Modernizacja stadionu
-
- Kontakt:
- swce
- Kontakt:
To co jest obok stadionu śląskiego jest na miara światowo ale te trybuny sa jednak ku***sko daleko od boiska. Przed zadaszeniem pomyslolbych o zrobieniu takiej trybynu jakos jest na przeciwko wiezy... ale i tak hu** zrobia bo planowano jest bieznia i renowacja wiezy kaj mo byc muzeum i kawiarenka...
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
Pisze o konkretnym jednym meczu a nie o meczach z mało atrakcyjnymi przeciwnikami więc nie dopisuj do tego dodatkowej ideologii. Porpostu ten mecz moze przyciągnąc wielu nowych kibiców jeśli będzie rozgrywany na stadionie śląskim i miłoby było przeczytać w końcu 25 000 lub 30 000 Niebieskich na meczu derbowym.spyru pisze:a co wy zamierzacie żaboli wpuszczać na nasz stadion ?
Co do Śląskiego to sie już wielokrotnie wypowiadałem. Jak przyjedzie do nas odra albo inny groclin to sie na 2 sektorach zmieścimy
Nie widze żeby tu ktoś coś takiego napisał.spyru pisze:a co wy zamierzacie żaboli wpuszczać na nasz stadion ?
-
Panowie godocie że cicha 6 to symbol co z tego ja sie pytom ? to znaczy ze momy grac na rozlatujacym sie stadionie bo to symbol?? spojrzcie na Arsenal Highbury to tez byl ich symbol (i wygladal 10 x lepiej niz stadion na Cichej) a wybudowali Emirate Stadium i jeszcze jeden przyklad Wembley tez symbol anglików a nie zostalo po nim nic!!! tyla godki na ten tymat
-
- Kontakt:
Big Brother 5.1

Wembley powstało na miejscu "starego Wembley". Nie wiem jak było z Arsenalem, ale ważna jest lokalizacja. Całe życie chodziło się na C6, a tu nagle trzeba będzie latać po parku i gonic się po pustym Śląskim.Roni2580 pisze:Panowie godocie że cicha 6 to symbol co z tego ja sie pytom ? to znaczy ze momy grac na rozlatujacym sie stadionie bo to symbol?? spojrzcie na Arsenal Highbury to tez byl ich symbol (i wygladal 10 x lepiej niz stadion na Cichej) a wybudowali Emirate Stadium i jeszcze jeden przyklad Wembley tez symbol anglików a nie zostalo po nim nic!!! tyla godki na ten tymat
Mecze z Wisłą, Legią, Zabrzem, ok. Ale co do innych to NIE podoba mi się to, ale wątpię żeby ktoś się moim głosem przejął.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- milanos
- Kontakt:
- Schlesien
- Kontakt:
Ja bym tak za Cicha nie plakal, bo to i tak nie jest nasz pierwszy stadion. Mowie to z mysla o innym stadionie - typowo pilkarskim obiekcie Ruchu o ktorym mozemy sobie tylko pomazyc. W obecnej sytuacji najlepsze rozwiazanie to gra na Cichej a ewentualnie mecze ktore cieszylyby sie najwieksza frekwencja, tzn. na ktore byloby wiecej chetnych niz pomiesci nasz stadion grac na Slaskim.Elmer pisze:Całe życie chodziło się na C6, a tu nagle trzeba będzie latać po parku i gonic się po pustym Śląskim.
-
- Kontakt:
- swce
- Kontakt:
Te dwa mecze z Groclinem i Cracovia zagramy juz chyba na Śląskim bo mecze sa w grudniu a stan naszej murawy jest z meczu na mecz coraz gorszy a jak bedzie jeszcze deszcz potem mroz to pilkarze chyba bede musieli lyzwy zalozyc... potem runde zaczynamy od meczu z Sosnowcem na wyjezdzie a potem od razu derby z Górnikiem
(1,2 marca) wiec juz w lutym trzeba bedzie ten mecz reklamowac.
(1,2 marca) wiec juz w lutym trzeba bedzie ten mecz reklamowac.
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk
Juliusz Ligoń.
Juliusz Ligoń.
-
- Kontakt:
ciekawi mnie kaj Polonia B. bydzie grac jak my bydymy na ŚLONSKIM CIUPAC hmm
[ Dodano: Czw 01 Lis, 2007 ]
a kaj bydymy ciupac to pozyjemy zoboczymy fakt faktem ze inaczej sie dopinguje szpil na C6 A INACZEJ NA ŚLASKIM CAMP NOU
szczerze wololbych na C6 grac szpile bo tam jakos sie ten stadion zapelni a ŚLASKI hmm jak bydzie jeden sektor caly to bydzie sukces hmm
[ Dodano: Czw 01 Lis, 2007 ]
a kaj bydymy ciupac to pozyjemy zoboczymy fakt faktem ze inaczej sie dopinguje szpil na C6 A INACZEJ NA ŚLASKIM CAMP NOU