Ruch Stasiak

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Gość

#91 Post autor: Gość » 18 wrz 2004, o 19:01

POWIEM KROTKO je*** TEN ku*** CALY ZARZAD WSZYTKIE SZCZEBLE PO KOLEJI TE ku*** je***e BARANY NIEROBIA KOMPLETNIE NIC DLA KIBICOW :!: :!: DZIECI PO 7-8 LAT STOJA POD BRAMAMI STARE DZIADKI PO 70 STOJA POD BRAMAMI :!: :!: I GDZIE TU ku*** LAD I PORZADEK ?? NA ch** WIESZAC PLAKATY I SIE REKLAMOWAC WIELKIM WIDOWISKIEM SKORO WIEKSZOSCI LUDZI POPROSTU NIESTAC NA BILET :!:
I NIECH MI TU KTOS NIEPIERDOLI ZE NA OSTATNI MECZ WCHODZIL KTOS ZA 5 ZL :!: BO LASKI NIKT NIKOMU NIEZROBIL A KTO CHCIAL TO SPIEWAL I TAKA JEST PRAWDA :!:
SKORO WYPINACIE SIE DO KIBICOW TO MY WYPNIEMY SIE DO WAS I PROPONUJE OD NASTEPNEGO MECZU W RAMACH PROTESTU NIEWCHODZIC WOOGOLE NA STADION :!:

NA KONIEC WIELKIE ch** W DUPE PSEUDODZIALACZA PODDSZYWAJACYM SIE POD REPREZENTANTOW KIBICOW :!:
BO ch*** DLA NAS ROBICIE I NIKT MI TEGO NIEZAPRZECZY :!:
PILNUJCIE SWOICH STANOWISK I NIEPODSZYWAJCIE SIE ZE NAS REPREZENTUJECIE BO MU MAMY WAS W du*** :!:

POZDROWIENIA DLA EKIPY ZZA PLOTU !!

Gość

#92 Post autor: Gość » 18 wrz 2004, o 19:06

aha i jeszcze jedno
bluzgaliscie ku*** Rogale
ze ch*** robi
a wy nawet tanszych biletow nie potraficie zalatwic
i gdzie wasz wielki program reklamowy
kolejna kaszane odpierdalacie

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#93 Post autor: Ozor » 18 wrz 2004, o 19:19

Na mecz nie dojechałem więc nie będę oceniał,ale wypowiem się na temat cen biletów moim zdaniem są stanowczo za wysokie w regionie w którym mieszkają kibice Ruchu w szczególnosci Swiętochłowice,Chorzów,Siemianowice panuje niesamowite bezrobocie jest biednie i to widac gołym okiem ludziom jest ciężko i 15zł a raczej 30 bo gramy 2 razy w miesiącu u siebie to sporo.Jesli doliczymy osoby towarzyszące to jeszcze więcej,skoro Ruch gra słabo miejsce w tabeli jest jakie jest to z tą ceną biletu maksymalnie 3000ludzi przyjdzie i to jeszcze nie na byle jakiego przeciwnika.Ostatnio przeczytałem gdzies że bezrobotni będą za darmo jezdzic srodkami komunikacji może i u nas na stadion za okazaniem odpowiedniego dokumentu mogli by wejść na mecz,dalej młodzież powinny byc dla nich zniżki a dzieci obowiązkowo za darmo.Chyba że budujemy klub elitarny z niewielką publiką dłubiącą słoniol i ewentualnie dmuchającą w trąbki.

elane

#94 Post autor: elane » 18 wrz 2004, o 19:23

To jest jakas ku*** paranoja... szkoda godac... :shock:

Stona
Kontakt:

#95 Post autor: Stona » 18 wrz 2004, o 19:32

jo ocyganiiol mama i pedziol ze bilet kosztowol 8zl....i mie wysmiala ze tyla dol, to je moj komentarz :twisted:
za Tobą pójde w ogień, wode..

f@n

#96 Post autor: f@n » 18 wrz 2004, o 19:41

cyt:POWIEM KROTKO je*** TEN ku*** CALY ZARZAD WSZYTKIE SZCZEBLE PO KOLEJI TE ku*** je***e BARANY NIEROBIA KOMPLETNIE NIC DLA KIBICOW DZIECI PO 7-8 LAT STOJA POD BRAMAMI STARE DZIADKI PO 70 STOJA POD BRAMAMI I GDZIE TU ku*** LAD I PORZADEK ?? NA ch** WIESZAC PLAKATY I SIE REKLAMOWAC WIELKIM WIDOWISKIEM SKORO WIEKSZOSCI LUDZI POPROSTU NIE STAC NA BILET
a ja ci powiem że sie z tobą nie zgodze.
zapłaciłem dziś 15 zł za bilet i odrazu zabrałem małolata z pod kasy.wlazł razem za mną a ochrona nie miała nic przeciw.wiem że wpuszczają tak bajtli chyba do 14 go roku życia.
uważam że powinna być przeprowadzona akcja młody kibic pod nazwą MAŁOLAT.akcja polegała by na tym że każdy dorosły brałby małolata na swój bilet.
nie sadze farmazonów ponieważ dzisiaj tak wszedłem z małolatem ze starego Chorzowa.na pytanie czemu jest sam a n ie z kumplami powiedział mi że druga liga nie chcą jeździć i bilety drogie.
chopcy w tych naszych dzielnicach powinna być moda na Ruch bo inaczej ch*** z tego będzie
a co do meczu to wielkie wkurwienie miałem dziś w drugiej połowie :evil:
szkoda gadać.pozdRo

Awatar użytkownika
Rafi88
Kontakt:

#97 Post autor: Rafi88 » 18 wrz 2004, o 19:44

zgadzam sie z F@n - em sam wziołem bajtla i moi kumple też choc nie momy tych 18 lot ochrona nas pusciła wiec nie było źle ale co ztego doping ch***wy wstyd!!!
Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA

Nie Zapomnij Gdzie Się Urodziłeś!! Horní Slezsko!!!
Obrazek

elane

#98 Post autor: elane » 18 wrz 2004, o 19:47

No dobra, wziales bajtla, ale i tak sa bilety w ch*** drogie... Z tym chyba sie zgodzisz...

Awatar użytkownika
Grzegorz
Kontakt:

A jo dom

#99 Post autor: Grzegorz » 18 wrz 2004, o 19:48

A ja za bilet dom i dwie dychy.

Zebych jeszcze mioł pewnosc ze nikt nie bydzie we mmnie kamieniami ciepoł to bych i dziołcha wzioł.

Wy sie zastanowcie. Za co ten klub ma zyć. Sami robicie na lewo szale, koszulki, a na szpile chcecie włazic na legite....

Dejcie pokój...Bo jak słysza takich speców to mi słabo.

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#100 Post autor: radzion » 18 wrz 2004, o 19:49

ode mnie ino 1 zdanie ale bardzo tresciwe:

BLOK TY ŁYSO KUR......BEZ SZKOŁY :evil:

Awatar użytkownika
Rafi88
Kontakt:

#101 Post autor: Rafi88 » 18 wrz 2004, o 19:49

no własnie wiela jo sie musioł prosic o te 15 zeta dycha by stykła
Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA

Obrazek

f@n

#102 Post autor: f@n » 18 wrz 2004, o 19:50

blok i wszystko jasne :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
Rafi88
Kontakt:

Re: A jo dom

#103 Post autor: Rafi88 » 18 wrz 2004, o 19:52

Megowiec pisze:A ja za bilet dom i dwie dychy.

Zebych jeszcze mioł pewnosc ze nikt nie bydzie we mmnie kamieniami ciepoł to bych i dziołcha wzioł.

Wy sie zastanowcie. Za co ten klub ma zyć. Sami robicie na lewo szale, koszulki, a na szpile chcecie włazic na legite....

tobie sie moze fajnie godo ale skąd jo mom tako kasa brac jak nie robia??? ale z tym bezpieczeństwem to inna sprawa
Ruch LEGENDA BEZ KOŃCA

Obrazek

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#104 Post autor: Ozor » 18 wrz 2004, o 19:56

Ty Megowiec możesz dac ja tak samo ale oni nie mają z czego a stadion i mecz bez kibiców to kicha.I jeszcze jedno skonczmy z mitem że będzie bezpiecznie jak będą tanie bilety bo jeszcze bezpieczniej będzie jak będzie pusty stadion.

Robson
Kontakt:

Re: A jo dom

#105 Post autor: Robson » 18 wrz 2004, o 19:57

Megowiec pisze:A ja za bilet dom i dwie dychy.

Megowiec czytej dokładnie :!: Chodzi o bajtli :!:

Jesli chodzi o te wpuszczanie 2 na 1 bilet to tyż tak nie zawsze jest. Jo akurat pora razy próbowoł wlyjź z kumplem we dwóch to może ino roz się udało. Lepij bydzie jak kożdy bydzie wchodzioł na jedyn bilet po np. 7 zł.

ODPOWIEDZ