Sparingi
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
faktycznie obrona grala dosyc pewnie, choc trzeba zwrocic uwaga na zalosno gra Odry... pomoc nie byla w stanie zrobic zodny synsowny akcji, a atak Cwielong Biza...praktycznie zero zagrozenia...no ale koncza smecic moze moje odczucia sa bledne boch wleciol do kaluzy i przemoczol szczewiki potem mi przec caly szpil pizdzialo
do niewatpliwych poztywowo poza gra obrony trzeba dodac dobre przigotowanie mondycyjne i motoryczne...

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Simone
- Kontakt:
no pierwsza polowa slabiutka w naszym wykonaniu jednak powinno byc mimo wszystko 1:0 chociaz niezasluzone ...
Druga polowka to juz calkowita dominacja Ruchu ( nie wiem czy Odra oddala strzal na bramke )jednak za malo klarownych sytuacji strzeleckich jak na taka przewage
Trzeba wziasc pod uwage ze u nas nie gralo dwoch bardzo solidnych obroncow : Bartnik i Klaczka oraz to ze Odra grala bez przerwy
wszystkim najlepszym co moze zaoferowac ( Wos , Malinowski , Kowalski , Chmiest , Smolinski , Korzym , Augustyniak )
Mysle ze jest sie z czego cieszyc bo 3 liga to nie byla a wrazenie ogolnie pozytywne
Szkoda ze Petasz nie dostal szansy sie pokazac ...
Druga polowka to juz calkowita dominacja Ruchu ( nie wiem czy Odra oddala strzal na bramke )jednak za malo klarownych sytuacji strzeleckich jak na taka przewage
Trzeba wziasc pod uwage ze u nas nie gralo dwoch bardzo solidnych obroncow : Bartnik i Klaczka oraz to ze Odra grala bez przerwy
wszystkim najlepszym co moze zaoferowac ( Wos , Malinowski , Kowalski , Chmiest , Smolinski , Korzym , Augustyniak )
Mysle ze jest sie z czego cieszyc bo 3 liga to nie byla a wrazenie ogolnie pozytywne
Szkoda ze Petasz nie dostal szansy sie pokazac ...
-
- Kontakt:
Co do I polowy:
Widoczno przewaga Odry ale my tez mieli przynojmniej 1 seta Cwielonga...kozdy chyba wie o kero sytuacja mi chodzi...
Z takich rozrywkowych rzeczy to rozdupiol mje tekst Wosia do sedziego...."No ku*** panie" :lol: :lol:
Co do II polowy:
Tutej juz byla dominacja Ruchu ale nie porazajaco...Mogli my tyn szpil wygrac ale skutecznosc dzisioj zawodzila
Widoczno przewaga Odry ale my tez mieli przynojmniej 1 seta Cwielonga...kozdy chyba wie o kero sytuacja mi chodzi...
Z takich rozrywkowych rzeczy to rozdupiol mje tekst Wosia do sedziego...."No ku*** panie" :lol: :lol:
Co do II polowy:
Tutej juz byla dominacja Ruchu ale nie porazajaco...Mogli my tyn szpil wygrac ale skutecznosc dzisioj zawodzila
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
jak dla mnie sparing w wykonaniu naszych dobry, ale bez rewelacji...Odra nie pokazala nic...nasi powinni cos ustrzelic w 2 polowie i wygrac...
W bramce niepewnie Paśnik choc kilka razy nas uratowal...Norko raczej nie mial okazji, zeby sie wykazac
W obronie brakowalo Bartnika, ktory zawsze "kieruje" tym wszystkim...1 polowa fatalna
Pomoc w miare dobrze choc w niektorych akcjach az prosilo sie zeby zagrac do boku...
Atak w 1 polowie nie gral nic :? Biza daremny...Pepe staral sie ale wielki minus za ta setke ktorej nie wykorzystal...pozniej powalczyl troche Mikulenas ale nic poza tym...
Jak dla mnie sklad na dzien dzisiejszy wyglada tak;
Nowak-Myszor,Bartnik,Klaczka,Makuch-Grzyb,Bonk,Pulkowski,Basta-Ćwielong,Mikulenas
pzdR dla tych, ktorzy byli i jakos zniesli to, ze tak pizdzialo
W bramce niepewnie Paśnik choc kilka razy nas uratowal...Norko raczej nie mial okazji, zeby sie wykazac
W obronie brakowalo Bartnika, ktory zawsze "kieruje" tym wszystkim...1 polowa fatalna
Pomoc w miare dobrze choc w niektorych akcjach az prosilo sie zeby zagrac do boku...
Atak w 1 polowie nie gral nic :? Biza daremny...Pepe staral sie ale wielki minus za ta setke ktorej nie wykorzystal...pozniej powalczyl troche Mikulenas ale nic poza tym...
Jak dla mnie sklad na dzien dzisiejszy wyglada tak;
Nowak-Myszor,Bartnik,Klaczka,Makuch-Grzyb,Bonk,Pulkowski,Basta-Ćwielong,Mikulenas
pzdR dla tych, ktorzy byli i jakos zniesli to, ze tak pizdzialo

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: