Fatalny nastrój po meczu RUCH - POLNIA W.
Fatalny nastrój po meczu RUCH - POLNIA W.
Zebrały sie ciemne chmury nad Chorzowem 19.03.2007r. Główny kandydat do awansu do Ekstraklasy niespodziewanie ulega warszawskiej Polnii...wypadek przy pracy ?...czy może Polonia jest rywalem znacznie mocniejszym...co sądzicie ?..ja osobiście byłem święcie przekonany że Ruch w tym meczu jakieś punkty zyska... :x
- Simone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
A mi sie ten tekst podobal. Fajny debiut 

Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- SzaRlin
- Kontakt:
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ale momy snieg wiec choinka moze byckibol-siem-ce pisze:Jo mom dobry nastrój :)bo żech wieRny. A temat z choinki ino że jest marzec:zolta: :closed:

ja tam jestem smutny ze przegrali to chyba kazdemu kibicowi jest smutno jak jego druzyna przegro ale trudno taki sport zdaza sie niy wolno sie łoglondac za siebie ino przec do przodku

UN'08
- frontal
- Kontakt: