KARTY RUCHU Chorzów - DOMINET BANK
-
- Kontakt:
KARTY RUCHU Chorzów - DOMINET BANK
Jeżeli macie jakiekolwiek pytania dotyczące form, terminów, placówek, płatności lub jakiekolwiek inne które przyjdą WAM na myśl związane z kartami kredytowymi, przedpłaconymi, czy rachunkiem ROR, którymi możecie wesprzeć RUCH zadawajcie je pod adresem e-mail - [email protected]
Współpraca o zaweiązaniu której było głośno na początku roku przynosi pierwsze efekty z których jako klub jesteśmy zadowoleni, tym bardziej zachęcam do korzystania z bezpośredniego źródła informacji
PozdRawiam
Współpraca o zaweiązaniu której było głośno na początku roku przynosi pierwsze efekty z których jako klub jesteśmy zadowoleni, tym bardziej zachęcam do korzystania z bezpośredniego źródła informacji
PozdRawiam
Ostatnio zmieniony 25 cze 2008, o 13:26 przez Td, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kontakt:
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Czy planowane jest coś w rodzaju raportu z efektów jakie ma klub? Myślę, że pokazanie iż to rzeczywiscie działa pozwoli pozyskać nowych klientów. Jedynym i najwazniejszym dla mnie argumentem było przekazanie części prowizji klubowi i w zasadzie od tego czasu niy używom innych kart jak Niebieskich!!!
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
- Kontakt:
Odpowiem na to pytanie ze strony klubu pomijając kwoty - jako klub jesteśmy zadowoleni ze współpracy z Bankiem, tym bardziej że jest ona wielopłaszczyznowa - dotyczy wydawania niebieskich kart, podziału zysku wygenerowanego z obrotu tymi kartami, licencji na korzystanie ze znaku firmowego oraz świadczeń reklamowych, w dużej mierze dotyczących samych kart, które tak naprawdę są również naszym "niebieskim" produktem - zauważamy iż współpraca stanowi stały przychód środków finansowych dla klubu, które na początku są może i niewielkie ale jednak stałe i stale się podnoszą, tym bardziej rozumiemy że potrzebujemy wzmocnienia akcji promocyjno - informacyjnej - między innymi stąd uruchomienie tego kanału bezpośredniej komunikacji w tym właśnie miejscu z Bankiem - macie okazje zdobyć informacje i odpowiedzi na pytania z pierwszej ręki.
PozdRawiam
PozdRawiam
-
- Kontakt:
Korzystam i generalnie jestem zadowolony. Gdyby nie to, ze dostalem na niej 1tys limitu (na innej mam 10 razy wiecej!!!) to pewnie tylko bym z niej korzystal!! Fakt, ze bylem pierwszym wnioskujacym o karte na "frynie" ale trwalo to mega dlugo, podpisywalem 5 razy regulamin, bo zanim dotarl do centrali, to sie zdarzyl zmienic!! W sumie gdyby to nie byla niebieska karta to bym nie przebrnal przez to. Licze, ze teraz bedzie coraz lepiej.
Wy chcecie zeby klub publikowal wyniki finansowe, a klub do dzisiaj nie potrafi podac liczby sprzedanych karnetow, a to jest bezposrednia kasa i rowniez motywator do zakupu karnetow przez wieksz ilosc kibicow!!! Dopytywalismy sie juz kilka razy tutaj na forum!!!!
Td moze Ty dasz nam odpowiedz ile poszlo karnetow???
Wy chcecie zeby klub publikowal wyniki finansowe, a klub do dzisiaj nie potrafi podac liczby sprzedanych karnetow, a to jest bezposrednia kasa i rowniez motywator do zakupu karnetow przez wieksz ilosc kibicow!!! Dopytywalismy sie juz kilka razy tutaj na forum!!!!
Td moze Ty dasz nam odpowiedz ile poszlo karnetow???
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Witam,
widzę, że póki co to więcej problemów macie niż przyjemności z kartami. Ale spokojnie, zaskoczył Nas odzew z jakim spotkała się Nasza wspólna akcja z RUCHEM Chorzów. Ze swojej strony dziękuje Wam, że wykazaliście się dużą cierpliwością i zrozumieniem.
Co do pytań, które się pojawiły (chociaż widzę, że Td już odpowiedział, ale się powtórze):
Dominet Bank jest na ulicy Zjednoczenia 2, realny czas od złożenia wniosku do otrzymania karty to 2 tyg. (nie licząc wysyłek zagranicznych), początkowy limit 1,000zł już po sześciu miesiącach możecie zamienić na 5,000 (sześć miesięcy to "magiczny" okres), kartę założoną wcześniej można wymienić na kartę z logo RUCHU Chorzów i bardzo proszę pamiętajcie WSPIERACIE FINANSOWO NASZ KLUB, KAŻDY KTO POSIADA KARTĘ MOŻE POWIEDZIEĆ, ŻE JEST SPONSOREM SWOJEGO KLUBU!...a przynajmniej Ja to tak widzę...
Jeżeli będzieci mieli pytania dotyczące Kart Kredytowych RUCHU Chorzów, piszcie (forum, mail), na wszystkie zapytania będę się starał odpisać ale przecież NIEBIESKICH są tysiące...więc dajcie mi czas.
Pozdrawiam
widzę, że póki co to więcej problemów macie niż przyjemności z kartami. Ale spokojnie, zaskoczył Nas odzew z jakim spotkała się Nasza wspólna akcja z RUCHEM Chorzów. Ze swojej strony dziękuje Wam, że wykazaliście się dużą cierpliwością i zrozumieniem.
Co do pytań, które się pojawiły (chociaż widzę, że Td już odpowiedział, ale się powtórze):
Dominet Bank jest na ulicy Zjednoczenia 2, realny czas od złożenia wniosku do otrzymania karty to 2 tyg. (nie licząc wysyłek zagranicznych), początkowy limit 1,000zł już po sześciu miesiącach możecie zamienić na 5,000 (sześć miesięcy to "magiczny" okres), kartę założoną wcześniej można wymienić na kartę z logo RUCHU Chorzów i bardzo proszę pamiętajcie WSPIERACIE FINANSOWO NASZ KLUB, KAŻDY KTO POSIADA KARTĘ MOŻE POWIEDZIEĆ, ŻE JEST SPONSOREM SWOJEGO KLUBU!...a przynajmniej Ja to tak widzę...
Jeżeli będzieci mieli pytania dotyczące Kart Kredytowych RUCHU Chorzów, piszcie (forum, mail), na wszystkie zapytania będę się starał odpisać ale przecież NIEBIESKICH są tysiące...więc dajcie mi czas.
Pozdrawiam
-
- Kontakt:
Do kibiców Mikołowa, Łazisk ,Wyr i okolic........a właściwie WSZYSTKICH zainteresowanych.
W Placówce Dominet Banku w Tychach wszystko załatwicie ,mało ........na hasło Karta Kredytowa z logo RUCHU jestescie traktowani jak VIP-y!!!
Wiem coś o tym bo tam pracuję i chyba cała ekipa z placówki w Tychach kibicuje Ruchowi (urodzeni w Chorzowie i w Mikołowie) ,więc NAM też zależy na WAS i na KLUBIE........ ,żeby nie było( bo widzę ,ze z Dominetu też to czytają)na Dominet Banku również nam zależy.
Jeżeli z jakiś przyczyn nie chcesz ,nie możesz mieć karty kredytowej otwórz konto osobiste ROR ,karta Bankomatowa z LOGO Ruch-u przez 2 lata za darmo,a prowadzenie RORa tylko 3,5 zeta miesięcznie .
Ja mieszkam w Mikołowie więc jeżeli jakiś problem ,pytania dzwońcie na komórkę :606136688 lub pisz na PW.
PODAJĘ ADRES PLACóWKI DOMINET BANKU W TYCHACH
ULICA GROTA-ROWECKIEGO 51 ( KOłO URZęDU SKARBOWEGO)
W Placówce Dominet Banku w Tychach wszystko załatwicie ,mało ........na hasło Karta Kredytowa z logo RUCHU jestescie traktowani jak VIP-y!!!
Wiem coś o tym bo tam pracuję i chyba cała ekipa z placówki w Tychach kibicuje Ruchowi (urodzeni w Chorzowie i w Mikołowie) ,więc NAM też zależy na WAS i na KLUBIE........ ,żeby nie było( bo widzę ,ze z Dominetu też to czytają)na Dominet Banku również nam zależy.
Jeżeli z jakiś przyczyn nie chcesz ,nie możesz mieć karty kredytowej otwórz konto osobiste ROR ,karta Bankomatowa z LOGO Ruch-u przez 2 lata za darmo,a prowadzenie RORa tylko 3,5 zeta miesięcznie .
Ja mieszkam w Mikołowie więc jeżeli jakiś problem ,pytania dzwońcie na komórkę :606136688 lub pisz na PW.
PODAJĘ ADRES PLACóWKI DOMINET BANKU W TYCHACH
ULICA GROTA-ROWECKIEGO 51 ( KOłO URZęDU SKARBOWEGO)