Ruch Chorzów - Śląsk WROCŁAW ul. Cicha 6, Chorzów 11.11.2008

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ

Jak zakończy się mecz Ruch - Śląsk

Czas głosowania minął 11 lis 2008, o 19:43

Zwycięstwo Ruchu
98
85%
Remis
17
15%

Liczba głosów: 115

Wiadomość
Autor
Johnny Walker
Kontakt:

#76 Post autor: Johnny Walker » 11 lis 2008, o 22:31

Ćwielong jest w fatalnej formie, ale przynajmniej chlop ma w sobie to cos, co sprawia, ze nie przechodza ci najgorsze slowa przez mysl. Powinien dostac mecz-dwa wolnego, do ME odbudowac forme. Bo chce, ale jak nie idzie to nie idzie.

Jak dlugo jeszcze bedziemy ogladac Grzybka na obronie i tracic bramki po jego bledach? Wystarczy, ze na chwile znajdzie sie w drugiej linii i robimy dobra akcje. Ja daje Pietrzakowi czas do konca rundy. Nie na rozpoczecie seryjnego wygrywania, tylko na optymalne ustawienie druzyny, bo to co teraz ogladamy to jest beznadzieja.

W dodatku sa w tej druzynie tacy, w ktorych za grosz ambicji.
14

chorzowski_rsl
Kontakt:

#77 Post autor: chorzowski_rsl » 11 lis 2008, o 22:33

Kto nie bol na meczu niech nie zaluje bo niemo czego!Totalno Padlina ! Ćwielong i Pulkowski wy***rdalać !
NRŚL GANG

bogas1985

#78 Post autor: bogas1985 » 11 lis 2008, o 22:39

Cwielong jest spalony juz u nas. "wy***rdalaj" w strone jak by nie bylo pilkarza identyfikujacego sie z Ruchem bylo....szkoda mi Piotrka bo sie stara i jako jeden z nielicznych (moze jako jedyny) ma umiejetnosci pilkarskie. W tej chwuili zarzucic mozna mu fatalna forme, ale to nie powod by wyrazac osobiste frustracje na kims...ch** nie kibice moim zdaniem.

Co do meczu. Wynik i gra adekwatna do naszych mozliwosci. Jestesmy slaba druzyna z pilkarzami o slabych umiejetnosciach technicznych i dopoki nie bedzie kasy na transfery czeka nas przecietniacwo (raz wygramy, raz przegramy i tak w kolko, czasem jakies lepsze serie).

Grzybek za slaby na Ekstraklase. Sobczak nigdy piljkarzem nie bedzie, bo nie ma ani techniki, ani szybkosci, ani uderzenia. ani sily. Z Lrcha wy***ali go po tygodniu. Z obecnej kadry do czegos nadaje sie tylko Brzyski, Sadlok, Cwielong Zajac i Pilarz. Chodzi mi o umiejetnosci pilkarskie. Reszta jest bardzo slaba.

Czeka nas ciezka walka o utrzymanie.

PS
Cale zycie bedziemy spiewac: "ch** z wynikami..."

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#79 Post autor: Zip » 11 lis 2008, o 22:43

Co do Ćwielonga to masz racje. Komu jak komu ale nie takie słowa się należało, w końcu jakby nie patrzeć to nasz zawodnik i tak jak Bogas powiedział identyfikujący się z Ruchem i z Chorzowem...
In Siemian We Trust

Hajdzik
Kontakt:

#80 Post autor: Hajdzik » 11 lis 2008, o 22:48

Mnie teraz śmieszy ta ankieta w tym temacie.Co do gry strzeloną bramkę zasługujemy jedynie w dobrej gry Brzyskiego i w miarę dobrej Zająca.
Reszta drużyny nic nie grała składne akcje można policzyć na palcach jednej ręki.Pomysłu na grę nie mieli w ogóle, motorycznie równie kiepsko zero biegania nikt nie pokazuje się do bali, każdy boi się rozgrywać i z tego mamy podania do tyłu na wszelki wypadek.

Polska piłka to szczerze powiedziawszy dno, a my jesteśmy w dnie tego dna...

Edit:
Co do Ćwielonga, nikomu nie należą się takie słowa choćby nie wiadomo co zrobił.
Nie wiem jak ktoś z tych wyzywających go od k**w, ch**ów itp. się czuł jakby coś zawalił w robocie i by go kumple z roboty wyzywali.

Siedzymy w tym bagnie razem my kibice,zarząd piłkarze i kadra trenerska i muszymy się z tego bagna wylezc
Ostatnio zmieniony 11 lis 2008, o 22:52 przez Hajdzik, łącznie zmieniany 1 raz.

Mirek
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#81 Post autor: Mirek » 11 lis 2008, o 22:49

Ćwielong gra beznadziejnie, ale to trener robi mu największą krzywdę, że go wystawia.
Brak na to wszystko słów. Po prostu przerwa dla Ruchu trwała dzis około 40 minut...
Walka o utrzymanie i tyle...

Karlus z Katowic
Kontakt:

#82 Post autor: Karlus z Katowic » 11 lis 2008, o 22:49

Możemy juz chyba powiedzieć, że pan Pietrzak nie sprawdził się jako trener pierwszej drużyny. Kompromitujące występy ze słabszymi zespołami, nastawionymi na grę z kontry (Jagiellonia, Arka, Śląsk), wskazują, że nie ma on pomysłu na drużynę. Myślę, że sam najlepiej wie, co powinien zrobić po meczu takim jak dzisiejszy.

19olivka20
Kontakt:

#83 Post autor: 19olivka20 » 11 lis 2008, o 22:51

Mecz-to była totalna porażka.... ja nie moge... pilkarze sie popisali...jak rowniez kibice... co wy tylko na mecze chodzicie zeby sie na***rdalac z psami? no bez przesady... co to dzisiaj na mlynie bylo? nic nie bylo totalna klapa... :wsciekly: jak tak dalej bedzie to spadniemy chopcy brac sie do roboty....
NiEbIeSkA

Awatar użytkownika
obronca
Kontakt:

#84 Post autor: obronca » 11 lis 2008, o 22:52

wstyd i gańba :wstyd: :mur:
4 spiele 1 tor na koniec rundy bydmy tam kaj żabole
dać Polsce Gůrny Ślůnsk to tak, jak małpie dać zegarek...Dawid Lloyd George

jugador
Kontakt:

#85 Post autor: jugador » 11 lis 2008, o 22:52

Tak a Slask ma za***iste umiejetnosci pilkarskie

Pierwszy sezon w ekstraklasie wiekszosci pilkarzy i 21 pkt poki co

Pilkarzy ma jeszcze slabszych procz Gancarczyka , Mili i Lukasiewicza ale ma trenera , ktory ma pomysl na gre i widac dzialaczy i sztab szkoleniowy potrafiacy wyzwolic w pilkarzach ambicje

nasi nie wychodza po wynik tylko zeby sobie pograc Jak wpadnie to wpadnie , jak nie wpadnie to nie wpadnie Mniejsza z tym Jak bedzie to bedzie

Slask slabiutki ale wiedzial co grac i czego chce

Zajac,Balaz,Brzyski,Grzyb,Nowacki,Serfchen,Sadlok,Cwielong,Pilarz - nikt mi nie powie , ze z tych pilkarzy nie da sie zbudowac dobrego zespolu jak na Polska lige
Baaardzo slaba Polska lige

Poprostu niech w tym Klubie w koncu ktos pokaze , ze ma jaja Wypierdoooli nieudacznikow bez ambicji i wezmie chlopakow z jajami i wesprze ich takimi Zajacami

Ale kto ma to ma pokazac te jaja Pani Prezes ? Ciezko

A co do Cwielonga to nie ma sie co dziwic bo spierdoolic TYLE sytuacji przez te wszystkie lata to nic innego jak oznaka olewania siebie jako pilkarza , olewania Tego Klubu , olewaia kibicow poprzez brak checi pracy nad soba Poprostu ma to w du*** czy w nastepnym meczu strzeli czy nie wiec wypad !

Poki bedzie zgoda na przecietniactwo to ani kasa ani nic nam nie pomoze

Awatar użytkownika
brozio
Kontakt:

#86 Post autor: brozio » 11 lis 2008, o 22:54

szkoda słow aby opisywac ten mecz...;/
i to nie jest tylko cwielonga wina ale cało druzyna ( jak tak idzie powiedziec) jest makabryczno...;/
pięknie nam sie druzyna pozegnala z cichom..;/
---------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=ZZFUBq8DsEE&feature=related << !!
---------------------------------------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=CBZcEzJjoO8&feature=related << !!

Fazid
Kontakt:

#87 Post autor: Fazid » 11 lis 2008, o 22:58

Pulkowski - tragedia ani z przodu pograc nie umie ani z tylu w srodku sie gubi
Grzyb - z calym szacunkiem do niego ale ku*wa w obronie bledy do przodku biegac umie ale co z tego jak se bal wypusci to i ten murzyn z pekinu by nie doleciol i do tego dosrodkowania ni w piz*e ni w oko
Scherfen - czemu go sciagnal nie mam pojecia ladnie rozgrywal zatrzymywal akcje slaska asekurowal grzyba ... nie wiem
Cwielong - no nic stara sie ale ch*** mu wychodzi pozytek bylby z niego w pomocy w ataku padlina ale nie znaczy to ze odrazu z ku*wami czeba po nim jechac
Jezierski - dobra gra nic nadzwyczajnego ale tez nic nie spier*olil
Brzyski - :padam: ale juz w koncowce nie mial sil dal z siebie wszystko
Zajac - gdyby nie ta brama to ch*ja zagral co z tego ze biega jak nic z tego nie ma
Baran - jak on sie dostal do kadry to nie wiem padaka
Grodzicki,Sadlok,Nykiel - Mieli i bledy i troche ratowali ani zle ani dobrze nijako
Sobczak - niestety slabo zaczyna mi troche cwielonga przypominac cos mu nie wyjdzie odrazu sie wk***ia sedzia cos do niego ... rece rozklada szczela mine macha glowa nie podoba mi sie to - ktos napisal ze forme przesiedzial i chyba ma racje !
Balaż - za krotko gral zeby cos powiedziec ale jako jedyny chyba staral sie dosrodkowywac nie z pod linni koncowej
Mecz w pierwszej polowie mogl sie podobac w drugiej liga okregowa
Daj Boże lepsze czasy !

adamo_R

#88 Post autor: adamo_R » 11 lis 2008, o 23:02

Niy chca sie wnerwjać ale powiym dwa slowa ...ze Pietrzak zajś ustawio ciulato Ruch no i Pepe...szacunek mom ale RAUS do Krakowa.

Awatar użytkownika
ch-R

#89 Post autor: ch-R » 11 lis 2008, o 23:03

Chopy opanujcie sie z wyzywaniem Ćwielonga prosza!!!
Mahatma Gandhi

Naj­pierw cię ig­no­rują. Po­tem śmieją się z ciebie. Później z tobą wal­czą. Później wyg­ry­wasz.

f@n
Kontakt:

#90 Post autor: f@n » 11 lis 2008, o 23:03

Pietrzak musi odejść bo będzie taka kapa jak w Cracovii.
myśl trenerska Pietrzaka to Pepe w pierwszym składzie nie ważne czy gra czy nie czy ch** wiie co jeszcze.
jego roszady w składzie( Brzytwa wszystkie pozycje świata albo Baranek czy Kicaj na atak solo) i pi***olenie że chce sie pozbyć słowaków i innych obcokrajowców bo niby nie ma z nich porztytku już mnie tak wk***iają że zaczynam nim gardzić
niestety ale jak chcemy coś zdziałać w lidze to w Chorzowie zmiana trenera a Pepe do wisły!!!
Bo Ja za Ruchem fest a fest, moja krew niebieska jest!

ODPOWIEDZ