[35 kolejka] Legia Warszawa - Ruch Chorzów 25.05.2014 15:30
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: [35 kolejka] Legia Warszawa - Ruch Chorzów 25.05.2014 1
Jedyny minus to kartka Szyndrowskiego, bo robi się dziura na prawej obronie przed meczem z Lechem.
-
- Kontakt:
Tam zagro najprawdopodobniej... Smektała, który był od pierwszego dnia Kociana w Chorzowie brany pod uwaga pod kątem tej pozycji (pamietocie, ze jak Kocian przylazil to bylo fes duzo kontuzji?HKSADIK pisze:Jedyny minus to kartka Szyndrowskiego, bo robi się dziura na prawej obronie przed meczem z Lechem.

- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
najsłabszy zawodnik to Maciek Sadlok ale zwycięzców się nie sądzi, jego pozycja to środek nic wiecej
-
- Kontakt:
Kaminski ma wiekszy potencjal od Buchalika.Buchalik to zaden specjalny bramkarz. Wisla z takimi wzmocnieniami jak Jankowski i Buchalik i bez wyplaty pensji bedzie w przyszlym roku walczyc o utrzymanie.
Piękne w życiu są tylko szpile ...
Con cantera y afición, no hace falta importación
Con cantera y afición, no hace falta importación
- Yego
Pieknie ogolili frajerow z Farszafki i tak ma byc
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Kontakt:
Kamiński mioł głównie pecha, że jak groł totrenerem był Zieliński, a wtedy nasza obrona była dziurawo, że szkoda godac... Buchalik wszedł do bramki "razem z Kocianem", pokozywol sie dobrze, ale to super bramkarz nie jest - solidny i nic poza tymwiesiek1 pisze:Kaminski ma wiekszy potencjal od Buchalika.Buchalik to zaden specjalny bramkarz. Wisla z takimi wzmocnieniami jak Jankowski i Buchalik i bez wyplaty pensji bedzie w przyszlym roku walczyc o utrzymanie.
Dziś wg mie było jednak widać, że Kamińskiemu brakuje ogrania - w przerwie letniej trzeba bedzie w takim razie bramkarza sprowadzic
Dobry mecz Babiarza... on był wszedzie
ps. jak Stawar strzylo gole w lidze to sa my na podium... trzeba jeszcze jeden krok zrobić

fajnie, że po babolu z Wisłą udało mu się zrewanżować, podobnie jak Starzyńskiemu po derbach w meczu z Zawiszą
ps2. Kuświk zamiast grać i szukać goli to "szuko" ptoków

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
-
- Kontakt:
Sadlok?to chyba my patrzeli na inny mecz,owszem miol pora problemow z Bereszynskim ale wela starc wygrol,zablokowol itparango-mokre pisze:najsłabszy zawodnik to Maciek Sadlok ale zwycięzców się nie sądzi, jego pozycja to środek nic wiecej
NRŚL GANG
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Kamiński jak mo grać i to dobrze, to musi mieć dobro konkuryncja i wtedy myśla, że bydzie ok. Jak niy bydzie mioł konkurynta to bydzie groł, ale niykoniecznie bydom super szpile w jego wykonaniu.
- Ozor
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Było dobrze ,wynik super .Pokazali że jednak są facetami -moje szczere gratulacje!.Stawar odpusciłem ci wszstkie grzechy za bramke w derbach teraz jestes moim idolem ;-)
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
[ Post napisany za posrednictwem urzadzenia mobilnego ]
- F_łgw
- Kontakt:
Moim zdaniem Kamiński jest bardzo solidny jak trzeba bronić na linii, ale na przedpolu zawsze mu się jakieś błędy zdarzały i wyjścia z bramki też miał nie pewne. Wydaje się, że czasem mu brakuje koncentracji.wiesiek1 pisze:Kaminski ma wiekszy potencjal od Buchalika.Buchalik to zaden specjalny bramkarz. Wisla z takimi wzmocnieniami jak Jankowski i Buchalik i bez wyplaty pensji bedzie w przyszlym roku walczyc o utrzymanie.
edit
chodzi mi o całokształt a nie dzisiejszy mecz, bo ten był bardzo dobry
Moim honorem jest wierność
ObeRschlesien
ObeRschlesien
- andixos
- Kontakt:
Gratulacje Niebiescy !!!
Liczyłem na to, że Ruch utrze nosa warszawce
[/color]
Liczyłem na to, że Ruch utrze nosa warszawce

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
brawo Niebiescy,
co do Buchalika ostatnie mecze już nie był taki pewny zajeboł brama ze szczewami, nie za pewnie groł z Wisłą, więc czemu nie miało być zmiany w bramce, szzcególnie, że jeżeli prawdą by było, że on się już dogadał z drużyną, która bezpośrednio walczy z nami o puchary. Oczywiście o tym powinien decydować Kocian, a nie Smagor, a jak było pewnie się nie dowiemy.
Dobry mecz naszych, trocha za bardzo się cofnęli tak pomiędzy 70-80 minutą, ale końcówka znów mądrze grana
co do Buchalika ostatnie mecze już nie był taki pewny zajeboł brama ze szczewami, nie za pewnie groł z Wisłą, więc czemu nie miało być zmiany w bramce, szzcególnie, że jeżeli prawdą by było, że on się już dogadał z drużyną, która bezpośrednio walczy z nami o puchary. Oczywiście o tym powinien decydować Kocian, a nie Smagor, a jak było pewnie się nie dowiemy.
Dobry mecz naszych, trocha za bardzo się cofnęli tak pomiędzy 70-80 minutą, ale końcówka znów mądrze grana
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Bałem się, że jak wpadnie na 1:2 to zaraz będzie remis. Ale nie spanikowali i dowieźli.
Kto wierzył w październiku, że na 2 kolejki przed końcem będziemy mieli szansę na brąz, a nawet na srebro?
Żałuję, że nie będę mógł być na ostatnim meczu. Gdybym wcześniej wiedział, że może będzie co świętować...
PS. Kamiński jest lepszym bramkarzem od Buchalika. Mam nadzieję, że teraz to potwierdzi
Kto wierzył w październiku, że na 2 kolejki przed końcem będziemy mieli szansę na brąz, a nawet na srebro?
Żałuję, że nie będę mógł być na ostatnim meczu. Gdybym wcześniej wiedział, że może będzie co świętować...
PS. Kamiński jest lepszym bramkarzem od Buchalika. Mam nadzieję, że teraz to potwierdzi
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Yego
To Wisla moze nas jeszcze wyprzedzic czy nie?
Z tobą Thoth
niy chce mi sie godać

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Juz nie, moga sie zrownac z nami punktami, a potem to sie licza punkty zdobyte w rundzie zasadniczej, My mielismy ich wiecej, takze bedziemy przed nimiYego pisze:To Wisla moze nas jeszcze wyprzedzic czy nie?

Wynik piekny dzisiaj, puchary na wyciagniecie reki

My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...