Bez ruchów w Ruchu...

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
WOJTEKK

#16 Post autor: WOJTEKK » 30 kwie 2003, o 12:10

nie wiem co myslec juz teraz o decyzji Edka,jest poprostu dziwna sytuacja,najpierw sie godzi,potem dzwoni,ze sie rozmyslił :roll: naprawde nie wiem jak to tłumaczyc :?: czy kasa,czy obecny zarzad stoi na przeszkodzie,bo jezeli CHODZI GŁÓWNIE O KASE I pójdzie do ZAGŁEBIA lub gdzie indziej nie pozostanie mi nic napisac tylko to,ze mimo WSZYSTKO BRAK MU MESKIEJ I NIEBIESKIEJ DECYZJI O RATOWANIU RUCHU A WTEDY NIEBEDZIE DLA MNIE NAPEWNO NIEBESKIM TRENEREM :cry: :cry:

Gość

#17 Post autor: Gość » 30 kwie 2003, o 12:13

WOJTEKK ja tez bym tak pewnie pomyslal ale pomysl kto teraz jest w Ruchu " Niebieski". Komu orpocz kibicow zalezy na tym zeby Ruch zostal w lidze?? Dam glowe,ze gdyby on widzial mozliwosc prowadzenia normalnej pracy tutaj to zrobilby wszystko ,zeby ratowac Ruchu.
Ale jesliby tylko jemu na tym zalezalo, to trudno sie dziwic. Zreszta tej decyzji raczej nie mamy co monetowac, bo gdyby Lorens przyszedl do Ruchu to bylby to chyba cud.

ROGALA RAUS!! MANDRYSZ RAUS!!! ZARZAD RAUS!!! PANIENKI-PILKARZE RAUS!!!

RUCH TO MY A NIE WY!

ukasz77
Kontakt:

#18 Post autor: ukasz77 » 30 kwie 2003, o 12:17

Nie wierzę że było tak jak podali w newsie!!!!!!!!!

Edek napewno się od razu nie zgodził.
Już po ostatnim razie miał dość Rogali i reszty gnojów.

AndRe
Kontakt:

#19 Post autor: AndRe » 30 kwie 2003, o 12:56

Zgadzam sie z postem GERHATA prawie w 100%
Jedyne z czym bym mial watpliwosci to slowa cytuje "Lepszy Mandrysz od Lorensa"
Rozumiem ze chodzi o sprawe jakoby Lorens polecial na wieksza kase a nie o umiejetnosciach trenerskie obu Panow.
Tak jak ktos slusznie zauwazyl nie wierzmy prasie.Prasa napisala to co powiedzial jej rzecznik badz prezes badz jeden z czlonkow zarzadu.
To samo bylo przecierz niedawno w sprawie Srutwy.(tylko dzieki temu ze Mariusz zaczal pisac na forum prawda ujrzala swiatlo dzienne)

I tak jak GERHAT napisal wydaje mi sie ze Rogala jest w szachu.Praktycznie nie ma wladzy w klubie.Nie chce sie zagalopowac za daleko ale z mojej strony wyglada jakby byl marionetka w rekach tej bandy.Poniewaz wiekszosc w Ruchu to panowie z pewnego rzadzacego ugrupowania politycznego moze panuje i u nas dyscyplina klubowa??
Dla mnie sa trzy mozliwosci :
-albo Rogala jest po uszy w tym bagnie i razem z reszta ekipy staraja sie zatuszowac pewne rzeczy zwiazane z naszym klubem (nawet kosztem spadku :( )
-albo Rogala boji sie wychylac z szeregu bo wie ze jak za duzo powie to obecny zarzad wybierze nowego prezesa ktory juz calkowicie pognebi nasz klub(to by swiadczylo jednak o niebieskim sercu prezesa)
-albo tak sie boji stracic zarobki i stolek prezesa ze robi wszystko aby go uratowac

Ja jeszcze sie ludze ze to ewentualnosc numer 2 (a troche bardziej sie bede sie ludzic jesli slowa prezesa jakboby Srutwa zostal zatrudniony wbrew zarzadowi okarza sie prawda)
Co nie zmienia faktu ze Rogala powinien okazac sie mezczyzna i ustapic z prezesury po sezonie a przy okazji starac sie rozwiazac obecny zarzad (jesli mu na Ruchu naprawde zalezy)

Chyba ze pan prezes jest tak zapatrzony w slowa swojego przelozonego ze "mezczyzne poznaje sie nie po tym jak zaczyna tylko po tym jak konczy"
Tylko Panie prezesie!! TEN SYMBOLICZNY MEZCZYZNA OKAZAL SIE IMPOTENTEM!!!!
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

hanys1920
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#20 Post autor: hanys1920 » 4 maja 2003, o 12:22

mnie za bardzo nie interesuje jak sa pdzielone wplywy w klubie czy prezes ma cos do gadki czy nie .mnie interesuje moj ukochany klub i to by gral o najwyzsze cele. ale by tak bylo cos trzeba zmienic jesli Rogala nie ma na nic w plywu to niech sie poda do dymisji i powie jak jest tam gdyz tak naprawde nikt tego nie wie oprocz zarzadu i prezesa .a na dzien dzisiejszy najlepsze wyjscie to taktyka opracowana przez pko
MOIM DOMEM GÓRNY Śląsk MOIM ŻYCIEM RUCH Chorzów

www.wolnyposredni.pl

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#21 Post autor: gerhat » 5 maja 2003, o 13:22

hanys1920, skoro Cie to nie interesuje, to po co rogala ma mówić jak tam jest :?: , przeczysz sam sobie, albo nie wiesz co piszesz.
Twoje marzenia powoli sie spoełniają, w najblizszą sobote jest pierwszy mecz o najwazniejszy cel, którym jest zwycięstwo ze Szczakową. Za tydzień kolejny najważniejszy ... itd itp

ODPOWIEDZ