RUCH- SWIT NDM

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#76 Post autor: Lutz » 6 wrz 2004, o 11:12

Nie byłech , nie widziołech nie słyszołech ( z wiadomych powodów), moga więc powoływać się tylko na opinie i komentarze z postów zamieszczonych w tym temacie. I tu musza niestety przyznać racja radzionowi i amrze. Choć może z tymi ciulami to trocha przesadził ale taki on już jest. Stadion był długi czas zamknięty , gdy go wreszcie otworzyli , to co widzymy pół pełno trybuna i ludzi wpierd.....słoniol nie raczących otworzyć pyska.
Rok tymu byłech na KSZO i mie starymu chopu niy było wstyd ani gańba ryczeć jak gupi i dopingować , aż mój synek zaglodoł po mie choby mie piyrszy roz widzioł. Coś tu lub ktoś tu jest nie w porządku.
Temat wejścia za darmo : byłech , jestem i byda przeciwnikiem wpuszczania na mecze za darmo. Wiym że w Polsce sie Wom nie przelewo, ale Ruchowi tyż . Do kina i teatru tyż nie ma fejść za friko.
A tu ciągle ino ..a bydzie za darmo ?? a może ino 1 zł bydzie kosztowoł bilet?? Kurfa klub to niy ma instytucja dobroczynno , tyż musi zarabiać na utrzymanie i wpływy z biletów są jednym ze źródeł tegoż utrzymania.
W sumie jedo cieszy - 3 punkty :D :D :D , mniej atmosfera na stadionie i między nami kibicami :( :( :(

Gość

#77 Post autor: Gość » 6 wrz 2004, o 11:27

Te tys jest w niemczech albo ch** wi kaj to sie nie wypowiadej na tyn temat ino sie sledz tematy na FORUM nic nie wiesz co tu sie dzieje to byc lepiej cicho.Fakt faktem ze duzo ludzi nie spiewlo bo to buraki wolom sie siednac podubac slonecznik i ponarzekac a gdy dopind jest potrzebny to majo to w du***.

pozdr.dla kumatych

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#78 Post autor: Lutz » 6 wrz 2004, o 11:34

Bogas_PF pisze:Te tys jest w niemczech albo ch** wi kaj to sie nie wypowiadej na tyn temat ino sie sledz tematy na FORUM nic nie wiesz co tu sie dzieje to byc lepiej cicho.Fakt faktem ze duzo ludzi nie spiewlo bo to buraki wolom sie siednac podubac slonecznik i ponarzekac a gdy dopind jest potrzebny to majo to w du***.

pozdr.dla kumatych
Te .......... ty sie trocha na strzimanie weź to po piyrsze, po drugie jak jo na Ruch chodzioł to tyś jeszcze w planie niy był ( wiync niy fulej mi że mom siedzieć cicho) a po trzecie przeczytej sie dokładnie co jo napisoł albo nie pij tela bo Ci na oczy idzie.
Powtórzyłeś tylko moje słowa , a jak sie kogo op***dolić chcesz i mosz tako potrzeba to sie znojdź kogoś w Twoim wieku. Pisząc o atmosferze między kibicami przyczyniosz sie walnie do jej spierdolenio takimi postami. Co to tego że nic nie wiem co sie tam dzieje to żeś sie ciulnoł i to o całe 100 %, może nawet wiym wiyncy jak ty. Amen- wiyncy na ten temat niy byda z Tobą polemizowoł bo widza że niy ma synsu.
Mimo wszystko pozdrowienia

Gość

#79 Post autor: Gość » 6 wrz 2004, o 12:09

Dobre mnie to tam nie ineresi ila juz lot na ruch lazisz.A jak bys czytol dobrze to bys wiedziol o co mi lazi.A mi lazi glownie o atmosfera zwionzano wokol kibicow, mlyna, wyjazdow i wszystkim co z tym sie wiarze.A co do ciebie to nic nie mom NIE i cie nawet pozdrowia sary wierny kibico RUCHU i mysla ze dociepniesz cos do naszych skladek

Gość

#80 Post autor: Gość » 6 wrz 2004, o 12:15

najwzaniejsze jest zaangazownie :!: i nie wazne ile kto ma lat bo czasami taki 17 latek co chodzi na mecze rok pomoze wiecej niz inny co ma 40 lot i lazi na mecze 20 lot :!:

Gość

#81 Post autor: Gość » 6 wrz 2004, o 12:17

chmielok pisze:najwzaniejsze jest zaangazownie :!: i nie wazne ile kto ma lat bo czasami taki 17 latek co chodzi na mecze rok pomoze wiecej niz inny co ma 40 lot i lazi na mecze 20 lot :!:
NO WLASNIE POPIERAM :pijaki:

Awatar użytkownika
Adi-Żory
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#82 Post autor: Adi-Żory » 6 wrz 2004, o 12:19

chmielok pisze:najwzaniejsze jest zaangazownie :!: i nie wazne ile kto ma lat bo czasami taki 17 latek co chodzi na mecze rok pomoze wiecej niz inny co ma 40 lot i lazi na mecze 20 lot :!:
Zgadzom się z tym.;)

reden
Kontakt:

#83 Post autor: reden » 6 wrz 2004, o 13:42

Młyniorze som "młyniorze" a wdupiacze słonola som "wdupiaczami słoniola"! I jak taki sie wloz coby sie popaczeć na szpil i powdupiać słoniol to je darymny futer coby mu na siła kozać ryceć. Łon sie psziszoł na szpil i tela mu styknie i trza to uszanować. Jak je sztadion łodymkniynty to niy ma problymu, młyn, dziesiona, trybuna, rodzinny etc. Do wyboru do koloru. Wczorej niy boło takiego wyboru ale kożdy chcioł prziś.
Jo w sumie jak żech sie wejrzoł na trybuna przed szpilym (te kartony R, fany itd.) toch sie pedzioł: "Ja! Bydzie git!" Trocha żech sie zawiód, boło to trocha ciynkie jak cwist ale do nikogo niy mom żodnych pretensji. Wierza że na nostympnym szpilu oprawa i doping bydzie WIYLKO bo sie wybierom z mojim karlusym na jego pierszy w życiu szpil... :D

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#84 Post autor: radzion » 6 wrz 2004, o 13:46

kibic1920 pisze:
radzion pisze:
KOCHŁOWICE pisze:Chca jeszcze cos powiedziec o prowadzeniu dopingu:poprostu to jest zenujace zeby Ci wszyscy ludzie co sie zajmowali oprawa nie umieli zadzwonic czy sie jakos skontaktowac z naszym młynowym co tak za***iscie prowadzi młyn na Ruchu tzn. chodzi mi o Polo!!Ten ktory prowadzil doping to sie do tego nie nadaje,slychac to go bylo ino na mniejszej polowie trybuny dolnej!! I bardzo slaba organizacja(na poczatku szpilu ino sektor po lewej podniosl kartony a sektor calkiem po prawej to sie skapnol o co biego jak juz bylo prawie po wszystkim!! I to tyla chciolbych powiedziec.
te nie dupc przed monitorem ino som cos zrob!pewnei zes som nie spiewol i nic nie robiol

a swoja droga co my mogymy za to ze momy ciuli a nie kibicow :evil:

Radzion Kochlowice napisał tylko co o tym myśli. Ja nie byłem na tym meczu, ale ludzie płacą kase żeby iść na mecz a ty nazywasz ich ciulami !!! Troche chyba z tymi ciulami przesadziłeś ale jak tak myślisz o kibicach Ruchu to twoja sprawa.

PS : Dzieki za suuuuper prezent na urodziny. 3 pkt to jest to o czym marzyłem :D
co placa??? za darmo wlezli i nawet pyska im sie nie chcialo otworzyc!!!i zostana przy swoim zdaniu!

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#85 Post autor: radzion » 6 wrz 2004, o 14:15

stan01 pisze:Pan radzion napisal, ze "kuzwa jaki mlynowy o czym ty godosz, ludzie som ci*** i tyla!bo ku*** wieksozsc wlazal za friko reszta za pora zloty i kuzwa nawet pyska nie umia otworzyc!i choby nie wiem kto poprowadzil doping to ci*** i tak nie byda spiewac! " .
Facet, moim skromnym zdaniem troche przegiales pale z wyzywaniam kilkaset osob CIULAMI. Ciekawe kim Ty jestes i za kogo sie uwazasz.
A propozycja tzw. mlynowego, ktory poprowadzilby doping nie jest glupia, tak jest chyba na wszystkich imprezach.

panie stan01:
nie przegiolch paly bo tako jest prowda, i nie nazywom ciulami kilkuset osob ino tych co wlezli za friko i im sie pyska nie chcialo otworzyc!
a ppza tym za przproszeniem .............cie obchodzi kim jestem, wazne ze chce cos zrobic!ze inni chca cos zrobic a tako banda to umie ino zdupic!!
co? kozdy z wos potrafi ryknac .....ale ino jak strzelymy brama?tacy wierni z wos kibice??kibice od czasu do czasu, jak zespolowi dobrze idzie!
co, naprowdy tak ciezko wom jest wom pora razy zdrowo ryknac!
kule na innych stadionach to nawet dziadki po 60 lot potrafia poryczec, podopingowac!!a u nos nawet bajtlom sie nic nie chce!!

aha i jeszcze jedno!po to bylo zalatwione to ze wjazd bol za friko zeby sciagnac ludzi kiere w zamian za to zrobia porzadny doping!!
a tu ch**!przyszly dziady bo widzieli ze za friko, siedli sie, i jeszcze zaczli marudzic ze maja spiewac abo pomachac fanka!
trza bylo w takim razie kupic sie bilet za 25 zl i isc sie na gorno!!
ku*** w kozdym klubie polskim umia zrozumiec takie proste rzeczy, ale nie u nos!ibo kuzwa u nos zawsze komus cos nie bydzie pasowac!niedlugo kuzwa bydziecie sie pluc ze pilkarze lotaja po boisku i wom to zawodzo!

a poza tym ,tak jak napisol amra!to ze niektorzy z wos zaplacili za bilet to zwalnio ich ze spiewania? abo tlumaczenie ze jo juz mom 40 lot i nie byda spiewac?bo??????????????????
ino umicie narzekac!!
ku*** wlazicie za friko i jeszcze sie nie podobo! w takim razie kuzwa kupujcie sie teroz zas bilety po 25zl bo za friko juz nie wleziecie!!!!!!!!!!!!!!!!!

koniec tematu :roll:
I jak taki sie wloz coby sie popaczeć na szpil i powdupiać słoniol to je darymny futer coby mu na siła kozać ryceć. Łon sie psziszoł na szpil i tela mu styknie i trza to uszanować.
reden mosz recht ale... w takim razie niech ta osoba sie kupi bilet za 25 zl, niech sie idzie siednoc na gorno a nie cisnei sie na sepa bo jest za friko!!za friko mialy wlyzc ino te osoby co by podopingowali!!!i wlasnei nagroda za to ze wezna poprowadza doping bylo to ze mogli obejrzec szpil za darmo!!!

AHA, i tak jak juz napisal Bogas w temacie o wyjezdzie na Bielsko:

koniec z jakimis promocjami dla niektorych, koniec wlazenia za friko, cy jezdzenia za friko!!!bo przypadkowych ludzi nam nie potrzeba!mocie na wino, czy piwo, mocie tyz na bilet!!

kibic1920

#86 Post autor: kibic1920 » 6 wrz 2004, o 14:27

NO i bardzo fajnie już 2 strony zajeło nam kłucenie się na forum ! A czy to coś zmieni ?! Lutz napisał że bilty nie powinne być rozdawane za darmo lub za 5 zł, ale tak się składa że Ruch nie ma za bogatych kibiców. Wielu się przyznaje do tego że nie mają pracy w temacie gdzie się przedstawiają. Może bilet za 5 zł lub za darmo to jedyna okazja żeby oni byli na stadionie i zobaczyli swój ukochany klub. Dlatego fajnie by było gdyby choć raz w sezonie mogli tak dostać bilety.
Jedni mówią że doping był OK inni że nie ( ja nie byłem na tym meczu więc tego niewiem ), ale czy Ci którzy zamiast dopingowac "niebieskich" jedli słonecznik wypowiadają sie na forum ? Pewnie nie !
Licze ża na kolejnym meczu będzie dużo lepiej ( kibice wezmą przykład z Lutza, a bajtle będą sie na nich dziwnie patrzec jak będziemy dopingowac Ruch :D ).

Skończcie już tu narzekać, trzeba się cieszyć z 3 pkt.

reden
Kontakt:

#87 Post autor: reden » 6 wrz 2004, o 14:31

Ja! Tu sie niy wadza. Jak keryś wloz ZA FRIKO podwupiać słonol to je inkszo godka. Nojwidzocznij ftoś (Amra :lol: ) takiymu zrobioł WIYLGO przisługa a łon ani niy poradzioł we koncku małym sie odwdzienczyć. Pogardzom takim postympowaniym...

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#88 Post autor: radzion » 6 wrz 2004, o 14:35

reden pisze:Ja! Tu sie niy wadza. Jak keryś wloz ZA FRIKO podwupiać słonol to je inkszo godka. Nojwidzocznij ftoś (Amra :lol: ) takiymu zrobioł WIYLGO przisługa a łon ani niy poradzioł we koncku małym sie odwdzienczyć. Pogardzom takim postympowaniym...
no wlasnei o to mi lazi!!i takich kibicow mom w zici!i to do nich byly skierowane te slowa o kiere tak dupnie sie ciepol stan01

kibic1920

#89 Post autor: kibic1920 » 6 wrz 2004, o 14:44

radzion pisze:
reden pisze:Ja! Tu sie niy wadza. Jak keryś wloz ZA FRIKO podwupiać słonol to je inkszo godka. Nojwidzocznij ftoś (Amra :lol: ) takiymu zrobioł WIYLGO przisługa a łon ani niy poradzioł we koncku małym sie odwdzienczyć. Pogardzom takim postympowaniym...
no wlasnei o to mi lazi!!i takich kibicow mom w zici!i to do nich byly skierowane te slowa o kiere tak dupnie sie ciepol stan01
No i wszystko jasne wiec temat uważam za zamkniety :D

Teraz już tu można pisać tylko same plusy :wink:

Awatar użytkownika
amra
Kontakt:

#90 Post autor: amra » 6 wrz 2004, o 15:02

jeszce jedno z tego tematu zroboł sie całkiem inny powazny temat ale trudno - powiem tak
Wszyscy wiemy w jak trudnyj sytuacji jest RUCH - kadrowej , finansowej i kibicowskiej -robi się gest w strone kibiców którzy takie gesty majom we du*** i ci co majom to w du*** nie powinni przylaźic na szpile niech łazi 300 - 400 osób ale prawdziwych kibiców - a nie takich co sępiom na piwo, nojwyższo pora to zmienić!!!!!!!!
Można było zostawić bilety po 25 zeta i było by ok a tak ch** . szkoda słów.
Licza na prawdziwych kibiców na Podbeskidziu i na Ruchu w meczu u siebie - mo być otwarty caly stadion !!!!!
Pokożmy jakich Ruch mo richtig kibiców!!!!!!!!!!!!!!
[b][size=167][color=blue] NASZYM HONOREM JEST NASZ KLUB[/color][/size][/b]

[img]http://img55.imageshack.us/img55/7136/naforum0tp.jpg[/img]
[img]http://img233.imageshack.us/img233/1124/narod5zv.jpg[/img]

ODPOWIEDZ