Modernizacja stadionu
-
- Kontakt:
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
Ten Kopel richty mo na***ane w tym łebie pado: Natomiast działa już instalacja obok, na Stadionie Śląskim. Za znacznie mniejsze pieniądze Ruch może wynająć obiekt i na nim grać. Jak tak ludzie w chorzowie maja patrzec na takie sprawy i myslec ze kaj tani to tam bierymy bala i idymy grac to oczym tu wieceyj godac , przeca po dwoch latach za ta trowa co byda teraz splacac i za rok to byda miec podgrzewano murawa na Cichej wiec po ch** dowac kasa na cos co nie bydzie jego np. jak ostatnio pisalo Ruch i Polonia kupili murawa na ślaskim i zas kasa w ciul poszla nie wiem ale wkurwio mnie ten Kopel szkoda ze nie ktorzy glosowali na tego ci.. oby sie juz na C6 nie pokozol. KOPEL I NIE pi***ol ZE NIE MA KASY !!!! A W LATO PIERDOLNI SIE ZAS URZAD MIASTA TZN ODNÓW ZLODZIEJU !!!! ale sie wkurwilech ida na bvrowara pozdRo
http://www.youtube.com/watch?v=DqaG4DyuseY&eurl=http://www.niebiescy.pl/?id=2583 :ok:
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related
-
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bez komentarzaElmer pisze:Prezydent m.in. o instalacji murawy na Cichej

-
- Kontakt:
"Chorzów dokona zakupu całej murawy, za kwotę 200 tys. złotych. W czerwcu przyszłego roku trafi ona na boisko boczne przy ulicy Cichej. Zielona Architektura zapewnia ułożenie płyty i udzieli nam gwarancji na dobrą jakość. Mam nadzieję, że będzie to jedna z najlepszych płyt w Chorzowie. Dzięki temu boczne boisko będzie udostępnione Ruchowi już w lipcu 2008 – powiedział prezydent."
To nie można by tej murawy na głównym boisku na Cichej położyć ?
a tak poza tym..pytanie mam..na ile kadencji może być wybierany Prezydent Miasta ? Bo z tego co widze to szykuje sie w Chorzowie drugi Fidel Castro,czy inny Łukaszenka..(Nie chodzi mi o sposoby rzadów tylko okres trwania
)
To nie można by tej murawy na głównym boisku na Cichej położyć ?

-
- Kontakt:
mi sie zdaje ze Kopel by najechetniej przechandlowal te tereny razem ze stadionem pod jakies centum h.
bo jak czytom jego wypowiedz ze on jest za tym zeby rozgrywac na stadionach 30-60 tys itd to wszystko idzie w tym kierunku
jedyne co nos moze uratowac to euro na slaskim i kasa z unii-ale to tylko moje zdanie
bo jak czytom jego wypowiedz ze on jest za tym zeby rozgrywac na stadionach 30-60 tys itd to wszystko idzie w tym kierunku
jedyne co nos moze uratowac to euro na slaskim i kasa z unii-ale to tylko moje zdanie

[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
Wójt, burmistrz i prezydent miasta mają nieograniczoną liczbę kadencji i mogą być wybierani w nieskończoność.Lukas89 pisze:" a tak poza tym..pytanie mam..na ile kadencji może być wybierany Prezydent Miasta ? Bo z tego co widze to szykuje sie w Chorzowie drugi Fidel Castro,czy inny Łukaszenka..(Nie chodzi mi o sposoby rzadów tylko okres trwania)
Ostatnio zmieniony 23 lis 2007, o 21:21 przez Sebol, łącznie zmieniany 2 razy.
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- swce
- Kontakt:
Tos mie chopie dobiłSebol pisze:Wójt, burmistrz i prezydent miasta mają nieograniczoną liczbę kadencji i mogą być wybierani w nieskończoność.Lukas89 pisze:" a tak poza tym..pytanie mam..na ile kadencji może być wybierany Prezydent Miasta ? Bo z tego co widze to szykuje sie w Chorzowie drugi Fidel Castro,czy inny Łukaszenka..(Nie chodzi mi o sposoby rzadów tylko okres trwania)

Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
- milanos
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Hmmm...
- Kontakt:
co mie obchodzi boczne boisko?? on jest qurva tak tepy czy ino udaje?? jo by go chchiol widziec jako prez. np. londynu heh wszystkie stadiony by rozebrol i zostawil by ino wemblay i tam by kozdy gro bo po co tyla stadionow w 1 miescie :p
"...w latach 1922-1939 Śląsk miał swój sejm i skarb, a niewielkie województwo dawało ok. 46 proc. polskiego PKB. Tylko co dziesiątą wytworzoną tu złotówkę przekazywano Warszawie. Śląsk mógł samodzielnie zaciągać pożyczki zagraniczne i sam udzielał pożyczek rządowi. Był bogaty, szczególnie na tle reszty kraju. Autonomię oficjalnie zniesiono w 1945 r. dekretem KRN (w 1939 r. zlikwidował ją Hitler). ..."
-
- Kontakt:
Nie mozna jej polozyc na glownym boisku gdyz w kontekscie Euro 2012 trawa ma miec te same parametry co na innych stadionachLukas89 pisze:"Chorzów dokona zakupu całej murawy, za kwotę 200 tys. złotych. W czerwcu przyszłego roku trafi ona na boisko boczne przy ulicy Cichej. Zielona Architektura zapewnia ułożenie płyty i udzieli nam gwarancji na dobrą jakość. Mam nadzieję, że będzie to jedna z najlepszych płyt w Chorzowie. Dzięki temu boczne boisko będzie udostępnione Ruchowi już w lipcu 2008 – powiedział prezydent."
To nie można by tej murawy na głównym boisku na Cichej położyć ?a tak poza tym..pytanie mam..na ile kadencji może być wybierany Prezydent Miasta ? Bo z tego co widze to szykuje sie w Chorzowie drugi Fidel Castro,czy inny Łukaszenka..(Nie chodzi mi o sposoby rzadów tylko okres trwania
)