Dzwoniłem do sklepu ale powiedzieli, że nie mają obecnie z wyszywanym herbem.niebieski98 pisze:mpapmp pisze:Czy ktoś wie kaj można kupić koszulki z wyszywanym herbem? Potrzebuja 3 koszulki (XXL, XXL, XL) ale podobno są tylko same S i nie wiadomo czy przyjdą teraz wyklejane czy wyszywane.
Czy ktoś może pomóc mi załatwić 3 koszulki z wyszywanym herbem?
Ja zamawiałem przez internet koszulke XL i w uwagach wpisałem że koszulka ma być z wyszywanym herbem i taką też otrzymałem.
Stroje
- mpapmp
- Kontakt:
Re: Stroje

-
- Kontakt:
Moglbys wrzucic fote herbu?niebieski98 pisze:mpapmp pisze:Czy ktoś wie kaj można kupić koszulki z wyszywanym herbem? Potrzebuja 3 koszulki (XXL, XXL, XL) ale podobno są tylko same S i nie wiadomo czy przyjdą teraz wyklejane czy wyszywane.
Czy ktoś może pomóc mi załatwić 3 koszulki z wyszywanym herbem?
Ja zamawiałem przez internet koszulke XL i w uwagach wpisałem że koszulka ma być z wyszywanym herbem i taką też otrzymałem.
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- Duszello
- Kontakt:
Mom takie pytanie do osob bedacych bliżej klubu. Bylo juz pare wyjazdów a my ani razu nie grali w tych żółtych treskach. Oszczedzomy je bo momy ino 1 kpl czy jest inny powod. Dzieki z gory za odp.
-
- Kontakt:
przecież już przed sezonem wiadomo było, że dopiero we wrześniu zagramy na żółto. Wcześniej wszyscy rywale (Korona, Jaga) grali właśnie na żółto. Teraz Lubin na pomarańczowo i znowu zagramy inaczej. Dopiero na Cracovii po raz pierwszy na żółto chybaDuszello pisze:Mom takie pytanie do osob bedacych bliżej klubu. Bylo juz pare wyjazdów a my ani razu nie grali w tych żółtych treskach. Oszczedzomy je bo momy ino 1 kpl czy jest inny powod. Dzieki z gory za odp.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Jakby tak jak kiedys goscie wybierali stroje to juz downo zolte treski by debiut zaliczyli. A teraz cza sie podporzadkowac pod gospodarzy szpilu. Zreszta pamietocie zawsze jak te ku*** zabskie na Cichy grali na niebiesko, a Ruch musiol grac w biolych strojach 

- Duszello
- Kontakt:
A to jo cos przedupił.bo jo myślół ze to goście sie wybieraja stroje a tu sie pozmienialo. Dzieki za info chopy. Bo jo już myśloł ze ta co bigluje stroje na urlopie macierzyńskim siedzi i nie mo kto tego zrobić;)
-
- Kontakt:
Na Cracovii też bez przeszkód idzie zagrać na niebiesko. Do tej pory zawsze jak Ruch mogl grac w niebieskim komplecie na wyjazdach to tak groł. Pewnie tak dali bydzie. Jak dobrze pamiyntom to mi wyszło, że pierwszy szpil w żółtych koszulkach to Poznan (no i teraz Poznan też w PP)Elmer pisze:przecież już przed sezonem wiadomo było, że dopiero we wrześniu zagramy na żółto. Wcześniej wszyscy rywale (Korona, Jaga) grali właśnie na żółto. Teraz Lubin na pomarańczowo i znowu zagramy inaczej. Dopiero na Cracovii po raz pierwszy na żółto chybaDuszello pisze:Mom takie pytanie do osob bedacych bliżej klubu. Bylo juz pare wyjazdów a my ani razu nie grali w tych żółtych treskach. Oszczedzomy je bo momy ino 1 kpl czy jest inny powod. Dzieki z gory za odp.
- PatRicio_80
- Kontakt:
Czekom na żółto z wyszywanym herbem. Swoją drogą bardzo fajny artykuł Marco FC K-ce na temat koszulek. Cytat z art.: "Jak pokazuje nasza sonda, na polu popularyzacji nabywania i noszenia klubowych koszulek przez kibiców pozostaje jeszcze trochę do zrobienia." Na pewno nie pomaga fakt, że kupisz meczówka i pomimo, że wsparłeś swój Klub nie możesz w niej pojechać na mecz nikaj indziej niż na Cicho... podsumowując... na polu popularyzacji nabywania i noszenia klubowych koszulek przez kibiców pozostaje jeszcze wiele do zrobienia.
"Życie polega na RUCHU i RUCH jest jego istotą" - A.Schopenhauer
- Roch1920
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Przestań już wszędzie spamować swoimi żalami!
Kupiłeś oficjalną koszulkę meczową Ruchu Chorzów to wspaniale, ale wyjazdy organizuje Stowarzyszenie Kibiców Ruchu Chorzów "Niebiescy", który wydał oficjalną wyjazdową koszulkę kibicowską. Jeśli organizator mówi, że każdy ma ją mieć to albo się zgadzasz na te zasady albo nie jeździsz. Przestań beczeć jak obijane cygany.
Kupiłeś oficjalną koszulkę meczową Ruchu Chorzów to wspaniale, ale wyjazdy organizuje Stowarzyszenie Kibiców Ruchu Chorzów "Niebiescy", który wydał oficjalną wyjazdową koszulkę kibicowską. Jeśli organizator mówi, że każdy ma ją mieć to albo się zgadzasz na te zasady albo nie jeździsz. Przestań beczeć jak obijane cygany.
-
- Kontakt:
PatRicio_80 pisze:Czekom na żółto z wyszywanym herbem. Swoją drogą bardzo fajny artykuł Marco FC K-ce na temat koszulek. Cytat z art.: "Jak pokazuje nasza sonda, na polu popularyzacji nabywania i noszenia klubowych koszulek przez kibiców pozostaje jeszcze trochę do zrobienia." Na pewno nie pomaga fakt, że kupisz meczówka i pomimo, że wsparłeś swój Klub nie możesz w niej pojechać na mecz nikaj indziej niż na Cicho... podsumowując... na polu popularyzacji nabywania i noszenia klubowych koszulek przez kibiców pozostaje jeszcze wiele do zrobienia.

Widzicie tego trzeciego gościa nad literką O na fanie? Kozak niesamowity, pra?

Teraz Ty pojedziesz w nowej, ktoś jeszcze sie weźmie biało z poprzedniego sezonu, jeszcze ktoś wyciągnie błekitno z 2. ligi... i efekt sektora już sie psuje. Że nie wspomna o nowych wyjazdowych żółtych meczówkach. Pewnie przez to została wprowadzono koszulka wyjazdowo. Jak osoby aktywnie działające i jeżdżące na wyjazd tak zdecydowały, a chcesz z nimi pogodać, to jedź do Lubina, na pewno znojdziesz czas na zbiórce, pod stadionem żeby poruszyć ten temat i na spokojnie pogodać.
PS. zawsze możesz koszulka ubrać ino na mecz, a przez reszta wyjazdu łazić w klubowej koszulce.
- mpapmp
- Kontakt:
PatRicio_80 pisze:Czekom na żółto z wyszywanym herbem. Swoją drogą bardzo fajny artykuł Marco FC K-ce na temat koszulek. Cytat z art.: "Jak pokazuje nasza sonda, na polu popularyzacji nabywania i noszenia klubowych koszulek przez kibiców pozostaje jeszcze trochę do zrobienia." Na pewno nie pomaga fakt, że kupisz meczówka i pomimo, że wsparłeś swój Klub nie możesz w niej pojechać na mecz nikaj indziej niż na Cicho... podsumowując... na polu popularyzacji nabywania i noszenia klubowych koszulek przez kibiców pozostaje jeszcze wiele do zrobienia.
Żółtych koszulek nie będzie z wyszywanym herbem.

- _BiADACZ_
- Kontakt:
A Ty dalej ku*** beczysz jak baba.PatRicio_80 pisze:Czekom na żółto z wyszywanym herbem. Swoją drogą bardzo fajny artykuł Marco FC K-ce na temat koszulek. Cytat z art.: "Jak pokazuje nasza sonda, na polu popularyzacji nabywania i noszenia klubowych koszulek przez kibiców pozostaje jeszcze trochę do zrobienia." Na pewno nie pomaga fakt, że kupisz meczówka i pomimo, że wsparłeś swój Klub nie możesz w niej pojechać na mecz nikaj indziej niż na Cicho... podsumowując... na polu popularyzacji nabywania i noszenia klubowych koszulek przez kibiców pozostaje jeszcze wiele do zrobienia.
"Jesteśmy zawsze tam, gdzie nasz Ruch Chorzów gra..."
- PatRicio_80
- Kontakt:
Nic nie godom o waszych koszulkach wyjazdowych. Dla mnie temat zamknięty. Ustalone - jedziesz, kupujesz. Nie kupujesz, nie jedziesz z grupą._BiADACZ_ pisze:A Ty dalej ku*** beczysz jak baba.PatRicio_80 pisze:Czekom na żółto z wyszywanym herbem. Swoją drogą bardzo fajny artykuł Marco FC K-ce na temat koszulek. Cytat z art.: "Jak pokazuje nasza sonda, na polu popularyzacji nabywania i noszenia klubowych koszulek przez kibiców pozostaje jeszcze trochę do zrobienia." Na pewno nie pomaga fakt, że kupisz meczówka i pomimo, że wsparłeś swój Klub nie możesz w niej pojechać na mecz nikaj indziej niż na Cicho... podsumowując... na polu popularyzacji nabywania i noszenia klubowych koszulek przez kibiców pozostaje jeszcze wiele do zrobienia.
Tutaj piszemy o oficjalnych strojach. Fakt jest taki, że na meczówkach zarabio Klub. U nas ten procent zarobku dla Klubu jest stosunkowo mały. Miałem okazję widzieć jak wygląda sprzedaż koszulek i innych pamiątek w klubie Bundesligi - w dzień wprowadzenia do sklepu nowej kolekcji. Uważom jedynie, że "pomoc" Klubowi w dorobieniu do budżetu przez promowanie np. koszulki meczowej to krok w dobrym kierunku. Większy budżet przekłada się na lepszych zawodników i wynik sportowy. Dlatego zgadzam się z Marco. Zakup oficjalnych strojów należy propagować.
- Keano18
- Kontakt:
Nic nie godom o waszych koszulkach wyjazdowych.
Fajno mosz identyfikacja z kibicami. "Wasze"......
Mom koło 10 koszulek. Jedne kupione inne wyłapane na wyjazdach i nic nie szkodzi kupić jeszcze jedną.
Mom koło 10 koszulek. Jedne kupione inne wyłapane na wyjazdach i nic nie szkodzi kupić jeszcze jedną.
- PatRicio_80
- Kontakt:
"Wasze" bo narzucone jak podatek i mosz kupić i nie ma dyskusji. Dlatego nie mam zamiaru powiększyć swojej kolekcji o tą koszulkę. Tak jak nie mam zamiaru o niej dyskutować. Tutaj jest temat koszulek meczowych. Kupując meczówkę wspomagasz Klub i z nim się utożsamiasz. Dlatego propagowanie kupienia oficjalnej koszulki leży w interesie wszystkich. Na zachodzie już to zrozumieli. Sam widziałem jak wygląda sklep klubowy jednego z Klubów Bundesligi w dzień początku sprzedaży nowej kolekcji. Dlatego "nic nie szkodzi kupić jeszcze jedną" z której sprzedaży dochód zasila budżet klubowyKeano18 pisze:Nic nie godom o waszych koszulkach wyjazdowych.