Bajtle i kobiety ino na sektor rodzinny???
Bajtle i kobiety ino na sektor rodzinny???
jak to jest czymy niy mogymy juz wlazic na inne sektory z dziolchami ,jo laza z dziolcha i niy chca siedziec na rodzinnym ,pryndzyj i bilet kupia
- L.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
mie sie zdaje ze to lo co pyto Reden i lodpowiedz brzmi ja jest trocha gupawereden pisze:Czyli jak dobrze rozumuja na dziesiona jak póda z bajtlym (5 lot) to musza mu kupić bilet?
mie nie chodzi lo te pieniadze ale jak chcemy narybek niebieski wychowywac
jesli znow pokazuje sie paranoiczne przepisy jak na rodzinny to za darmo jak kajs indzij to plac gupota
jak beda chciol isc na rodzinny to i tam puda ale nie moze byc tak ze znizki lub calkowite nieplacenie za
dzieci lub zona jest ino na jednym sektorze na stadionie a reasumujac wszystko to poleku bedom
musieli sektor rodzinny powiekszyc
zakladajac ze ktos lazil colkie zycie na 10 tera mo baba i 2 dzieci i tyz z nimi tam lazil
lod tego sezonu wyjdzie go to 40 zl na mecz a to juz nie jest maly pieniadz na polskie warunki
dlatego niech tu nie pisza co niektorzy o tym czy komus 10 zeta szkoda
[b]Fan Club Deutschland 🇩🇪 [/b]
-
- Kontakt:
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Taka dyskusja o biletach już była, więc nic nowego nikt tu nie wymyśli.
Ja uważam że powinni wszyscy płacić, bez wyjątku. Bajtle mogliby miec bilety np. po złotku. Chore jest to że coś jest za friko. Tak się potem wszyscy uczą, że każdemu coś sie należy za darmoche i wiecznie będa skamlać. Jak coś dostaniesz za darmo to przeważnie tego nie szanujesz.
I niech mi nikt nie mówi, że przez to będzie mało ludzi na stadionie.
Kto chce to przyjdzie i zapłaci a kto nie chce to wiecznie będzie szukał wymówek.
Ja uważam że powinni wszyscy płacić, bez wyjątku. Bajtle mogliby miec bilety np. po złotku. Chore jest to że coś jest za friko. Tak się potem wszyscy uczą, że każdemu coś sie należy za darmoche i wiecznie będa skamlać. Jak coś dostaniesz za darmo to przeważnie tego nie szanujesz.
I niech mi nikt nie mówi, że przez to będzie mało ludzi na stadionie.
Kto chce to przyjdzie i zapłaci a kto nie chce to wiecznie będzie szukał wymówek.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...