Nowy trener Ruchu!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nowy trener Ruchu!!!
Wg.mnie pan Wyrobek nie powinien dalej być trenerem Ruchu.Lepsza dla niego byłaby posada dyrektora sportowego.Widać,że pan Jurek nie umi sobie poradzić z piłkarzami.Nie umi ich zmotywować do walki na boisku.To co prezentuje Ruchu to jest wielki WSTYD!!!Z taką grą to powinni grać w 4 lub 5 lidze.Potrzebny jest nam młody,zdolny i ambitny trener,który wreszcie zmotywuje tych słabych piłkarzy!!!Przeciez na to sie nie da patrzeć jak ostatnio gra Ruch.Szanuje pana Wyrobka za całą prace która włożył w Ruch,za to ze pracuje za marne grosze,ale apeluje do pana jako kibic tego zasłużonego klubu jakim jest Ruch-:NIECH PAN ZREZYGNUJE!!!
Re: Nowy trener Ruchu!!!
już jeden mody był i jego nazwisko do teraz mi nie przechodzi przez gardło wg mnie wyjścia są dwa, albo człowiek z poza układów, który nie zna piłkarzy prywatnie nie faworyzuje kogokolwiek (dlatego oby nie Fornalak, to już bych woloł Fornalika), a drugim wyjściem jest trener kat, który op***doli wszystkich, wywali jak ktoś nie bedzie się przykładoł i nie do się naskoczyć na głowa przez jakoś grupa nawet najbardziej zasłużonych piłkarzy Ruchu.HKSADIK pisze:....Potrzebny jest nam młody,zdolny i ambitny trener...
Natomiast w pełni popierom, że Wyrobek powinien zostać w klubie na stanowisku dyrektora
natomiast jeśli zmiana mo polegać tylko na odsunięciu Wyrobka i zastąpieniu go Fornalakiem to Boże broń nas od takiej zmiany
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Wielki szacunek dla pana Wyrobka!!!!
Naprawde wielki szacunek dla pana Wyrobka.Dobrze zrobił Jurek,że zrezygnował,oby zarza tą rezeygnacje przyjoł.Musi zostac dyrektorem sportowym Ruchu!!!Zgadzam sie z wami ,że Fornalak nie moze zostać pierwszym szkoleniowcem Ruchu bo on nic by nie wskurał!!!Decyzje trzeba podjąć szybko,bo czas nie ubłagalnie ucieka!!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
[quote="Marek Nowaknie jest juz dawno tym trenerem , ktory wprowadzal nas 2 razy do 1 ligi.[/quote]
No jasne nagle stracil swoj warsztat. Jestem ciekaw ktory trener w obecnych warunkach wogole by dluzej wytrzymal w Ruchu. Szacunek do naszego sztabu szkoleniowego. Zrezygnowac zreszta chca Fornalak i Kolodziejczyk... Co niektorzy sie ciesza, ale osobiscie nie wiem czy to nei poczatek konca...
Jak okazuje sie ze mamy zakaz transferow i nie mozna dodac Mrozka i Bizaka... Jak dlugo mozna latac dziury mlodymi chlopakami, lub graczami dyskusyjnej klasy?
No jasne nagle stracil swoj warsztat. Jestem ciekaw ktory trener w obecnych warunkach wogole by dluzej wytrzymal w Ruchu. Szacunek do naszego sztabu szkoleniowego. Zrezygnowac zreszta chca Fornalak i Kolodziejczyk... Co niektorzy sie ciesza, ale osobiscie nie wiem czy to nei poczatek konca...
Jak okazuje sie ze mamy zakaz transferow i nie mozna dodac Mrozka i Bizaka... Jak dlugo mozna latac dziury mlodymi chlopakami, lub graczami dyskusyjnej klasy?
-
- Kontakt:
Na pewno nie zapomnial nagle swojej roboty , tylko to jest trener juz starej daty i jego metody moim zdaniem sa juz lekko przestarzale - zreszta po zdobyciu PP z nami juz nigdzie nie odnosil znaczacych sukcesow . Szanuje Wyrobka i to co dla nas zrobil , ale w tej sytuacji i tymi wynikami tylko psuje sobie opinie i nazwisko .
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
w niedziele wieczorem trener wyrobek oddal sie do dyspozycji zarzadu.sam niewiem czy to dobrze czy zle .a jesli nie wyrobek to kto ????? nawalka ,lenczyk, a moze jakiegos czecha wezma oni sa teraz trendi w polsce. a moze nawet zaryzykowac i postawic na MIROSLAWA MOSORA LUB KAPICE Z POLONII BYTOM.MOIM ZDANIEM ODPADA KANDYTATURA LORENSA BO JEST POPROSTU ZA DROGI A WATPIE ZEBY TEZ CHCIAL TAKIMSKLAD FIRMOWAC SWOIM NAZWISKIEM NIELICZNI ALE FANATYCZNI
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
kkubicki : Nie mozna oceniac trenera pod katem tego, ze nikt inny nie chce trenowac Ruchu. Zgadzam sie zaslugi p. Wyrobka sa bezdyskusyjne dla naszego klubu, ale niestety czas trenera minal w naszym klubie. Zgodze sie, ze grajkow mamy z lapanki i sa slabi, jednak po tym co widzialem wczoraj nasuwa mi sie jedno pytanie. Co zawodnicy robia na treningach ? Przeciez oni w kazdym elemencie ustepowali gospodarzom, a najbardziej widoczne byly braki motoryczne. Przeciez kazdy pojedynek biegowy byl przegrywany bez walki. Rozumie, ze jakies sztuczki taktyczne miernych grajkow trener musi dlugo uczyc, jednak biegac to oni powinni bez problemu. IMO zawodnicy nie sa absolutnie przygotowani do sezonu, a za to niestety odpowiada sztab szkoleniowy. Stad zgadzam sie z innymi, ze trzeba cos w tej materii zmienic.
Wilus
Wilus