SPRAWA Z BILETAMI............

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Niebieski89

#76 Post autor: Niebieski89 » 30 gru 2005, o 11:51

chopy im tańsze będą bilety tym więcej ludzi bedzie przychodzić na mecze tylko znowu nie przesadzajmy ze wstęp do lat 18 za free bo to już przesada dzieci do iluś tam lat zadarmo no i laski:D:D:D a bilety mogą zostać po 7 jak były bo im więcej nas na meczu tym lepsza atmosferka i więcej kasy dlatego zachęcajcie do przychodzenia wszystkich i biercie swoje laski na mecze z szalikami:D:D:D

Bogas
Kontakt:

#77 Post autor: Bogas » 1 sty 2006, o 10:16

Panowie bilety na stadionie Ruchu sa najtansze w 2 lidze , a na runde wisenna jeszcze niema ustalonych cen biletow. Teraz jest przerwa zimowa i podsune wam kilka moich spostrzezen. Mi tez sie zawsze nie przelewalo z kasa i zawsze przed karzda runda , zarowno wiosenna , jak i jesienna w przerwie rozgrywek szlem do klubu , do pana prezesa Rogali i zapytalem sie czy nie ma jakies roboty w zamian zeby wejsc na Ruch za darmo. I przez wszytkie moje lata pomagalem w pracach na stadionie po kilka dni popracowalem i zawsze darmowe bilety dostawalem. Teraz rozmawialem z panem Hermanowiczem i powiedzial mi ze malutko ludzi wyrabia legitymacje na KK . zawsze jakies pora zlotych mniej. Wiec panowie wyrabiac Legitymacje i przylazcie na Ruch w czasie ferii pomagac to napewno za darmo bydziecie wlazic na Ruch.

MichalZ

#78 Post autor: MichalZ » 1 sty 2006, o 13:23

Pavlique
"zadarmo umarło" nieprowda na baraze ze zniczem miales zadarmo wstymp ;) ;d

Woca91

#79 Post autor: Woca91 » 17 sty 2006, o 22:49

ku*** o nos mecz wypado co drugi tydzień to ku*** przez 14 dnie nie dosz rady skołować 10 zeta jo mszu dojezdżać z rudy i co jestech na każdym meczy i musza dawać jeszcze na bilety i nie pakom ku*** koniec bo sie wkurwa :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zablokowany