MIESIECZNIK NIEBIESCY......I pamiatki
MIESIECZNIK NIEBIESCY......I pamiatki
Mam pytanko czy KS RUCH CHORZOW moj ukochany klub ma jakies kozysci finansowe ze sprzedazy Magazynu NIEBIESCY(miesiecznik) oraz to samo pytanie sie dotyczy pamiatek w sklepie RUCH i sport naprzeciwko BANKU SLASKIEGO????
JESLI TAK TO TRZEBA SIE BRAC ZA KUPOWANIE I TO FEST.........
zreszta jo itak kupuja co chwila cos innego--dzis zech sie kupiol fajny recznik.
a MAGAZYN NIEBIESCY miol byc,ale dzis zech obleciol calo wolka rynek i echooooooo
zreszta jo itak kupuja co chwila cos innego--dzis zech sie kupiol fajny recznik.
a MAGAZYN NIEBIESCY miol byc,ale dzis zech obleciol calo wolka rynek i echooooooo
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: MIESIECZNIK NIEBIESCY......I pamiatki
adamo chorzow pisze:Mam pytanko czy KS Ruch CHORZOW moj ukochany klub ma jakies kozysci finansowe ze sprzedazy Magazynu NIEBIESCY(miesiecznik) oraz to samo pytanie sie dotyczy pamiatek w sklepie Ruch i sport naprzeciwko BANKU SLASKIEGO????
klub mo kasa za wszystko co mo nasz hetb i nie tylko w całej polsce(no chyba z pod lady)
a co do magazymu "niebiescy" to juz sie jakos od czerwca przestoł pokazywac i niewiadomo czymy

[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
- fRyta
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mi dziś kumpel godoł, że on już jest otwarty od kilku dni, ale nie wiem, czy nie robi mnie w ciula...Piotruś pisze:Koło stadionu przy dworcu PKP na batorym powstaje jakis sklep "Niebiescy"
Co to za sklep ? Z gadzetami takimi jak w sklepiku na stadionie czy odzieza ? (na szyldzie jest logo Pit bulla i bad boy'a)
I kiedy planowane jest otwarcie ??
Nie wiecie, czy go już otwarli, a jeśli nie to kiedy go otworzą?
Jo wiem ze magazyn przestol sie ukazywac,ale w biuletynie przedmeczowym z Lechia bylo wyraznie napisane ze startujemy z nim od tego tygodnia wiec powinien byc....................Moze pod koniec bedzie bo ci co sprzedaja tez nic o tym nie wiedza.Ale na bank bedziemy startowac z tym magazynem to pewne.
- kRycha
- Kontakt:
niema otwarty byłech w sobota i żech pocałowol kalmka musiołehc od stadionu zadupiać na wolkeParOKMN pisze:Mi dziś kumpel godoł, że on już jest otwarty od kilku dni, ale nie wiem, czy nie robi mnie w ciula...Piotruś pisze:Koło stadionu przy dworcu PKP na batorym powstaje jakis sklep "Niebiescy"
Co to za sklep ? Z gadzetami takimi jak w sklepiku na stadionie czy odzieza ? (na szyldzie jest logo Pit bulla i bad boy'a)
I kiedy planowane jest otwarcie ??
Nie wiecie, czy go już otwarli, a jeśli nie to kiedy go otworzą?
[img]http://i353.photobucket.com/albums/r394/19kRycha20/usebarkopia.gif[/img]
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
a idzie w tym sklepie kupic jakies szale z Ruchu?adamo chorzow pisze:suchejcie pisza sam serio my kibice kupujac te wszystkie pamiatki wspomogomy nie tyle klub finansowo (bo od tego beda te wielkie firmy co w Ruch zainwestuja)ale pokazujemy przez to ze Ruch mo wziecie.............
KUPOWAC PAMIATKI RECZNIKI I INNE BAJERKI.
MAGAZYNU U NOS TYZ JESZCZE NIY BOLO....
-
- Kontakt: