kto przyjdzie kto odejdzie tej zimy!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#1471 Post autor: L_M » 18 maja 2006, o 03:14

Michalik pisze:Jo tam akurat do Bonka nic nie mom ale i tak fest mi juz jest szkoda Petasza :/
a mi wogole! tyle w temacie, nie chce sie rozwodzic nad tym...

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1472 Post autor: heli » 18 maja 2006, o 05:08

co to za piłkarz co niby jest taki dobry, a w spotkaniu rezerw, dostaje czerwono, pauzuje trzy mecze i zaś dostaje czerwono, ino mi nie godejcie, że mu tak zależy,
w obronie gro dno, w ataku moze mioł dwa dobre mecze, a już go nie kerzy nie wiem jak wielbili, jedyne co umie to wciepywać bala z rogu i cało robota jego. wszedzie dobrze gdzie nas nei ma, kożdy lepszy kto nie gro, wiela to ludzi pisało często, zeby wlozł jakiś rezerwowy, a jak wlozł to porem pisali po co wlozł jak on jest w takiej formie i tak si ezachowuje, jak sie zachowuje.

Dla mnie nie jest normalne, ze synek dostaje w spotkaniu rezerw dwa razy zcerwona kartke, wiec moze z nim jest jednak od strony emocjonalnej nie tak i wcale sie nie dziwia, ze nie gro. jak to jest do wos za***isty grajek, co mioł chyba jeden mecz moze dwa dobry w Ruchu, a potem no ja jakby mógł mieć więcej, jak wszyscy do niego tacy nie dobrzi. ;).

Dla mnie tak jak napisałech fajnie by te dwie pozycje prawy obrońca i lewy pomocnik to podstawa, ale wyraźnei napisałem, ze jak bedzie mozliwość to dla dobrego gracza sie znajdzie miejsce na kożdo pozycja.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#1473 Post autor: L.G » 18 maja 2006, o 08:38

Lewoskrzydłolwego to my momy bardzo dobrego - nazywo sie Makuch, momy do tego dwóch niyzłych lewych obrońców - Bartnik, Starowicz, ino momy zbyt pasywnego i asekuracyjnego trenera, żeby odważoł się zmienić roz zatwierdzono regułka.
Petasz jest zdolny w dodatku mody facet, szkoda że go zmarnują bo jest po prostu źle prowadzony. Co do jego gry obronny to w zimowych sparingach groł jako lewy obrońca i robioł to dobrze wiync niy piszcie gupot.
Na pewno w grze obronny jest dużo lepszy od Cwielonga (w grze obronny jako lewy skrzydłowy - podkreslom)
Napastników tyz na razie momy dojś. (Janoszka !!!! Cwielong !!! Markiewicz !!! - zmłodego pokolenia)
Problemem jest prawa strona - Myszor i Smarzyk dojś wiekowi w przyszłym sezonie stanowczo trzeba ściągnąc kogoś na ich miejsce), Fosa sie zatracioł, Grzyb tyz niy nojmodszy. To tu trzeba ze dwóch zdolnych w miara modych ludzi.
Co do środka pomocy, jak w końcu wyzdrowieje Rajman to bydzie dobrze.
Klaczka tyz w przyszłym sezonie poleku bydzie musioł dać sie spokój i myśla że podstawowo para srodkowych to bydzie Kośmicki-Balul ale tyu trzeba jeszcze jednego chopa w razie kontuzji, kartek
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#1474 Post autor: Simone » 18 maja 2006, o 14:08

podstawa jest inteligentne odmlodzenie naszej kadry ...
Wprowadzanie powoli mlodziezy do gry

Wiadmomo , mlodzi nam awansu nie dadza ale nie moze byc tak ze jak zalozmy wrocimy za rok do Ekstraklasy to o sile zespolu beda decydowac

35 letni Myszor , 36 letni Srutwa , 33 letni Grzyb , 30 letni Bonk , 35 letni Klaczka i 33 letni Mikulenas
- tak to na dzisiaj wyglada

Na dzisiaj perspektywiczni to : Makuch , Balul , Baran i Pulkowski i Pepe - troche malo

Zebysmy nie obudzili sie z reka w nocniku ...

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#1475 Post autor: L.G » 18 maja 2006, o 14:17

Simone pisze: Na dzisiaj perspektywiczni to : Makuch , Balul , Baran i Pulkowski i Pepe - troche malo
niy jest tak żle są jeszcze:
Starowicz, Kosmicki, Janoszka, Markiewicz, (Basta, Łudziński i Petasz - jak niy zrobiom z nich kolejnego Wawrzynczoka) trzech modych tormanów.
Może warto ściągnąć nazot Dereka ? (zaś dwa tory wciepnął)
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
Goscioo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#1476 Post autor: Goscioo » 18 maja 2006, o 14:20

slavo - przytoczyls jedno spotkanie, nie zwracajac w ogole uwagi na te co gdyby nie Seba to by my moze teraz walczyli o awans/utrzymanie ale w 3 lidze bo by bralko punktow nawet na baraze .....

Awatar użytkownika
ruchowiec71
Kontakt:

#1477 Post autor: ruchowiec71 » 18 maja 2006, o 14:26

łowca goroli pisze:Lewoskrzydłolwego to my momy bardzo dobrego - nazywo sie Makuch, momy do tego dwóch niyzłych lewych obrońców - Bartnik, Starowicz, ino momy zbyt pasywnego i asekuracyjnego trenera, żeby odważoł się zmienić roz zatwierdzono regułka.
Nie chce nic godac ale dl amnie to troche dziwne ze Makuch gra na lewej stronie. zeby ni ebyło bardzo go cenie i uwazam za suepr wzmocnienie ale on ni eumie grac lewa noga - nie wiem czy zauwazyliscie ze przy kazdej centrze jak sie prosi żeby centrowoł z lewej nogi to on musi na prawa przełożyć
łowca goroli pisze: Napastników tyz na razie momy dojś. (Janoszka !!!! Cwielong !!! Markiewicz !!! - zmłodego pokolenia)
Czy jo wiem ze dosć Cwielong gro jakj grooststanio dobrze ze strzylo o Markiewiczo i Jnaoszki trudno cos powiedziec bo nie graja ale na moj eoko to takie Mario 10lat młodszy by sieprzydoł typowi lis pola karnego i na dodtaek dosyc szybki
łowca goroli pisze: Klaczka tyz w przyszłym sezonie poleku bydzie musioł dać sie spokój i myśla że podstawowo para srodkowych to bydzie Kośmicki-Balul ale tyu trzeba jeszcze jednego chopa w razie kontuzji, kartek
Jeszcze jest Baran
WIELKA WIELKA WIELKA

NIEBIESKA ERKA

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#1478 Post autor: Simone » 18 maja 2006, o 14:27

tak łowca ale oni nie graja i niewiadomo na co ich stac tak naprawde

Kosmicki ma 30 lat z tego co wiem wiec perspektywiczny to on juz raczej nie jest

Jest jeszcze 17 letni Babiarz - stawialbym na niego od przyszlego sezonu za np Wawrzynczoka ktora dostal juz wiele szans

zapomnialem o Ludzinskim - racja

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#1479 Post autor: Patton » 18 maja 2006, o 14:28

Panowie zamykam i otwieram nowy temat -> Tranfery i kadra lato 2006
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Zablokowany