RUCH Chorzów - Polonia Nysa | 03.10.2020 | 18:00
-
- Kontakt:
RUCH Chorzów - Polonia Nysa | 03.10.2020 | 18:00
Polonia Nysa na 16 miejscu z 7 punktami. 3 mecze na wyjeździe to 3 porażki i stosunek 3:14 więc dzisiaj liczę, że nasi też się rozstrzelają. Mam nadzieje, że wczorajsze zamieszanie z wirusem nie wpłynie na zespół. 3 punkty i liczyć na potknięcie Ślęzy i goniącej nas Polonii Bytom.
- Radvan138
- Kontakt:
Re: RUCH Chorzów - Polonia Nysa | 03.10.2020 | 18:00
A ten szpil sie w ogole odbedzie?
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a się coś od wczoraj zmieniło?
https://www.niebiescy.pl/?id=28129
Mecz z Polonią odbędzie się zgodnie z planem
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- to jo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Iwie Kajs tyn szpil zoboczyc?
Ekipa podwyższonego Ryzyka
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Rutynowe 3 punkty. Nie ukrywam, ze tak powinien wygladac kazdy mecz w tej lidze. Z tylu zero zagrozenia a z przodu konsekwentnie do przodu.
Nsjwazniejsze to byc zaleznym od siebie tak jak teraz.
Nsjwazniejsze to byc zaleznym od siebie tak jak teraz.
-
- Kontakt:
Trochę odważniej mogło być w pierwszej połowie i byłby mecz z gatunku idealnych. Nic ta Nysa nie miała do powiedzenia. Chociaż po bombie z dystansu mogliśmy przegrywać.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
dla mnie slaby mecz.
po prostu przyjechala fatalna ekipa, gorsza od takich Kosztów. gdyby nie gra w fatalnej 4 lidze opolskiej to by nigdy nie zagrali na takim poziomie.
na rezerwach zaboli tez dostlai 4-0, z ROWem 0-5 w domu, a w Brzegu dostali 7-1 w leb.
a mogli zamiast slupka trafic, a potem Setla strzelal niepilnowany z 20m. na szczescie rykoszet wpadl do koszyczka Bieleckiego.
nie wyciagamy wnioskow. w koncu znow takie cos wpadnie jak juz wpadalo w Swidnicy, czy Wrocławiu.
po prostu przyjechala fatalna ekipa, gorsza od takich Kosztów. gdyby nie gra w fatalnej 4 lidze opolskiej to by nigdy nie zagrali na takim poziomie.
na rezerwach zaboli tez dostlai 4-0, z ROWem 0-5 w domu, a w Brzegu dostali 7-1 w leb.
a mogli zamiast slupka trafic, a potem Setla strzelal niepilnowany z 20m. na szczescie rykoszet wpadl do koszyczka Bieleckiego.
nie wyciagamy wnioskow. w koncu znow takie cos wpadnie jak juz wpadalo w Swidnicy, czy Wrocławiu.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
- Kontakt:
Wynik dobry, mecz bardzo słaby. Tak jak pisze Jajo, Nysa beznadziejna, a my dopóki oni nie opadli z sił bez pomysłu i bardzo statycznie.
Gra trójką obrońców jest totalnie bez sensu, nic nie daje a jeszcze blokuje skrzydłowych, którzy muszą pilnować też tyłów.
Gra trójką obrońców jest totalnie bez sensu, nic nie daje a jeszcze blokuje skrzydłowych, którzy muszą pilnować też tyłów.
-
- Kontakt:
...to ja poproszę więcej takich "słabych meczy"
Mecz konsekwentny- co miało wpaść to wpadło i tyle, na zero z tyłu. Jedziemy dalej!

Mecz konsekwentny- co miało wpaść to wpadło i tyle, na zero z tyłu. Jedziemy dalej!
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Kontakt:
Jo sie ciesza ze zwycięstwa, ale ten niezmienny styl od początku sezonu mnie nie przekonuje i źle się ogląda nasze mecze. Żmigród miał sił na 70-80 minut i to styklo na remis, podobnie byłoby z Nysą i będzie z innymi, jeśli coś się nie zmieni w stylu gry.
PozdRo
PozdRo
-
- Kontakt:
Mecz nie był słaby. Ciężko gra się z drużynami które tylko się bronią i w zasadzie nie są w stanie zawiązać akcji w ataku pozcyjnym. Mnie się najbardziej rzuciło w oczy granie w tył i w szerz. Fosa robił wzzystko żeby grać między strefami. Zarówno Duchowski jak Sikora jednak bali się grać do przodu. Bramka na 1:0 ułatwiła sprawę. Potem było już z górki.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
-
- Kontakt:
Każdy ma swoje zdanie. Dla mnie gramy słabo, bez pomysłu i polotu. W zeszłym sezonie super się patrzyło na mecz z Polonią, Śląskiem II, czy choćby z Rekordem. W tym sezonie nawet mecze z wysokim zwycięstwem mnie męczą. Miejmy nadzieję że uciekniemy z tej ligi i wtedy dopiero będzie weryfikacja.
-
- Kontakt:
Ty chcesz pomysłu i polotu w 3 lidze ? De facto 4 lidze w Polsce ? Gdzie ekstraklasowa Legia przegrywa z Azerbejdżanem ? Jest 4;0 są 3 punkty ! Jadymy dalij Auuuu!grzechub pisze: ↑3 paź 2020, o 22:27Każdy ma swoje zdanie. Dla mnie gramy słabo, bez pomysłu i polotu. W zeszłym sezonie super się patrzyło na mecz z Polonią, Śląskiem II, czy choćby z Rekordem. W tym sezonie nawet mecze z wysokim zwycięstwem mnie męczą. Miejmy nadzieję że uciekniemy z tej ligi i wtedy dopiero będzie weryfikacja.
-
fanatyczny1920 pisze: ↑3 paź 2020, o 22:54Ty chcesz pomysłu i polotu w 3 lidze ? De facto 4 lidze w Polsce ? Gdzie ekstraklasowa Legia przegrywa z Azerbejdżanem ? Jest 4;0 są 3 punkty ! Jadymy dalij Auuuu!grzechub pisze: ↑3 paź 2020, o 22:27Każdy ma swoje zdanie. Dla mnie gramy słabo, bez pomysłu i polotu. W zeszłym sezonie super się patrzyło na mecz z Polonią, Śląskiem II, czy choćby z Rekordem. W tym sezonie nawet mecze z wysokim zwycięstwem mnie męczą. Miejmy nadzieję że uciekniemy z tej ligi i wtedy dopiero będzie weryfikacja.
...a przydałoby się trochę polotu i finezji, w tej smutnej jak pi*** lidze

Wygrywać z ogórami, w drugiej połowie to oni mają już dość, co widać po ilości bramek jakie strzelamy w drugich połowach, ze Ślęzą i Polonią gramy na wiosnę u siebie, pełny stadion i lecimy z nimi na pełnej.
-
- Kontakt:
Narzekacie po 4:0. Rozumiem, bo styl, szczególnie przed przerwą, zadowalać nie mógł. Tylko taka Polonia Bytom znowu się poślizgała na farcie. 3:2 ze Żmigrodem, gdzie Piast trafił ich w dziesiątkę, a kończył w dziewiątkę. W środę z Miedzią gol w 97. minucie Żak. Właśnie, Żak. Ma umowę do końca grudnia z Polonią.
Co do meczu to trochę o bramkarzu. Kiedy stał w bramce Nowak, bałem się o każdą akcję. Bielecki na razie jeszcze się weryfikuje, ale wg mnie dużo pewniej niż Nowak i jakoś o tyły jestem spokojniejszy. Dzisiaj, po raz pierwszy od dawna, żadnego "Kuleja" nie było.
Rozumiem, że Mokrzycki dopiero po ROW-ie będzie mógł wrócić. Te kwarantanny do 10 dni trwają. W esie jest inaczej, po każdym pozytywnym muszą być 2 z rzędu negatywne. W III lidze chyba nie trzeba nawet testować. Zmiennik Duchowski... Czekam aż zrobi krok do przodu, bo musi dawać zespołowi więcej.
Cieszy powrót Jakuba Nowaka, na niego bardzo liczę.
Co jest z Kowalskim?
Co do meczu to trochę o bramkarzu. Kiedy stał w bramce Nowak, bałem się o każdą akcję. Bielecki na razie jeszcze się weryfikuje, ale wg mnie dużo pewniej niż Nowak i jakoś o tyły jestem spokojniejszy. Dzisiaj, po raz pierwszy od dawna, żadnego "Kuleja" nie było.
Rozumiem, że Mokrzycki dopiero po ROW-ie będzie mógł wrócić. Te kwarantanny do 10 dni trwają. W esie jest inaczej, po każdym pozytywnym muszą być 2 z rzędu negatywne. W III lidze chyba nie trzeba nawet testować. Zmiennik Duchowski... Czekam aż zrobi krok do przodu, bo musi dawać zespołowi więcej.
Cieszy powrót Jakuba Nowaka, na niego bardzo liczę.
Co jest z Kowalskim?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).