powiem wam jedno już w sobote byłem gotowy jechać ale w ostatniej chwili zrezygnowałem
jak na telegazecie oglądałem wynik i ciągle 0:0 to se myśle tak sie to nie skończy no i 90 minuta i przegrali
a jak pozniej oglagałem ta relacje gdzie pisali że radomiak grał w 9 to myslałem że pozabijam tych chuji
i to taka moja myśl pobić ich żeby chodzić nei mogli może wtedy by im się zachciało biegać i grać
rozmowy z nimi nic nie dają -kurwiarze je***e
aby zaoszczędzić sobie nerwów nie pójdę na Jagę, choć czekałem długo na ten mecz i chciałem się zerwać z wesela na którym będę w przyszłą sobotę
ogólnie chyba nie przyjde na Cichą do czasu zmiany tego sk***ysyna Fornalaka
żygać mi się chce
Radomiak - Ruch
- 19r20
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I jak zawsze...
zoboczcie se na comtv.pl
"Bylismy lepsi, ale przegralismy bo mielismy pecha"
A co do Fornalaka to po nim nie byda jechać bo to jest bez celu, a juz takiego jechania wcale nie rozumia...!
Nie jego wina, że nikt nie zauważa tego, że trenerem najlepszym nie jest...
Ale nie wierza w to, że jakby trenerem zostoł Lorens to nagle zaczęli by my wszystko wygrywac, do tego potrzebno jest jeszcze druzyna...
zoboczcie se na comtv.pl
A co do Fornalaka to po nim nie byda jechać bo to jest bez celu, a juz takiego jechania wcale nie rozumia...!
Nie jego wina, że nikt nie zauważa tego, że trenerem najlepszym nie jest...
Ale nie wierza w to, że jakby trenerem zostoł Lorens to nagle zaczęli by my wszystko wygrywac, do tego potrzebno jest jeszcze druzyna...
-
- Kontakt:
niy wiym czy dobrze, żech zrozumioł ale czy ty uważosz, że tako jest prowda - gromy super ino zawsze abo syndzia, abo pech, abo pech i syndzia razem :shock: :shock: :shock:weRti pisze:I jak zawsze...
zoboczcie se na comtv.pl