Wywiad M.Ś

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Wilus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#76 Post autor: Wilus » 6 lip 2006, o 10:57

Wiwlka szkoda :(

Nie wypowiadalem sie dotychczas w tej kwestii, ale widze, ze sprawa zaszla juz bardzo daleko. Nie chce nikogo tutaj oceniac, bo to bez sensu. Jedno wiem. Ten sezon moze okazac sie kolejnym straconym sezonem dla Ruchu. Koncowka zeszlego spowodowala, ze ja uwierzylem, ze stac Ruch na walke o OE, jednak po tym co czytam w prasie, necie dochodze do wniosku, ze nic z tego nie bedzie :(
Szkoda, wielka szkoda, ze tak to wszystko wyglada

Wilus

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#77 Post autor: 19r20 » 6 lip 2006, o 12:52

kłóćcie się kłóćcie w końcu co robic jak słońce świeci a w robocie trza siedzieć
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

OAK-Siemce

#78 Post autor: OAK-Siemce » 6 lip 2006, o 13:01

Jak ku*** wleciał jest taki prawdomówny i liczy się u niego tylko to, jak kto gra, to dlaczego rozpierdolił drużynę która miała realne szanse na awans do OE i wy***rdolił z niej lidera i najlepszego napastnika???
A zarzuty pod jego (ku*** mać) adresem nie są zarzutami M. Śrutwy tylko całej drużyny, dyrektorów którzy się znają na piłce, byłego prezesa i wielu wielu innych którzy nie chcą zabrać publicznie głosu na ten temat bo się nie da właścicielowi przetłumaczyć a można robota stracić.
Ktoś coś tu napisał że wreszcie będzie profesjonalnie..... to ja w takim razie mam pytanie czy w profesjonalnym klubie rozdupia się drużynę, która nie przegrywa od 10 spotkań, walczy w każdym meczu, strzela bramy jest w niej super atmosfera a w zamian testuje się ciuli nie wiadomo skąd i po co??? A prawda jest taka że czołowi piłkarze poprzedniego sezonu jakby nie mieli podpisanych kontraktów to w nocy by spierdolili żeby nie mieć do czynienia z pupilkiem głównego udziałowca.

juan21

#79 Post autor: juan21 » 6 lip 2006, o 13:11

Pol roku temu tez my testowali ciuli nie wiadomo skad( np. Baran ) a okazalo sie ze to jeden z najlepszych transferów od kilku lat. Własnie po to sie testuje jak ty to godosz ciuli...

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#80 Post autor: gerhat » 6 lip 2006, o 13:43

może by tak przystopować ze słownictwem ze sklapu mięsnego, bo wytykając komuś nieprofesjonalizm warto by się zastanowić nad profesjonalizmem swojego języka ;)

Marik
Kontakt:

#81 Post autor: Marik » 6 lip 2006, o 13:53

Halemba 2- skoro się wypowiadaja anonimowo a na spotkaniu byli to raczej już nie są anonimowi.
Jeśli rzeczywiście wszyscy zawodnicy,działacze, udziałowcy i pracownicy klubu opowiadaja sie za Śrutwą to chyba prościej zmienić trenera, po co ciągnąc to dalej skoro po 3-4 przegranych meczach i tak sie go zwolni.

OAK-Siemce

#82 Post autor: OAK-Siemce » 6 lip 2006, o 14:03

Oni się wypowiadają nie za Śrutwą tylko przeciwko Markowi.
W żadnym klubie nie robi się wyniku, jak nie ma odpowiedniej atmosfery w szatni. Kto w trudnych chwilach - a takich zapewne nie będzie brakowało w trakcie sezonu - zmobilizuje zespół do walki? Trener, który w oczach zawodników jest totalnym przygłupem.???

Dla mnie nie ma większego znaczenia profesjonalizm języka, a w tym temacie szczególnie - ku*** mać.
Po za tym, tu nie jest forum grzecznych pedałów tylko kiboli RUCHU.

bluefan
Kontakt:

#83 Post autor: bluefan » 6 lip 2006, o 14:04

OAK-Siemce pisze:Jak ku*** wleciał jest taki prawdomówny i liczy się u niego tylko to, jak kto gra, to dlaczego rozpierdolił drużynę która miała realne szanse na awans do OE i wy***rdolił z niej lidera i najlepszego napastnika???
:shock: O Boże, brak słów. Pewnie jeszcze to źle że mamy w składzie Grzyb, Barana i Makucha i minusem jest to że w Ruchu przebudził się Mikulenas, a przecież wszyscy wiedzą że Ruch to ponadgalaktyczni mistrzowie Świata i SuperMario sam nam wygrywał mecze :shock:
Chłopie jak rozpierdolił drużyne? Wywalił towarzystwo wzajemnej adoracji - panów Ś&B, przecież pół roku temu wszyscy tego chcieliście. O złej atmosferze na zgrupowaniach słyszałeś od piłkarzy czy tylko od Śrutwy?. A co sie rzucasz o OE jak nawet nie zaczeły się rozgrywki?. Oceniaj grę drużyny jak już zacznie grać!

Oak-wyjdź...

p.s zamknijcie ten temat bo te głupie gadki mnie doprowadzają do szału :x

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#84 Post autor: L_M » 6 lip 2006, o 14:15

bluefan pisze:
OAK-Siemce pisze:Jak ku*** wleciał jest taki prawdomówny i liczy się u niego tylko to, jak kto gra, to dlaczego rozpierdolił drużynę która miała realne szanse na awans do OE i wy***rdolił z niej lidera i najlepszego napastnika???
:shock: O Boże, brak słów. Pewnie jeszcze to źle że mamy w składzie Grzyb, Barana i Makucha i minusem jest to że w Ruchu przebudził się Mikulenas, a przecież wszyscy wiedzą że Ruch to ponadgalaktyczni mistrzowie Świata i SuperMario sam nam wygrywał mecze :shock:
Chłopie jak rozpierdolił drużyne? Wywalił towarzystwo wzajemnej adoracji - panów Ś&B, przecież pół roku temu wszyscy tego chcieliście. O złej atmosferze na zgrupowaniach słyszałeś od piłkarzy czy tylko od Śrutwy?. A co sie rzucasz o OE jak nawet nie zaczeły się rozgrywki?. Oceniaj grę drużyny jak już zacznie grać!

Oak-wyjdź...

p.s zamknijcie ten temat bo te głupie gadki mnie doprowadzają do szału :x
To ja Ci mowie ze OAK 'troche' wie na temat. i nie uogolniaj - nie wszyscy

bluefan
Kontakt:

#85 Post autor: bluefan » 6 lip 2006, o 14:19

No może troche za ostro :D Ale ludzie nawet się liga nie zaczeła, troche pozytywnego myślenia...

Ruch=OE :wink:

Dorcia
Kontakt:

#86 Post autor: Dorcia » 6 lip 2006, o 14:22

Ale z tym najlepszym napastnikiem toś OAK przesadził. :roll: Chyba ślepo miłośc przez Ciebie przemówiła i chwilowe emocje. :wink:

Pozdro.

Jr

#87 Post autor: Jr » 6 lip 2006, o 14:24

powiem krótko Jeżeli Mario jak godo wygrał 10 szpili i że Wleciał nie jest dobrym trenerem to dlaczego Mario gramy już trzeci sezon w drugiej lidze a za Wleciała utrzymali My się bez baraży !!!!!!!!
Jak był Fornal to kto układał skład ...? Wyrobek nie wytrzymał dlaczego ...?
jeszcze jedno pamietacie sezon kiedy my byli liderem w Ekstraklasie na jesień ... a na wiosne przyszedł Mario i co z Włodarem darł koty

ps. czas pokaże kto ma racje dajmy pograć druzynie bez Maria

BAFista
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#88 Post autor: BAFista » 6 lip 2006, o 14:25

po tym wywiadzie niech mi nikt nie godo ze mario jest niebieski !!!! wogule nie ma klasy wyciagac takie brudy !! Ruch nie jest twoja własnoscią

mario sie dziwo czemu nie gro ecik? a kiedy mo grac jak tys sie łobrażoł jak cie wleciał sciepywoł

straciłes szacunek :cry:

slavo
Kontakt:

#89 Post autor: slavo » 6 lip 2006, o 14:37

Najbardziej mi się podobają tezy: "Wleciał kłamie BO... Mario tak powiedział :-)"
Ślepa, fanatyczna, dogmatyczna wiara.

Lukas, nie sądziłem, że OAK może wzbudzić twą sympatię ale to jeszcze jeden dowód na to, że cel uświęca środki.

Awatar użytkownika
L_M
Kontakt:

#90 Post autor: L_M » 6 lip 2006, o 14:40

slavo pisze:Najbardziej mi się podobają tezy: "Wleciał kłamie BO... Mario tak powiedział :-)"
Ślepa, fanatyczna, dogmatyczna wiara.

Lukas, nie sądziłem, że OAK może wzbudzić twą sympatię ale to jeszcze jeden dowód na to, że cel uświęca środki.
Tobie nic do moich sympatii... a napisalem jedynie ze to raczej nie jest osoba ktora informacje czerpie z prasy
i ja nie mam zadnego celu w tym wszystkim, a swoje zdanie juz w temacie przedstawilem i nie bede bil piany jak polowa forum, powtarzajac w kolko te same argumenty i z jednej i z drugiej strony

ODPOWIEDZ