PREZES KLUBU
-
- Kontakt:
PREZES KLUBU
Jako ze niema juz w Chorzowie kibiców którzy darzą zaufaniem p. Sobstyl (zresztą chyba nigdy ich nie było) a w ostatnich miesiącach dobitnie możemy sie przekonać ze Ruch tylko traci pod banderą prezesowej,chciałbym zebyśmy tutaj wypisli wszystkie żale w kieruku p. Sobstyl,jej nie udolne działania a przy okazji zastanowić sie kto mógłby zająć jej miejsce.Czy w naszym kręgu są ludzie którym jesteśmy w stanie zaufać i powieżyć tak wazne stanowisko w klubie?? Kogo widzicie w roli prezesa??? Ja mam osobiście jedno pytanie;Dlaczego p. Sobstyl nidgy nie chciała nawiązać z nami dialogu?Dlaczego nigdy nawet nie próbowała?

NIEBIESKIE PANEWNIKI !!!
-
- Kontakt:
Bo ja nie obchadza kibice tylko kasa.Kazdy normalny Prezes chec miec dobre stosunki z kibicami. Jak ona woli isc se na solarium do kina i se czasnac nowe tipsy to po co ma gadac z nami. Jak ona nas pier.... i leje na nas smieje sie nam prosto w ryj. SOBSTYLOWA RAUS Z CHORZOWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
Zle piszecie.Sobstyl nie jest az taka zla jak kazdy tu pisze.Wiadomo ze ma swoje za uszami i od poczatku jakos wszyscy sa do niej nie chetnie nastawieni.Ale z kibicami chce rozmawiac i rozmawia.Co jakis czas odbywaja sie spotkania w klubie,zarzad z pania prezes na czele wspolnie z delgacja kibicow.Glos kibicow jest brany pod uwage w naszym klubie tylko nie jednokrotnie za pozno i to wlasnie jest najwiekszy blad naszego zarzadu.Jest szereg spraw do ktorych mozna miec zastrzezenia ale jest tez ogrom pozytywow ktorych nikt nie dostrzega.Taka juz rola prezesa ze on w wrazie jakichkolwiek niepowodzen bedzie obarczany cala wina.
-
- Kontakt:
Temat uważam za źle sformułowany. W przypadku Ruchu nie rządzi prezes lecz właściciel. A prezes jest tylko jego reprezentantem do spraw bieżących. Jeśli zatem mamy złego prezesa, to pretensje musimy mieć do właściciela. A jeśli właściciel od miesięcy nie reaguje na sytuację, to znaczy się że ją akceptuje. To oznacza, że Klimkowi podoba się sposób w jaki działa jego reprezentant i nie ma większych uwag.
Od dawna uważam, przy całym szacunku dla jego wcześniejszych zasług, że Klimek ma wśród kibiców zbyt wielki kredyt zaufania. Wielu z nas traktuje go jak zbawcę. A Klimek to, a Klimek tamto. Sobstylowa jest zła a Klimek dobry. Klimek wróci z Florydy to się tym zajmie (w domyśle załatwi sprawę).
Wg mnie, jeśli Klimek jest taki wszystko wiedzący i potrafiący, to bierze na siebie pełną odpowiedzialność za to jacy ludzie pracują w klubie i jakie osiągają rezultaty. A przede wszystkim odpowiada za brak sponsora czyli pieniędzy i wszystkiego co z tym związane. Brak trenera, transferów, kiepski zarząd, ludzi, którzy nie umieli wypełnić papierów i którzy o mało co nie wyrzucili by nas z ligi jeszcze przed rozgrywkami (pamiętacie jeszcze?), nieudaczników, którzy nie wiedzą ile zmian można zrobić w meczu, brak pomysłu na stadion itp.
Myślę, że przyszedł koniec okresu ochronnego dla Klimka. Oczywiście on jest właścicielem i nikt z nas go nie zwolni, a nawet gdybyśmy mogli, to nie wiem czyjest taka potrzeba. Ale z całą pewnością powinniśmy traktować go tak jak innych. Jeśli zasłuży chwalić, jeśli zawali zganić.
Od dawna uważam, przy całym szacunku dla jego wcześniejszych zasług, że Klimek ma wśród kibiców zbyt wielki kredyt zaufania. Wielu z nas traktuje go jak zbawcę. A Klimek to, a Klimek tamto. Sobstylowa jest zła a Klimek dobry. Klimek wróci z Florydy to się tym zajmie (w domyśle załatwi sprawę).
Wg mnie, jeśli Klimek jest taki wszystko wiedzący i potrafiący, to bierze na siebie pełną odpowiedzialność za to jacy ludzie pracują w klubie i jakie osiągają rezultaty. A przede wszystkim odpowiada za brak sponsora czyli pieniędzy i wszystkiego co z tym związane. Brak trenera, transferów, kiepski zarząd, ludzi, którzy nie umieli wypełnić papierów i którzy o mało co nie wyrzucili by nas z ligi jeszcze przed rozgrywkami (pamiętacie jeszcze?), nieudaczników, którzy nie wiedzą ile zmian można zrobić w meczu, brak pomysłu na stadion itp.
Myślę, że przyszedł koniec okresu ochronnego dla Klimka. Oczywiście on jest właścicielem i nikt z nas go nie zwolni, a nawet gdybyśmy mogli, to nie wiem czyjest taka potrzeba. Ale z całą pewnością powinniśmy traktować go tak jak innych. Jeśli zasłuży chwalić, jeśli zawali zganić.
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Zły tytuł. Powinno być "prezes"
Sobstylowa nigdy nie chciała z nami rozmawiac, NIGDY. Ostatnio było nawet o tym napisane w jakiejś gazecie że przez 3 lata nie podjęła próby dialogu z kibicami. Jest nieudolna i nie nadaje się by kierować warzywniakiem na targu..
Sobstylowa nigdy nie chciała z nami rozmawiac, NIGDY. Ostatnio było nawet o tym napisane w jakiejś gazecie że przez 3 lata nie podjęła próby dialogu z kibicami. Jest nieudolna i nie nadaje się by kierować warzywniakiem na targu..
- Kontakt:
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- blue_tg
- Kontakt:
-
- Kontakt:
co ty pier... masz ty pojecie co sie dzieje na Cichej?? jakie rozmowy jaki głos brany pod uwagę co Ona zrobiła dla nas kibiców?? totalny burdel pod wzgledem organizacyjnym !!BBB pisze:Zle piszecie.Sobstyl nie jest az taka zla jak kazdy tu pisze.Wiadomo ze ma swoje za uszami i od poczatku jakos wszyscy sa do niej nie chetnie nastawieni.Ale z kibicami chce rozmawiac i rozmawia.Co jakis czas odbywaja sie spotkania w klubie,zarzad z pania prezes na czele wspolnie z delgacja kibicow.Glos kibicow jest brany pod uwage w naszym klubie tylko nie jednokrotnie za pozno i to wlasnie jest najwiekszy blad naszego zarzadu.Jest szereg spraw do ktorych mozna miec zastrzezenia ale jest tez ogrom pozytywow ktorych nikt nie dostrzega.Taka juz rola prezesa ze on w wrazie jakichkolwiek niepowodzen bedzie obarczany cala wina.
ktoś napisał na forum że nie ona od tego jest więc jo się pytom kto??
zawsz jest tak że jak ktoś się nie radzi to wylatuje a to właśnie ta pani jest za to odpowiedzialna i na miejscu właściciel już by jej nie było. grajki nie grają to kogo wywalili?? trenera !! w klubie burdel leci prezes i po temacie!!
Z NIEBIESKIM POZDROWIENIEM !!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czas Sobstylowej już minął, zbyt dużo żółci nas kosztowała i błedów popełniła. Być może na jakiegoś dyrektora finansowego albo księgowego się nadaje bo jednak przeprowadziła operacja wprowadzenia Ruchu na GPW i ktoś tych spraw powinien w przyszłości pilnować.
Mosór mimo całej symapatii dla wielkiego poświecenia Ruchowi i nikczemnego wzrostu też błędów się nie ustrzegł (sprawy organizacji meczów i udziału w rozgrywkach - kasy, identyfikatory, skopane negcojacjie ze szczewusami, pozbycie się Sobczaka i zatrudnienie kierownika nieuka) tez powinien być odpowiednio skwitowany.
Nowym Prezesem GUCIO !!!! Jestem jak najbardziej ZA!!!
To jest superkandydat na to stanowisko a nie wymieniany na forum specjalista od konfliktów i selekcji wg. własnego uznania, przeciep z PB !!!
Mosór mimo całej symapatii dla wielkiego poświecenia Ruchowi i nikczemnego wzrostu też błędów się nie ustrzegł (sprawy organizacji meczów i udziału w rozgrywkach - kasy, identyfikatory, skopane negcojacjie ze szczewusami, pozbycie się Sobczaka i zatrudnienie kierownika nieuka) tez powinien być odpowiednio skwitowany.
Nowym Prezesem GUCIO !!!! Jestem jak najbardziej ZA!!!
To jest superkandydat na to stanowisko a nie wymieniany na forum specjalista od konfliktów i selekcji wg. własnego uznania, przeciep z PB !!!