Sponsorzy
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Re: Sponsorzy
Co dziwne na koszulkach handballu jest Tauron, Alba, Weglokoks. U nas tylko Alba...
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
nie wiem o co chodz z miejscem grania...silesianspartan pisze: ↑11 wrz 2022, o 08:57no a co zmienia to gdzie gramy skoro wynajmujemy ciągle od tej samej firmy banery?
z Twojego posta moze wynikac, ze STS nie ma z nami nic wspolnego, bo kupuje uslugi od wlasciciela LEDow.
z mojego, ze jesli na socialach klubowych sa wrzucane reklamy STSu to istnieje juz jakas wspolpraca biznesowa na linii Ruch S.A. - STS.
tyle, ze pewnie cena koszulki KPRu, moze nie byc nawet rowna nogawki pilkarzy.
a z tego co widac, w pilce noznej wielkie spolki skarbu panstwa, wchodza na grubo albo wcale.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
-
nie ma żadnej współpracy z STSem, każdy nawet najmniejszy partner jest przedstawiany postem w socjalach a jego wizerunek widnieje na stronie internetowej. STSu tam nie ma, może była jakaś jednorazowa akcja na derby ale ogólnie nic nas z nimi nie łączy. Reklamy, które widnieją na bandach natomiast nie są wykupione od Ruchu.
-
- Kontakt:
Podczas tej przedmeczowej gorączki chcialbym zauwazyc ze na naszym fp kolejna reklama sts 

- jaRo 1920
- Kontakt:
Powiem więcej, mi nawet przyszedł mail z klubu reklamujący założenie konta w sts.
Oby to wszystko było zalążkiem do czegoś grubszego

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a dzis druga.
jakbym mial obstawiac, to Klaudia zrobila wybieg z tym BWG Climatic, bo przeszarzowal z dwoma tyogdniami, a ludzie zaczeli sie co raz bardziej niecieprliwic. z jednej strony trzeba docenic, ze weszli jako sponsorzy premium, jest jakis balon na stadionie np, ale jak juz ktos napisal, raczej przy takie sp z o.o. nie jest takim problemem zebranie ludzi do zdjęcia.
teoertycznie jest mozliwe ze STS wykupil kilka postow sponsorowanych, pozniej mailing z konta klubowego, reklame na bandach to wykupuje od dostawcy band, a Asceto w kulisach przypadkowo wyłapuje goscia z STSa i dodatkowo podpisuje go jako przedstawiciel tej firmy... ale mocno sie zdziwie jak jeszcze w tym roku nie pojawia sie oficjalnie w piramidzie sponsorskiej.
- heR Fik
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ja też liczę na STS ale obstawiam ,że jeśli chcą wejść w Ruch to po skończeniu się umowy sponsorskiej z Lechem czyli z końcem roku.
Oby tak się stało a kiedy to już szczegół w sumie...
Oby tak się stało a kiedy to już szczegół w sumie...
..mizerna CICHA - stajenka licha.. :zalamany: pełna NIEBIESKIEJ chwały :hurra: :hurra:
- HullCityFC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
A po co mieliby konczyc umowe z Lechem?
-
- Kontakt:
Bo Ruch lepszy

-
nie wiem czy niektórzy zapomnieli czy nie wiedzą, ale prezes STSu to żabol - w myśl zasady pieniążki nie śmierdzą i nie widzimy nic złego? Mnie to koło kalafiora loto, tak pytam 
jasne, to tak nie działa w pewnych kręgach, ale jakbym był kibicem 9órnika od dziecka, nie wiem czy chciałbym pchać kase w Ruch. A to że ktoś pracuje w Ferrari czy Stsie i jest kibicem Ruchu, nie znaczy chyba że zaraz ta firma stanie się naszym sponsorem.

jasne, to tak nie działa w pewnych kręgach, ale jakbym był kibicem 9órnika od dziecka, nie wiem czy chciałbym pchać kase w Ruch. A to że ktoś pracuje w Ferrari czy Stsie i jest kibicem Ruchu, nie znaczy chyba że zaraz ta firma stanie się naszym sponsorem.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Rynek bukmacherski bardzo często tak działa, tak naprawdę na palcach jednej ręki można chyba przypisać bukmacherów kojarzących się przez długi czas z danym klubem. Bardzo często dla nich to też inwestycja w pozyskanie nowych użytkowników z danego klubu dając jako sponsor specjalne bonusy na wejście, a jak się powiedzmy rynek nasyci to wolą iść do innego klubu, a na jego miejsce może przyjść kolejny. I tu nie ma się co na takie coś obrażać.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- Rickenn10
- Kontakt:
,,Stało się! Nowy legalny Polski bukmacher BETTERS został oficjalnym Sponsorem Ruchu Chorzów''
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
na pierwszy rzut oka kursy nieporownywalnie lepsze niz reszta polskiego, legalnego rynku.
- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Olać kursy, ważne oby hajs dla Ruchu był nieporównywalnie lepszy niż reszta polskiego rynku

NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
W końcu sponsor a nie partner jak to było do tej pory 

SeRce w Bieli kRew w Błękicie KS RUCH Chorzów to moje życie