Znowu wojewoda...
-
- Kontakt:
Znowu wojewoda...
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3445973.html
Kolejny raz do stadion w Sosnowcu nie ma o dziwo żadnych uwag, a u nas znowu monitoring się nie podoba. Myslałem, że u nas z monitoringiem jest wszytsko ok.
Kolejny raz do stadion w Sosnowcu nie ma o dziwo żadnych uwag, a u nas znowu monitoring się nie podoba. Myslałem, że u nas z monitoringiem jest wszytsko ok.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Simone
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
moim zdaniem monitoring jest b.d
http://www.ruch.chorzow-online.pl/galer ... itoring_01
http://www.ruch.chorzow-online.pl/galer ... itoring_01
WSZYSCY NA WYJAZDY
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tomasz Pietrzykowski (ur. 6 października 1973 w Raciborzu), Polski działacz państwowy, wojewoda Śląski, prawnik.
W 1998 ukończył Wydział Prawa i Administracji Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach, na tej samej uczelni uzyskał dyplom doktora nauk prawnych (2003). W latach 1998-2003 był asystentem, następnie adiunktem w Katedrze Teorii i Filozofii Prawa Uniwersytetu Śląskiego. Zajęcia prowadził również w Górnośląskiej Wyższej Szkole Handlowej w Katowicach i Wyższej Szkole Zarządzania i Marketingu w Sosnowcu. Odbył ponadto studia z filologii angielskiej w Nauczycielskim Kolegium Języków Obcych w Raciborzu.
W 2004 zdał egzamin radcowski po aplikacji w Okręgowej Izbie Radców Prawnych w Katowicach. Ogłosił wiele prac naukowych, m.in. Wsteczne działania prawa i jego zakaz, Etyczne problemy prawa - zarys wykładu; jego zainteresowania naukowe obejmują m.in. działanie prawa w czasie, strukturę systemu prawnego, współczesne ujęcia pozytywizmu prawniczego.
Jest bezpartyjny, współpracuje z ugrupowaniami prawicowymi. Był m.in. pełnomocnikiem komitetu wyborczego Stronnictwa Konserwatywno-Ludowego w czasie wyborów uzupełniających do Senatu (2000) oraz obserwatorem z ramienia Prawa i Sprawiedliwości wyborów prezydenckich na Ukrainie (2004). W grudniu 2005 został powołany przez premiera Kazimierza Marcinkiewicza na stanowisko wojewody śląskiego; zastąpił Lechosława Jarzębskiego.
-
- Kontakt:
Jest doktorem prawa na UŚ. Uczy teorii i filozofii prawa. Miałem z nim zajęcia. Moim zdaniem bardzo fajny gość, konkretny i na poziomie i bardzo lubił studentki brunetki. M.in. moją kumpele chciał poderwać, ale mu sie nie udało. Cieszyłem sie w sumie jak został wojewodą - w końcu ktoś merytoryczny z odpowiednim wykształaceniem, a nie jakiś zasrany inżynierek górniczy z Syfowca, który w zyciu nie widział nawet k.p.a. a podejmował najważniejsze dla województwa decyzje.bolo23 pisze:jarzebski z altreichu byl... ten niby od nos...
na usiu sie popytajcie skad on jest...
Panie, zmiłuj się nad nami...