Ruch straci(ł) 3 punkty
-
- Kontakt:
Ruch straci(ł) 3 punkty
Jak napisano w dzisiejszym wydaniu Dziennika Zachodniego "Klub Sportowy Zakładów Ostrowieckich wycofał się z rozgrywek II ligi. Rezygnacja KSZO [...] oznacza, że wyniki wszystkich jesiennych meczów drużyny z Ostrowca Świętokrzyskiego zostaną anulowane. Zyska na tym Podbeskidzie Bielsko-Biała, natomiast stracą pozostałe zespoły z naszego regionu. Bielszczanie przegrali z KSZo 0:1, więc im żadne punkty nie zostaną odebrane. Ruch Chorzów i Piast Gliwice w drugoligowych meczach pokonały zawodników z Ostrowca odpowiednio 2:0 oraz 2:1. Chorzowianie i gliwiczanie stracą po trzy punkty. [...] Ruch spadnie o jedną pozycję i będzie zajmować 12. miejsce.[...]"
Jo już nie wiem, co o tym wszystkim sądzić. Kurde, na Nasz klub spada pasmo samych nieszczęść!!
Tabela po wycofaniu KSZO(dolna):
1.Pogoń 32 pkt
[...]
8. Piast 23 pkt
9. Tłoki 21 pkt
10. Podbeskidzie 21 pkt
11. Stasiak 18 pkt
12. Ruch 18 pkt
13. ŁKS 16 pkt
14. Arka 15 pkt
15. Aluminium 14 pkt
16. Polar 14 pkt
17. Błękitni 4 pkt
Kaj nom blizej?!
Jo już nie wiem, co o tym wszystkim sądzić. Kurde, na Nasz klub spada pasmo samych nieszczęść!!
Tabela po wycofaniu KSZO(dolna):
1.Pogoń 32 pkt
[...]
8. Piast 23 pkt
9. Tłoki 21 pkt
10. Podbeskidzie 21 pkt
11. Stasiak 18 pkt
12. Ruch 18 pkt
13. ŁKS 16 pkt
14. Arka 15 pkt
15. Aluminium 14 pkt
16. Polar 14 pkt
17. Błękitni 4 pkt
Kaj nom blizej?!
- radzion
- Kontakt:
moim zdaniem mzoe jednak nie bydzie tak zle, jest ino jeden warunek zeby my ;lepiej graliz tymi slabszymi zespolami!przynajmniej alk jak z czolowka
policzcie sie punkty comy zdobyli z tymi zespolamico sa za nami i bezposrednio przed:
11 piunktow z zespoalmi 8-17 ,a w tym 6 w 2 pierwszych meczach sezonu z blekitnymi i piastem , jak sie toodejmnie zostaje 5 punktow z slabymi zespolami
policzcie sie punkty comy zdobyli z tymi zespolamico sa za nami i bezposrednio przed:
11 piunktow z zespoalmi 8-17 ,a w tym 6 w 2 pierwszych meczach sezonu z blekitnymi i piastem , jak sie toodejmnie zostaje 5 punktow z slabymi zespolami

A co mówią przepisy o takiej sytuacji. Bo nie chce mi sie wierzyć aby było to prawdopodobne ze odbieraja punkty tym ktorzy na boisku wywalczyli je uczciwie a drugim ktorzy byc moze przeszli obok meczu i przegrali, teraz w nagrode dostana punkciki. kszo gralo cala runde jesienna i wyniki w tabeli powinny byc utrzymane, przeciez i tak spadaja.
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Siemce_Fan napisał
Ale moze rzeczywiscie wiosna bedzie dobra w wykonaniu Ruchu , oni zawsze mają jesien zło a wiosna dobro , albo odwrotnie .
Zgadzam się w 100%, jest tak juz od kilku sezonów, choć było też tak, że grali źle pierwsze pół jesieni, a dobrze drugie pół, w sezonie, kiedy liga była podzielona na grupy, teraz początek mieli dość udany, a potem zaczęły się porażki w fatalnym stylu. Oby więc znów wiosny nie podzielili na dwie fazy, a całą zagrali dobrze.
Ale moze rzeczywiscie wiosna bedzie dobra w wykonaniu Ruchu , oni zawsze mają jesien zło a wiosna dobro , albo odwrotnie .
Zgadzam się w 100%, jest tak juz od kilku sezonów, choć było też tak, że grali źle pierwsze pół jesieni, a dobrze drugie pół, w sezonie, kiedy liga była podzielona na grupy, teraz początek mieli dość udany, a potem zaczęły się porażki w fatalnym stylu. Oby więc znów wiosny nie podzielili na dwie fazy, a całą zagrali dobrze.
-
- Kontakt:
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
jest tylko jedem maly problem a mianowicie te 2 i wiecej lat temu mial kto grac w tym klubie , a teraz jakos ciezko mi dostrzec pozytywy wiosny z aktualnym sklademNiebieska pisze:Siemce_Fan napisał
Zgadzam się w 100%, jest tak juz od kilku sezonów, choć było też tak, że grali źle pierwsze pół jesieni, a dobrze drugie pół, w sezonie, kiedy liga była podzielona na grupy.

pozdrawiam
-
- Kontakt:
Wszystkie gazety o tym trąbią,niektóre przedstawiają już nową tabelę,ale moim zdaniem decyzje musi podjąć Wydział Gier PZPN.Szukałem na stronie PZPN czy coś piszą,ale żadnej oficalnej wiadomości nie znalazłem.Jest tylko mała wzmianka,że KSZO się wycofało z rozgrywek.Niebieska pisze:A co do tych punktów, nie mogę w to uwierzyć, czy to jest faktycznie prawda?
http://www.pzpn.pl/podstrony/aktualnosc ... ategoria=1
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
tak tylko jak wiemy potem zaczęły sie klopoty finansowe i minęla euforia zwiazana z bunczucznymi zapowiedziami ...jedynymy pozytywem jaki dostrzegam jest to ze po raz pierwszy od pewnego czasu ruch zafundowal sobie jakis oboz....masa bramek tracona pod koniec spotkan to nie wynik jak sie nam mawialo slabej psychiki ....Niebieska pisze: teraz początek mieli dość udany, a potem zaczęły się porażki w fatalnym stylu. .