Scypion pisze: ↑18 lut 2024, o 20:22
niebieski73 pisze: ↑18 lut 2024, o 20:03
JEDI_V pisze: ↑18 lut 2024, o 15:27
W Anglii takiego Szczepana to by ludzie na rękach nosili i to nie koniecznie za osiągnięcia, dyć tyn synek jeszcze niy downo na grubie charatoł, bo synek mo charakter i wola walki, 99% procent tych emerytow kopidolow z gruby to alkoholiki bez ambicji, hobby i wizji na swoje zycie. Wiyncyj wiary i szacunku dla niego i chopcow z szatnie.
Za te słowa o emerytach górniczych powinieneś przeprosić i skasować konto.
Za słowa o Szczepanie powinno tu wielu co najmniej odpocząć.
juz pomijajac forme wypowiedzi, to rzeczywiscie nie byl jego najlepszy mecz, ale gral po kontuzji, a moze i z niedoleczona kontuzja.
juz pomijajac jego gole i wypracowane gole przez dwa i pol roku. tak, jesienia nie strzelal tylko z karnych, jeszcze asystowal i te karne wywalczal. to jest to po prostu jeden z nas.
jakbym byl pilkarzem i tu wchodzil to by mi sie chcialo rzygac. wszyscy chujowi.
jakby w klubie wywieszono tak biala flage jak wy chcecie teraz robic, to bysmy grali z Szombierkami.
jakby ktos tak zrobil statystyke, to pewnie jedna i ta sama grupa sa ci:
- co dwa lata temu gadali, ze w Puławach przejebalismy awans, a niektorzy toi ze nie chcemy awansowac
- co rok temu gadali, ze w Sosnowcu przegralismy awans, a niektorzy to i ze nie chcemy awansowac
- ci co teraz gadaja, ze juz spadlismy.
ja wiem, ze szans na utrzymanie jest 10%. ale kto ma w nich inny wierzyc niz kibice? ci "na zawsze wierni, na zawsze oddani" albo ci "najlepsi w Polsce?". powtorze, pisanie "spierdolimy sie" nic Ruchowi nie daje, wrecz przeszkadza. to tylko upust wlasnych emocji.
Co do Hurasa, oby cos z tego synka bylo, ale potraktujcie go po prostu jako zdolnego juniora. Nikt sie nie domaga specjalnie gry Potocznego. Mam wrazenie, ze herb Vfb przeslonil Wam oczy i to myslenie, ze jak cos efu to 3x lepsze. Synek majac 17 lat, nie tylko nie byl w 1 druzynie, ale nawet nie dostal treningu z 1 druzyna. Taki Grabara jako 16 latek juz regularnie trenowal z pierwsze druzyna LFC. LFC, nie Vfb. I to regularnie, a Mike nie dostal nawet zaproszenia, a pewnie byla niejedna sytuacja, ze mieli szpital i brali kilku juniorow do treningu. Oby synek wypalil, ale nie ma co wierzyc, ze Niedzwiedz jest samobojca i robi sobie na zlosc. Poza tym, chyba gral z Jastrzebiem. Nie slyszalem, zeby sie tam wyroznial. Jak sie nie wyroznia na tle 3ligowca, to jak ma pomoc w Ekstraklasie?
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...