Mamy lidera!
- Bogdan Kalus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Mamy lidera!
No i jesteśmy liderem! Tak trzymać aż do końca! Gratulacje!
-
- Kontakt:
a w srode ... mecz lidera Ruchu z wiceliderem Piastem
NADEJDZIE WIOSNA I LEPSZE CZASY POWROCI KS RUCH CHORZOW W SZEREGI EXTRAKLASY
ps od Gks dzieli nas tylko jedna pozycja , szczekusie maja 12 pkt straty za***ista kolejka :lol:

NADEJDZIE WIOSNA I LEPSZE CZASY POWROCI KS RUCH CHORZOW W SZEREGI EXTRAKLASY
ps od Gks dzieli nas tylko jedna pozycja , szczekusie maja 12 pkt straty za***ista kolejka :lol:
Ostatnio zmieniony 10 sie 2003, o 12:21 przez niebieski78, łącznie zmieniany 1 raz.
RUCH LIDEREM !!!
OBY TAK DALEJ !!! Zaraz człowiekowi lepiej na sercu !!!
MYŚLĘ ŻE JAK "ONI" NIE ZAWIEDLI NAS W SOBOTĘ TAK MY NIE
ZAWIEDZIEMY W ŚRODĘ I RAZEM BĘDZIEMY CIESZYC SIĘ ZE
ZWYCIESTWA !!!!!!!!!!!!!!!!!
MYŚLĘ ŻE JAK "ONI" NIE ZAWIEDLI NAS W SOBOTĘ TAK MY NIE
ZAWIEDZIEMY W ŚRODĘ I RAZEM BĘDZIEMY CIESZYC SIĘ ZE
ZWYCIESTWA !!!!!!!!!!!!!!!!!
- Bogdan Kalus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
KKubicki mam taką nadzieję! A co do meczu z wiceliderem już raz tak było w 2 lidze, kiedy w drugiej kolejce Ruch grał z Policami, wtedy Police były liderem, a Ruch wice i wygrał Ruch 6:0.Bardzo dobrze pamięta twn mecz Edek Cecot,który grał wtedy w Policach i mówił, że nie chcieli już wyjść na 2 połowę. Może by to powtórzyć? Pozdrowienia i dozobaczenia w środę.
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
No wygrana! a jak zech doKK dzwoniyl to zech myslol o najgorszym, bo mi KK zadnego smsa o golu nie przyslol. A tu tako radosc! 3:0 i lider!
W sroda wszyscy meldujemy sie na stadion i rycymy ile wlezie! I liga nam sie nalezy! Brawo Jurek Wyrobek! To powinien byc nasz Guy Roux (nie wiem czy dobra pisownia ale sr** to)
pozdRo
W sroda wszyscy meldujemy sie na stadion i rycymy ile wlezie! I liga nam sie nalezy! Brawo Jurek Wyrobek! To powinien byc nasz Guy Roux (nie wiem czy dobra pisownia ale sr** to)
pozdRo
hehehe bo to są net chuligani
no ale racja cza pokazać piastuchom kto żądzi a potem na craxe jechac konkretna banda aby i tam sie zaprezentowac
a co do lidera to musimy przynajmnie rozegrac 3 szpile i wtedy bedzie wiadomo kto jest najlepszy w 2 lidze
pozdRo
P.S te net chuligani lepiej by było gdybyscie zaczeli jezdzic na mecze a nie pi***olic tylko na forum :lol:
pozdRo dla tych co byli na błękitnych :pifo:

pozdRo
P.S te net chuligani lepiej by było gdybyscie zaczeli jezdzic na mecze a nie pi***olic tylko na forum :lol:
pozdRo dla tych co byli na błękitnych :pifo:
- Patton
- Kontakt:
Cyrax - spierdalaj debilu. Niektorzy musza zarobic kase, zeby moc zaplacic za szkole. A na meczu kazdym u siebie jestem, a na wyjazd jak mam wolne i kase to tez jade. I nie pi***ol tu o jakichs net chuliganach. Poza tym, niejeden tutaj zrobil wiecej niz Ty - za krotko jestes na tym forum, zeby wiedziec dzieki czemu jest duzo rzeczy zrobionych. To, ze akurat nie moglem byc na szpilu, to wina roboty, wiec nie pi***ol mi tutaj, ze potrafie sie tylko wpisywac :twisted: Pozdro dla normalnych.
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...