dopóki nie będzie stowarzyszenia jedyny nacisk jakim możemy wywierać to nacisk na klawisze piszac na forum, ew. nacisk krwi na żyły jak nos krew zalewo. Organizujemy się bo nikt za nas tego nie zrobi.oiowiec pisze:Dopóki my kibice nie wywrzemy nacisku na nasz kochany zarząd to nasz klub będzie tonąć!!!!! niestety taka jest prawda!!!!!
Działania zarządu i innych pracowników klubowych
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Re: Działania zarządu i innych pracowników klubowych
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Scypion wierzysz w to, że się zorganizujemy?
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Miał być protest, transparenty itp a co było? Kożdy wie..
- Kontakt:
.... i sam sie z tym niy zgodza.dopóki nie będzie stowarzyszenia jedyny nacisk jakim możemy wywierać to nacisk na klawisze piszac na forum
Jedyny nacisk jaki możemy wywierać to forum ???
Ponoć Ruch mo tela kibiców, oddanych sympatyków, fanatyków, władców ulic itd....Psycho Fanów, Miodków, Buzków, Kutzów itd....we kożdy czynści Oberschlesien, od Radlina bez Piekary skończywszy na Staszowie

Co by zrobić nacisk na "góra" trzeba mieć noprzód argumenty, tymi argumentami som kibice !! Kerych my na dziyń dzisiejszy niy momy !! Siedzom abo we Beuthen , abo tam kaj Bóg niy zglondo, abo w Katowicach abo pierdolom ta cało instytucja pod gołym niebym i wolom sie na biyrka iś do Ewalda do szynku abo einfach Sopcasta downloaden - przeca nic niy kosztuje , pra ?
Rogala Raus !! Ryczało pod kawierenkom 20 smarkocy po trzech piwach !! To mo być nacisk ? 6000 ludzi na meczu z Legiom !!! To mo być nacisk ?? Taki "tłumik" to jo som by pierdołoł, jakbych boł bossym Ruchu, z tego 1/3 kobiyt, Vipów i małoletnich.
Fto zmiynio trenerów, managerów i innych chui mui na zochodzie ? We 80 % kibice !! No ale jak porównom 50 000 sprzedanych karnetów i 76 tys na ostatnim szpilu we Dortmundzie i jak te 76 tys porachuja razy 20 ojro za bilet to wyłazi kole 1 500 000 ojro i jak te 76 00 ryknie razym do kupy : Klopp Raus, to Klopp je po dwóch niy wygranych szpilach Raus !! Inaczy zamiast 76 000 tys bydzie 30 000 na meczu i ciul, a niy piondze. To je nacisk !! U nos zawiśnie transparynt " Sobstylowa Ruas z Chorzowa", a Sobstylowa na to : " niedoczekanie wasze, jo swoja wypłata mom, a reszta mom w rzici podobnie jak mój szef "

Co by zrobić nacisk podkreślom to jeszcze roz to trzeba mieć Man Power tzn. argumenty, a tu jedyn ciulik z drugim niy mioł czasu , piondzów abo raczy ochoty !!!!!!! w przeciongu 3 miechów sie ty zasrany karty kibica wyrobić, żenada i tela !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Za drogo .........hahahahahahahaha.
Ruch mioł kibiców i mo dali co zapierdalajom fliegrami , autami, autostopami czy inkszymi ciulstwami z Nimiec, Holandii, Irlandii do Wiednia, na derby z chujami, wydajom setki ojro na tekie raizy, a jednymu abo drugiymu dziadowi sie niy chce rzici ruszyć ze Klimzowca, kaj mo 15 min piechty na szpil - bo za drogo ? Zaroz lacie wdupia !! Do Egiptu niy ma im za drogo ?
Ruchu sie trzeba nauczyć !!!!!!!!!!!!!!!!!
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lutz, prosza Cie pisz abo po polsku, abo po śląsku abo po niemiecku. Nie mieszej wszystkiego razym 

- Kontakt:
Genau, święte słowa!bogas1985 pisze:Lutz, swiete slowa.
od małego NIEBIESKI
- Lutz
- Kontakt:
No jak Ty mosz ino takie problymy to pozazdrościć . Do Cia byda ekstra na priv pisoł po niemiecku, a teroz mosz gowa i ch** to kombinuj jak niy rozumisz coch napisołalek900 pisze:Lutz, prosza Cie pisz abo po polsku, abo po śląsku abo po niemiecku. Nie mieszej wszystkiego razym

Ja Wam tu mogę pisać także elokwentnie i czysto po polsku, nie mam z tym żadnych kłopotów ( jak widać) ino ku*** jo by niy boł jo, jakbych sie mioł tak gimnastykować

- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
niyMirek pisze:Scypion wierzysz w to, że się zorganizujemy?
- alek900
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niy lepi pisz jak piszesz, jo se woli język wyginać i sie posmioć:)Lutz pisze:Ja Wam tu mogę pisać także elokwentnie i czysto po polsku, nie mam z tym żadnych kłopotów
Jak chcesz sie posmiac to sobie włącz kabarety na youtube... upierdliwe moralizatorstwo i ataki na uzytkownika wg regulaminiu koncza sie restrykcyjnie. Patrz co koles merytorycznie pisze, a nie czepiej sie ciulstw.alek900 pisze:Niy lepi pisz jak piszesz, jo se woli język wyginać i sie posmioć:)Lutz pisze:Ja Wam tu mogę pisać także elokwentnie i czysto po polsku, nie mam z tym żadnych kłopotów

- BOGUCICE
- Kontakt:
Pisałem ,że kibicom przejdzie złośc do meczu z Legią? I miałem rację.I znowu będzie po staremu. Aż ten klub się zawali.Zafundowali nam biało-czerwony Stadion Śląski przy biernej postawie Ślązaków. Zafudują nam hasiok na Cichej i też nic nie powiemy.I dojdzie do tego ,że Ruch będzie musiał grać mecze na biało -czerwonym stadionie. ku*** mać plują nam w pysk.Tyle wam powiem ,.I śmieją się z nas.
W Sheffield tylko RUCH!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
na niebiescy.pl ciekawe zestawienie nt. budzetów klubów szczególnie "podobo" mi sie pozycja "Sponsorzy, reklama na stadionie, sprzedaż pamiątek" Ruch 2,7 mln Odra 2,9 Polonia 3 mln
Mrozik do zwolnienia
zastanawiom sie czy przy Koronie nie ma jakiejś pomyłki bo nawet my ich bijemy wg tego zestawienia w kozdyj pozycji a oni przebijaja naszo oferta podbierając Niedzielana, Wróbel godo że u nich stabilniejszo sytuacja ... dziwne
no ja niby Korona awansowała ale chyba aż takich kokosów na transmisjach nie chyciła zeby nos przeskoczyć...
skonfliktowano z kibicami Legia, i grająca w Sosnowcu i na Suchych Stawach Wisła wieksze wpływy z biletów

skonfliktowano z kibicami Legia, i grająca w Sosnowcu i na Suchych Stawach Wisła wieksze wpływy z biletów

Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!
- BOGUCICE
- Kontakt:
Przydałby się nam na miesiąc taki ktoś jak Wojciechowski w Polonii ale nie chodzi tu o kasę tylko trzymanie za pysk marketingu.To jest kompletne dno.I jestem pewien jednej rzeczy.Gdyby karty kibica były wydawane za darmo albo za symboliczną opłatą mecz Ruch -Legia spokojnie 10 tys. Moi kumple odeszli w niedzielę od kasy(karty kibica) bo po pól godzinie stania stali dalej prawie na tym, samym miejscu.A byli to dwaj nowi kibice przyprowadzeni przez mnie na C6.Wiem mogli wyrobić wcześniej ale namówiłem ich w dniu meczu.Jak patrzę na nasz marketing to utwierdzam się w przypuszczeniach ,że tam pracują ludzie z układu i przypomina to kumoterstwo.
W Sheffield tylko RUCH!!!
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ze karty kibica ujemnie wpłyneły na frekwencje to pewne wakacyjne szpile z Karagandą i Austria gdzie nie obowiązywały zgromadziły wieksza widownie niż prestiżowe szpile z Wisła i Legia. wiele osób jest wkurwionych zaistniała sytuacja że co dwa lata karty. rozumia że obecne karty kiedyś będą musowe, pytanie czy jak bedą musowe owe dzisiejsze karty bedą dalej obowiązywać czy klub zas wymysli nowy plastik ino pod inna nazwa. poza tym po jaki ch** były poprzednie ID?? oprócz tego żeby podreperowac budżet? stare przysłowie godo "chytry dwa razy wiecej traci".
Ostatnio zmieniony 14 wrz 2010, o 12:16 przez Thoth, łącznie zmieniany 1 raz.
Wielkość Ruchu jest tak wielko że nie do sie jej wyrazić w kilku słowach!