Letnie transfery 2008
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Letnie transfery 2008
W związku z tym ze pojawiają sie juz jakies plotki w prasie, otwieram temat zeby uniknąć bałaganu w innych tematach.
Ostatnio zmieniony 10 lip 2008, o 20:25 przez spyru, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
- Ama
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wkrótce wejdziemy na giełde.. więc pięniądze powinny popłynąć..(oby) więc może Arboleda(narazie za drogi chyba jest ale po wejściu na giełde..)...jak dla mnie bardzo dobry obrońca,wielu mówi,że najlepszy w lidze..poza tym w Lubinie Go nie chcą..On podobno sam chce iść do Lecha..ale jak narazie cicho..
Zresztą już pisałem,o Nim kiedyś.. (ale pomarzyć można
)
Zresztą już pisałem,o Nim kiedyś.. (ale pomarzyć można

- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niestety nie wiem czy jest zamieszany w korupcje, ale mi chodzi pod względem sportowym. WyluzujLysy pisze:To ten Hermes co ma skrzydła przy stopach i sprzedaje szpile?Raus z tymi co są zamieszani w afery!!!!!!!!Masz honor człowieku? rece precz od Ruchu !!!!!!!zip185 pisze:Hermes i Bagnicki rozwiązali kontrakty z Koroną, może nimi się zainteresować, szczególnie tym pierwszym
Każdy kto chce kupić do Ruchu sprzedawczyka powinien se dać spokój z kibicowaniem naszemu klubowi.A może Ujka byś sie chcioł kupić?????????
WSTYD!

In Siemian We Trust
-
- Kontakt:
A ja mam taką trójkę, która może sprawdziłaby sie u nas, a przy okazji do drogich ci piłkarze nie należą, a w szczeblach rozgrywkowych (dwóch zawodników) i jak w swoich drużynach (jeden) się wyróżniaja. O dwóch była już mowa, a mianowice chodzi mi o:
Macieja Małkowskiego z Jastrzębia, wiadomo, że sprawa transferu ucichła ale można by o niego powalczyć. Jest to 23-letni pomocnik, najlepszy asystent (19 asyst) w drugiej lidze, a z tego co wspominano to chyba po rundzie wiosennej kończy mu się kontrakt. Drugim zawodnikiem, który był przymierzany do gry w Ruchu i może mógłby się przydać jest Arkadiusz Kłoda z Sosnowca. Ten 28-letni obrońca jest obrońcą, a w rundzie jesiennej był wyróżniającym się zawodnikiem swej drużyny. A co do trzeciego zawodnika, to pewnie część z Was o nim słyszała, chodzi mi o 20- letniego, wice-króla (na chwilę obecną) strzelców drugiej ligi (12 trafień) Roberta Lewandowskiego z Znicza Pruszków. Dwanaście trafień grając w takiej drużynie (Znicz mimo wszystko nie należy do tuzów w drugiej lidze, mimo swej dobrej gry) to wynik dobry. Więc ... zobaczymy co będzie na lato
Macieja Małkowskiego z Jastrzębia, wiadomo, że sprawa transferu ucichła ale można by o niego powalczyć. Jest to 23-letni pomocnik, najlepszy asystent (19 asyst) w drugiej lidze, a z tego co wspominano to chyba po rundzie wiosennej kończy mu się kontrakt. Drugim zawodnikiem, który był przymierzany do gry w Ruchu i może mógłby się przydać jest Arkadiusz Kłoda z Sosnowca. Ten 28-letni obrońca jest obrońcą, a w rundzie jesiennej był wyróżniającym się zawodnikiem swej drużyny. A co do trzeciego zawodnika, to pewnie część z Was o nim słyszała, chodzi mi o 20- letniego, wice-króla (na chwilę obecną) strzelców drugiej ligi (12 trafień) Roberta Lewandowskiego z Znicza Pruszków. Dwanaście trafień grając w takiej drużynie (Znicz mimo wszystko nie należy do tuzów w drugiej lidze, mimo swej dobrej gry) to wynik dobry. Więc ... zobaczymy co będzie na lato

1933, 1934, 1935, 1936, 1938, 1951, 1952, 1953, 1960, 1967/68,
1973/74, 1974/75, 1978/79, 1988/89, ?
1973/74, 1974/75, 1978/79, 1988/89, ?
- ch-R
Lysy,
Skąd ty mozesz wiedziec ze on jest skorumpowany ? Z doniesień prasowych ? Bo jo z doniesień prasowych wyczytoł ze wtedy gdu Korona kupowała to on jeszcze polskiego nie znoł , nie wim moze kazali mu sie sciepywac a ze wszyscy sie sciepywali to on tyz dowol kasa nawet nie wiedziol na co ona jest. Jo go nie bronia ale zarzutów postawionych narazie nie mo to go nie osądzej !Ktoś kto chce żeby w Ruchu grał skorumpowany człowiek dla mnie powinien się zastanowić nad sposobem kibicowania Ruchowi
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
- Zip
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Nie rżne głupa bo na prawdę nie wiedziałem. Nie wszyscy muszą wszystko wiedzieć w sprawach korupcji...
Ja wiem tylko, że został z nim rozwiązany kontrakt i pod względem sportowym wg. mnie by się przydał. Skoro Ty wiesz, że kupował i nie chcesz go w Ruchu, ok Twoja sprawa, ja nie wiedziałem i dalej nie wiem bo nie było oficjalnego stanowiska w tej sprawie, ale pod względem sportowym chętnie bym go widział w Ruchu...

In Siemian We Trust
- Mikoruch
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Ama
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ale Śrutwa miał skuteczność podobną jak Ćwielong. Jeśli nie wierzysz to zapraszam do analizy meczów Ruchu (np. z sezonu 94/95). Trzeba za to przyznać, że Śrutwa potrafil zdobywać gole w trudnych momentach i właśnie takiego piłkarza nam trzeba.Sieja pisze:Jo by chciol kogoś pokroju Śrutwy mo dwie akcje i dwie trefi bo my momy 8 na szpil a nic nie trefiomy
Na jakiej pozycji występuje Małkowski?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).