ŚRUTWA
-
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- arango-mokre
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
temat osobny z życzeniami powstał 8 godzin później niż te wpisy, więc argument jak z koziej dupy trąbka, a w co sie co przerodzi to może zamknąć forum i nic nie pisać bo każdy post sie może przerodzić w nie wiadomo jaką dyskusje. Mam wrażenie, że nie których to już tu paranoja powoli łapie.spyru pisze:Volek- temat o urodzinach jest osobny. Poza tym troszeczke jakby ucichły kłutnie dot. Srutwy, a odświeżanie starych tematów może spowodować że znowu sie zacznie jazda
pozdRo
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Co wy wszyscy macie z tym zamykaniem tematow, jak sie temat wyczerpie to sam poleci na dol, a jak jest bardzo kontrowersyjny to zamkniecie niewiele da, bo dyskusja w innych tematach bedzie schodzila wlasnie na ten kontroersyjny, wg mnie samo takie zamykanie podsyca atmosfere
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
.... nadzieje na co?Ryjek pisze:w Ustroniu Mario powiedzial ze to jeszcze nie koniec .... codziennie trenuje i dalej ma nadzieje.....
- że trener się zlituje i zacznie jeść zupa z zawodnikami oraz przyzno że jest słabym trenerem, weźmie na siebie odpowiedzialność za kontuzje i przyjmie do wiadomosci że za sciągnięcie zawodnika z boiska usłyszy wiązka łaciny
- że trener podo się do dymisji dając wolno reka koncepcjom krnąbrnego zawodnika
- że Ruch przegro kilka meczy i Super Mario okaze się niezbędny (mom nadzieja że to nie powód obecności na sparingu)
- że skleiły się jakieś kartki w tym słynnym zeszycie i nie wszystko zostało jeszcze zakapowiedziane
- że trawa na płycie odrośnie
- że to wszystko sen