Idziemy walczyć o nasze 45zł!
- Wolin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- ch-R
To nie moja sprawa z tym 45 zl ale jezeli chodzi o ten filmik to mnie sie osobiscie nie podobo ze wystawiliscie nasz klub na posmiewisko calego kraju i nie tylko. Idzcie nich wom zasponsoruja przejazd na Widzew i kupia bilet na to samo wyjdzie ale nie robcie wiochy z tym filmem na caly kraj. Fakt momy burdel ale to jest burdej w naszej niebieskij rodzinie ba brudów nie nie piere nikaj indziej ino w doma.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi
Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz.
- Czemps
- Kontakt:
- Wolin
- Kontakt:
- Czemps
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
do chorzowskaR jak to jest pośmiewisko to jo niewiem
a pozatym jo takie zagranie popierom bo Ruchowi i tak na nos niezależy a nom mo wielce zależeć? pośmiewisko to bydzie jak klub niezgodzi sie ostatecznie oddać kasy bo wtedy cała Polska nie ino Ci co mają neta obejżą ino też Ci kierzy czytają gazety!
[ Dodano: Nie 26 Sie, 2007 ]
napisałem z fanatycznym pismo które w przyszłym tygodniu właśnie fanatyczny dostarczy do klubu pismo brzmi następująco "Do Zarządu Sportowej Spółki Akcyjnej Ruch Chorzów
Młodzi kibice Ruchu Chorzów w przedziale wiekowym 14-18 lat proszą o pozytywne rozpatrzenie wnisoku o spotkanie z działaczami Ruch Chorzów SSA w celu przedyskutowania "obiecanego" zwrotu pienięndzy bądz innej rekompensaty za dodatkowe koszty zakupu karnetu na runde jesienna sezonu 2007/2008
Prosimy o pozytywne rozpatrzenie naszego wniosku" jeśli ktoś widzi jakieś poprawki w piśmie niech je napisz zanim pismo zostanie dostarczone do klubu!

napisałem z fanatycznym pismo które w przyszłym tygodniu właśnie fanatyczny dostarczy do klubu pismo brzmi następująco "Do Zarządu Sportowej Spółki Akcyjnej Ruch Chorzów
Młodzi kibice Ruchu Chorzów w przedziale wiekowym 14-18 lat proszą o pozytywne rozpatrzenie wnisoku o spotkanie z działaczami Ruch Chorzów SSA w celu przedyskutowania "obiecanego" zwrotu pienięndzy bądz innej rekompensaty za dodatkowe koszty zakupu karnetu na runde jesienna sezonu 2007/2008
Prosimy o pozytywne rozpatrzenie naszego wniosku" jeśli ktoś widzi jakieś poprawki w piśmie niech je napisz zanim pismo zostanie dostarczone do klubu!
- Wolin
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I na dole można podpisać ze dwa nazwiska osób, które najbardziej zaangażowały się w sprawę i które właśnie wybrały by się na spotkanie. Zaznaczając oczywiście, iż jest to przedstawicielstwo całej grupy sympatyków.Szanowny Zarządzie Sportowej Spółki Akcyjnej Ruch Chorzów
Kibice chorzowskiego Ruchu w przedziale wiekowym 14-18 lat zwracają się z uprzejmą prośbą o spotkanie z przedstawicielem zarządu. Spotkanie to miałoby na celu ostateczne rozstrzygnięcie kwestii zwrotu kosztów, które ponieśliśmy przy zakupie karnetu przed obniżką jego ceny dla ww grupy wiekowej.
Prośbę swą motywujemy faktem, iż jako przedstawiciele jednego z najmłodszych pokoleń odwiedzających stadion Ruchu nie możemy sobie pozwolić na stratę tak wysokiej kwoty pieniędzy, która w wielu przypadkach stanowi znaczący procent miesięcznych zarobków naszych rodziców.
Prosimy o pozytywne rozpatrzenie naszej prośby.
Ja bym tak widział, to pismo, ale decyzja należy do Was. Mam to szczęście, że problem mnie nie dotyczy

14
no spoko to błąd przy pisowni na ale to jeszcze niejest wydrukowane może tak być czy coś dodac albo ująć?
no to niech podpiszą mnie tam niewiem jeszcze kto zaniesie to pismo ale jo moga iść z tym kimś jak co to pisać na gg 7202483 kto drukuje napiszcie mi i jo sie z nim zgadom i pujdemy zanieść to!
[ Dodano: Pon 27 Sie, 2007 ]
w poniedziałek idemy zanieść do zarządu pismo dokładnie ida jo fanatyczny i czemps napiszemy na forum jutro czy dogadaliśmy sie co do spotkania choć cięzko bedzie sie z nimi zgadać na spotkanie po dzisiejszej porażce:/
no to niech podpiszą mnie tam niewiem jeszcze kto zaniesie to pismo ale jo moga iść z tym kimś jak co to pisać na gg 7202483 kto drukuje napiszcie mi i jo sie z nim zgadom i pujdemy zanieść to!
[ Dodano: Pon 27 Sie, 2007 ]
w poniedziałek idemy zanieść do zarządu pismo dokładnie ida jo fanatyczny i czemps napiszemy na forum jutro czy dogadaliśmy sie co do spotkania choć cięzko bedzie sie z nimi zgadać na spotkanie po dzisiejszej porażce:/
- Czemps
- Kontakt:
PO 1 to nasza pani rzcznik to jest zwyklo***** ehh szkoda godki....byli my zaniesc te pismo z prosba o spotkanie wchdozimy tak gdzie urzenduje drabnik bo nie chcieli my isc do sekretarki bo wiadomo jako ona jest..wchdzimy i tlumacza jej ze obiecali nam zwrot ze napisza na stronie itp...a ona ze czy jak pojdziesz do sklepu i kupisz spodnie za 135 a na drugi byda kosztowc 90 bo bydzie przecena..to oddadza Ci kase..!! ale ku*** w sklepie Ci nie mowia ze Ci oddadza jak bydzie taniej a na ruchu powiedlzi wyraznie!!ona z pyskiem na nos ze momy isc do sekretarki i jakby mogla to by nos wyciepla a wydawal sie tako fajno a to jets zwyklo******!!poszli my do sekretarki oddac te pismo podpisaly my ze do katarzyny sobstyl sekretarka powiedzila ze mamy jej to dac..no a my kiedy bedzie odpowiedz...a on ze momy zadzwonic i ona podaje mi numer i nagle ku*** zapomniala jaki jest numer do sekretariatu(paranooja)podala mi go i my poszli...TO JAK SIE W TYM KLUBIE TRAKTUJE KIBICOW TO JEST PARANOJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MOM TEGO DOSC !!!!

- Czemps
- Kontakt: