Ruch - Arka
- radzion
- Kontakt:
- luker
- Kontakt:
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja juz mam bilety, dziś kupowalismy po 30 zł, na trybune górną, za okazaniem dowodu (dane do notesika), więc faktycznie nie sądzę, żeby stadion miał zostać otwarty, zwłaszcza, że to mecz zakfalifikowany jako mecz "podwyższonego ryzyka" :roll:
A jeżeli chodzi o wynik co ma być to będzie, tak jak już mówiłam we wcześniejszym temacie o meczu z Arką, ja moge tylko tam być, ściskać kciuki i to wszystko.
A jeżeli chodzi o wynik co ma być to będzie, tak jak już mówiłam we wcześniejszym temacie o meczu z Arką, ja moge tylko tam być, ściskać kciuki i to wszystko.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
[quote="luker"]Witam !
Kumpel mi coś mówił że na mecz z arką mają stadion otworzyć i bilety mają być po 10 zł wiecie coś o tym ??[/quote
Hmmm.. niebardzoo... coś mi sie to nie widzi... to by było zbyt piękne
a co do jutrzejszego meczu.. to muszą wygrać... bo inaczej rozpacz i baraże....
:(:(:(:(:(:(:(:( Pozdro :*
SERCEM I DUCHEM ZA CHORZOWSKIM RUCHEM!!
Kumpel mi coś mówił że na mecz z arką mają stadion otworzyć i bilety mają być po 10 zł wiecie coś o tym ??[/quote
Hmmm.. niebardzoo... coś mi sie to nie widzi... to by było zbyt piękne

SERCEM I DUCHEM ZA CHORZOWSKIM RUCHEM!!
Ja nawet nie dopuszczam takiej mysli zeby nasi grali w barazach.
Mam nadzieje ze jutro sie spreza i wygraja chociaz 1-0.
DO BOJU NIEBIESCY, DO BOJU NIEBIESCY MARSZ MARSZ MARSZ DO BOJU MARSZ ZWYCIESTWO CZEKA NAS.
Niestety nie bedzie mnie jutro pod stadionem ale bede trzymac kciuki przed monitorem.

Mam nadzieje ze jutro sie spreza i wygraja chociaz 1-0.
DO BOJU NIEBIESCY, DO BOJU NIEBIESCY MARSZ MARSZ MARSZ DO BOJU MARSZ ZWYCIESTWO CZEKA NAS.
Niestety nie bedzie mnie jutro pod stadionem ale bede trzymac kciuki przed monitorem.

-
- Kontakt:
A ja nie bede
Vater ma geburstag i bede nadwornym kierowca.
3 mecz u siebie z rzedu opuszczony.Nie pamietam czy kiedykolwiek mi sie to przydarzylo :shock:
Mam nadzieje ze niebiescy sprawia mojemu ojcowi prezent i wygraja (i sie utrzymaja) bo wiem ze to dla niego "niebieskiego do szpiku" bedzie najlepszy prezent.
Niemniej bede siedziec przed interia i obgryzac pazury 8)

3 mecz u siebie z rzedu opuszczony.Nie pamietam czy kiedykolwiek mi sie to przydarzylo :shock:
Mam nadzieje ze niebiescy sprawia mojemu ojcowi prezent i wygraja (i sie utrzymaja) bo wiem ze to dla niego "niebieskiego do szpiku" bedzie najlepszy prezent.
Niemniej bede siedziec przed interia i obgryzac pazury 8)
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- Rejon
- Kontakt: