to nie do konca byla wtedy plotka. ale bylo minelo, historiaheli pisze:ja ino c oc ztego, że tu tako firma wchodzi na rynek, jo pamietam wiela było godki jak opel sie pojawioł w Gliwicach, a wszystko sie okazało plotką.

unikom takich postow ale teraz nie moga :Lysy pisze:pewien kibic Wisły Kraków też pamięto jak sponsorem był Unimil i do dziś mo dwie dziołchy i sześciu synków :lol: :lol: :lol: a kup wiela sie naprzewijołgong pisze:Takiymu sponsorowi Ruch tyż sie może opłacić!
Przez to że naszych sponsorowoł Samsung jo do dzisioj mom 2 telewizory kole 60 kaset video kupa audio komóra
iwszystko marki Samsung.
A zdaje mi sie że takich faniolów jak jo Ruch mo wpierony
Ewentualni sponsorzy powinni nad tym pomyśleć.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Lysy pisze:pewien kibic Wisły Kraków też pamięto jak sponsorem był Unimil i do dziś mo dwie dziołchy i sześciu synków :lol: :lol: :lol: a kup wiela sie naprzewijołgong pisze:Takiymu sponsorowi Ruch tyż sie może opłacić!
Przez to że naszych sponsorowoł Samsung jo do dzisioj mom 2 telewizory kole 60 kaset video kupa audio komóra
iwszystko marki Samsung.
A zdaje mi sie że takich faniolów jak jo Ruch mo wpierony
Ewentualni sponsorzy powinni nad tym pomyśleć.
i oby ich było jak najwięcejwolfik pisze:Nasi Sponsorzy http://www.Ruch.chorzow.pl/sponsorzy.php
mysle ze gdybysmy przez rok grali na Skałce to nikomu bo sie nic nie stalo...Stary kibic pisze:Po przeczytaniu artykulu o sponsorach w GW dzisial o malo co by mnie szlag nie trafil. Watek ze gdyby Ruch przeniusl by sie do innego slaskiego miasta to bylby sponsor i nowy stadion. Przepraszam ale Ruch to jest chorzowki klub. Czy moze sie ktos wyobrozic Ruch w Kozlu czy w Gliwicach czy jeszcze w jakims innym miescie?
Co to za problem aby sposor bylby np Opel i sponsorowal by Ruch Chorzow. W Chorzowie a nie w Gliwicach. Niewiem ale uwazam ze jest to straszny policzek pod adresem Kopla. i M.Chorzow.
Z tym że Stadion Skałki by licencji nie dostoł....MkF pisze:mysle ze gdybysmy przez rok grali na Skałce to nikomu bo sie nic nie stalo...Stary kibic pisze:Po przeczytaniu artykulu o sponsorach w GW dzisial o malo co by mnie szlag nie trafil. Watek ze gdyby Ruch przeniusl by sie do innego slaskiego miasta to bylby sponsor i nowy stadion. Przepraszam ale Ruch to jest chorzowki klub. Czy moze sie ktos wyobrozic Ruch w Kozlu czy w Gliwicach czy jeszcze w jakims innym miescie?
Co to za problem aby sposor bylby np Opel i sponsorowal by Ruch Chorzow. W Chorzowie a nie w Gliwicach. Niewiem ale uwazam ze jest to straszny policzek pod adresem Kopla. i M.Chorzow.a na Cichej by budowali
A mi sie wydaje ze tu chodzi o przeniesienie drużyny na 2008/09 do innego miasta.... ale to by było to samo przeciez... yno kaj??? pomyslmy....salas pisze:mi sie zdaje ze chodzilo w tym artykule oto aby na czas budowy nowego stadionu grali w innym miescie!!
Rychtig ich stadion jest na zwycięstwa... co mi sie z tym OKRZEI zas popierniczyło???Lysy pisze:Gliwice ale nie przy Okrzei poza tym nie o to tu chodzi żeby zbudować potęgę klubu ale spowodować jego upadek kosztem.... no nie jest to rozmprawianie na forumSza19R20lin pisze:A mi sie wydaje ze tu chodzi o przeniesienie drużyny na 2008/09 do innego miasta.... ale to by było to samo przeciez... yno kaj??? pomyslmy....salas pisze:mi sie zdaje ze chodzilo w tym artykule oto aby na czas budowy nowego stadionu grali w innym miescie!!
Zabrze?? odpado
Katowice?? juz bardziej ale chyba nie na bukowej...
Gliwice przy Okrzei?? raczej nie
Bytom to juz totalnie odpado...
Siemce, Mysłowice, Mikołów, tam nie ma takich stadionów...
Najprawdopodobniej to by był chyba Śląski...Ale on lezy w ChoRzowie... i koło sie zamyka
PozdRo
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], Pulocini i 45 gości