norko , bo moze On takich bledow nie popelnio...
Ale i tak potrzeba nom nowego i dobrego tormana....
Tak trocha odbiegna od tematu, ale trocha mi zol Nowaka. Nie wiem czy zescie zauwazyli ale On zawsze ale to zawsze idzie podziekowac kibicom za doping! Inni rezerwowi ida do szatni a on zawsze dziekuje i za to go ciagle cenia i chciolbych zeby teroz z Polonia to On stanol w torze.
PS. Sory za odbiegniecie od tematu.
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Już nim sie Łęczna interesuje i nie wykluczone że pójdzie jak sam nie gro.Michalik pisze:Tak trocha odbiegna od tematu, ale trocha mi zol Nowaka. Nie wiem czy zescie zauwazyli ale On zawsze ale to zawsze idzie podziekowac kibicom za doping! Inni rezerwowi ida do szatni a on zawsze dziekuje i za to go ciagle cenia i chciolbych zeby teroz z Polonia to On stanol w torze.
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
- fRyta
- Kontakt:
Nowak bąd zco bądz ..........
Nowak bardziej doświadczony nie zapomnijmy co robił w meczu np..ze zniczem baraze ....ale liczy sie forma obecna ;] a w sumei dobrze ze mamy dwoch dobrych bramkarzy ;] :twisted:
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: