Idzie, idzie... Podbeskidzie
No nie wiem za to wlasnie spadlismy z 1 ligi (bramki w ost min)... Co do Nowaka to napewno zagral slaby mecz ale to nie on po rzucie roznym pozwolil obroncy Podbeskidzia na kolejny strzal...ktorego wcale nie musial bronic jesliby nie chcial,a ze koles to dobil to tylko po raz kolejny zle swiadczy o nszych obroncach! Nie wiem to troche za wczesnie na kupowanie meczow + szczerze watpie zeby kupowalc miala druzyna w tak konfortowej syt jak Podbeskidzie,bo po co? przeciez o awans grac nie beda...Wiec moze troche ostrozniej powinnismy tu uzywac tak odwaznych oskarzen I jeszcze jedno Nowak I Cecot glusi nie sa napewno czytaja co tu sie pisze ale tylko 1 z nich mial jaja zeby wyjsc dzis na boisko
Zawsze cieszy mnie jak Mariusz tak chetnie tu krytykowany schodzi z boiska przy atmosferze oklaskow na stojaco Jest dla nas tym czym Reiss dla Lecha czy Zielinski dla Legii ale ludzie czesto o tym zapominaja
Moze i jego czas sie konczy ale nastepcy(Suker Loch) nie widac
tylko czy to wina Srutwy?
PS i jeszcze jedno jak patrze na gre np Fornalika to zawsze wydaje mi sie ze sprzedal :lol: tylko kumle zawsze przypominaja ze on inaczej nie umie
Zawsze cieszy mnie jak Mariusz tak chetnie tu krytykowany schodzi z boiska przy atmosferze oklaskow na stojaco Jest dla nas tym czym Reiss dla Lecha czy Zielinski dla Legii ale ludzie czesto o tym zapominaja
Moze i jego czas sie konczy ale nastepcy(Suker Loch) nie widac

PS i jeszcze jedno jak patrze na gre np Fornalika to zawsze wydaje mi sie ze sprzedal :lol: tylko kumle zawsze przypominaja ze on inaczej nie umie

- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Płakać sie chce.... Jak można prowadzić 2-0 i zremisować? Dlaczego zawsze popełniamy ten sam błąd??? Tzn. jak prowadzimy to sie cofamy? Co to były za zmiany?? Coś mi sie zdaje że Wyrobek wyleci
Jak można zmieniać Błażejewskiegi i Bartosa w takim momencie?? Co do Nowaka to nie będe tego omentował. za***rdolił 2 bramki i tyle.
Wesołych Świąt, chociaż wiem że każdy z nas będzie je miał spierdolone.

Wesołych Świąt, chociaż wiem że każdy z nas będzie je miał spierdolone.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!
- Lutz
- Kontakt:
Jo na szpilu niy bol no bo i jak :-(. Przyszedlech z roboty i zaroz zech sie wkurwil !! Wygromy my kiedy !! ?? A co do sprzedowanio meczow....jo by bol trocha ostrozniejszy w takich insynuacjach .Zodnymu nic niy udowodniono i takie fulanie niy przyniesie zodnymu nic dobrego. A co bydzie jak sie mylicie ? Zas sorry, przapraszamy?? Jo wiym ino jedno ..fussbal do je gra zespolowo .Wygrywo szpil 11 i przegrywo szpil 11. Sciepowanie winy na jednego chopa je poprostu niy fair. Jakbymy 3 strzelili potym czworto to niy bylo by godki ,jakby obroncy niy dopuscili do groznych sytuacji tyz niy bolo by godki itd...11 gro i jedenastu przegrywo!!
Co do kibicow...jo sie juz sam kiedys wypowiadol na tyn temat to dostolech op***dol od niektorych.Teroz sie to sprawdzo! Jedyn przyklad ..w zeszlo sobota bylech na IV ligowym szpilu SSV ULM-SVW Waldhof Mannheim.To byla tragedia co te chopy grali !!!! Ale qwa nie slyszolech ani jednego zlego slowa po adresym kopaczy z Ulm. A tukej ??::durch ino czytom Nowak wypierdalej,Srutwa to ciul niy umi bramy strzelic i tak dali i tym podobne epitety.Wtedy krynca ino gowom i sie pytom - Ruchu QUO VADIS ??????
Pozdro do prawdziwych i wiernych kibicow KS RUCH CHORZOW !!
:flaga:
Co do kibicow...jo sie juz sam kiedys wypowiadol na tyn temat to dostolech op***dol od niektorych.Teroz sie to sprawdzo! Jedyn przyklad ..w zeszlo sobota bylech na IV ligowym szpilu SSV ULM-SVW Waldhof Mannheim.To byla tragedia co te chopy grali !!!! Ale qwa nie slyszolech ani jednego zlego slowa po adresym kopaczy z Ulm. A tukej ??::durch ino czytom Nowak wypierdalej,Srutwa to ciul niy umi bramy strzelic i tak dali i tym podobne epitety.Wtedy krynca ino gowom i sie pytom - Ruchu QUO VADIS ??????
Pozdro do prawdziwych i wiernych kibicow KS RUCH CHORZOW !!
:flaga:
- Patton
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Wg mnie to az tak zle to nie wyglada, widac bylo walke na boisku w porownaniu do jesieni to gra wyglada duzo lepij, jednak wiele jeszcze mozna poprawic
. Szyndrowski <szok> w takiej dyspozycji tego chopa jeszcze nie widzialem, Bartos coraz lepiej, z Ćwielonga bedziemy miec duuuży pożytek. Jednak powinien grac w napadzie zamiast Sukera. Pierwszo brama zawalilo chyba jednak obrona, a drugo to juz ewidentnie Nowak. Byle by nie problemow z kasa, a utrzymiemy sie spokojnie

- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja mam tylko jedno pytanie jak to jest że człowiek który od ponad dekady strzela w każdym prawie sezonie najwięcej bramek dla drużyny, godzi się na grę za darmo w klubie z którego został wyrzucony, pomaga kibicom , jest z nami na dobre i złe, strzela dwie bramki w meczu, a jeszcze ktoś ośmiela się pi***olić że mógł strzelic trzy. I tak jest od kilku lat w co drugim meczu. Mariusz Srutwa nigdy nie będzie Henrym ani Van Niesterloyem, ale jest nasz i choć ludzie w napadzie się zmieniali jak widać nie ma od niego lepszego. Szanujmy to co mamy, bo komu jak komu ale "Kominiarzowi" szacunek za gre i postawe wobec nas kibiców się należy.
Ruch
Moim zdaniem jesteście spokojnie w stanie uniknąć baraży. W 1 połowie w zasadzie nasza drużyna nic nie pokazała a gra się tak jak przeciwnik pozwala. Te dwie bramki pod koniec meczu...cóż niewątpliwie cieszę się że wyciągneliśmy remis, ale trochę szczęście nam dopisało. Powodzenia w dalszej części rozgrywek.
ps. Jak to się stało, że nasza flaga znalazła się u Was?. Duży szacunek dla Was za zwrócenie jej do nas.
pozdr
ps. Jak to się stało, że nasza flaga znalazła się u Was?. Duży szacunek dla Was za zwrócenie jej do nas.
pozdr
- Patton
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ostatnio moim ulubionym słowem dotyczącym Ruchu jest "zaś".... mianowicie:
1. zaś remis
2. zaś w koncówce tracimy bramkę
3. zaś (wygrywając), tracimy punkty
4. zaś wszyscy dookoła się wkurw....
5. zaś kibice zostają olani
6. no i ZAŚ KŁOPOTY Z BILETAMI!!!!!!!!!!!!!
Mam tego serdecznie dość (zaś) :shock: Zaś będziemy walczyć outrzymanie....ale tym razem II ligi. Żałosne.
1. zaś remis
2. zaś w koncówce tracimy bramkę
3. zaś (wygrywając), tracimy punkty
4. zaś wszyscy dookoła się wkurw....
5. zaś kibice zostają olani
6. no i ZAŚ KŁOPOTY Z BILETAMI!!!!!!!!!!!!!

Mam tego serdecznie dość (zaś) :shock: Zaś będziemy walczyć outrzymanie....ale tym razem II ligi. Żałosne.
Tak czytam te posty i większość najeżdża na Nowaka - siedziałem na 1 i dosyć dobrze to widziałem i twierdzę że bardzie winni tych bramek była nieuważna obrona niż Nowak
1 Bramka wyglądała tak że piłka wbita w pole zostaje skierowana do siatki przez jednego z bielska z tym że ich wyskoczyło 3 zza pleców naszej obrony i każdy z nich mógłby do tego podania dojść także Nowak miał mało do gadki
a przy 2 bramce też zawodnik z bielska który dobił piłke nie był kryty i tak dobrze że Nowak tą piłke odbił a nie puścił odrazu tora może mógł ją jednak odbić lepiej lub chwycić no ale Malina też mógł lepiej podać śrutwa lepiej strzelić a Mosór lepiej pilnować... także nie zwalajmy wszystko na Nowaka
Co do kibiców Bielska byli ok nie szczędzili gardeł i podobało mi sie to że w sumie nie słyszałem żadnego słowa ani nie widziałem żadnego gestu który ubliżał by kibicom piłkarzom itp...
1 Bramka wyglądała tak że piłka wbita w pole zostaje skierowana do siatki przez jednego z bielska z tym że ich wyskoczyło 3 zza pleców naszej obrony i każdy z nich mógłby do tego podania dojść także Nowak miał mało do gadki
a przy 2 bramce też zawodnik z bielska który dobił piłke nie był kryty i tak dobrze że Nowak tą piłke odbił a nie puścił odrazu tora może mógł ją jednak odbić lepiej lub chwycić no ale Malina też mógł lepiej podać śrutwa lepiej strzelić a Mosór lepiej pilnować... także nie zwalajmy wszystko na Nowaka
Co do kibiców Bielska byli ok nie szczędzili gardeł i podobało mi sie to że w sumie nie słyszałem żadnego słowa ani nie widziałem żadnego gestu który ubliżał by kibicom piłkarzom itp...