Ruch na antenie TVP3
-
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
TVP3 musi naprawde sporo wylozyc zebysmy sie zgodzili na te realcje, mecz od 40 tej minuty, poziom transmisji zenujacy, a Ruch obecnie najwyzsza frekwencja w drugiej lidze, swietna atmosfera na trybunach, zdecydowanie gra o awans
Polonia bardzo przecietna, zdziwie sie bardzo jak ich nie ogramy
Polonia bardzo przecietna, zdziwie sie bardzo jak ich nie ogramy
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- Goscioo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Bytom20
- Kontakt:
Lukas z szacunkiem jakigo Zietka.....za ta organizacja z Odra to bym go z roboty wy***rdolil (w tych czasach]Lukas Michalski pisze:Po tej 'transmisji' nasuwaja mi sie dwie mysli:
1) Polonia - druzyna zdecydowanie do ogrania
2) brawa dla Pana Zietka za nieugiete stanowisko w sprawie trasmisji (nie przekladamy godzin meczu), bo gdybysmy przelozyli to te ci*** pewnie by tez wyemitowaly odsloniecie jakiegos pomnika
byles na meczu to wiesz ..jest facet ktorys rok , caly czas robi bledy
ale gorole umiom godac [czytaj usprawiedliwiac sie]
zreszta jest ,temat do zarzadu .moim zdaniem blachostkach ,ale poprawiajacych wizerunek nasdzego klubu a przede wszystkim o wizerunku naszego stadionu, o poprawie estetyki i kibicach
-
- Kontakt:
- L_M
- Kontakt:
Soda, ale to nie Zietek odpowiada za bezpieczenstwo, a kierownik do spraw bezpieczenstwa. To ze Zietek ma rzeczywiscie chyba najwiecej na glowie w klubie nie znaczy ze odpowiada za wszystko. to ze najwiecej sie slyszy o nim, to raczej znaczy ze robi najwiecej. Sa inni ludzie w tym klubie, troche bardziej anonimowi, dzieki czemu im sie nie 'obrywa'SODA pisze:Lukas z szacunkiem jakigo Zietka.....za ta organizacja z Odra to bym go z roboty wy***rdolil (w tych czasach]Lukas Michalski pisze:Po tej 'transmisji' nasuwaja mi sie dwie mysli:
1) Polonia - druzyna zdecydowanie do ogrania
2) brawa dla Pana Zietka za nieugiete stanowisko w sprawie trasmisji (nie przekladamy godzin meczu), bo gdybysmy przelozyli to te ci*** pewnie by tez wyemitowaly odsloniecie jakiegos pomnika
byles na meczu to wiesz ..jest facet ktorys rok , caly czas robi bledy
ale gorole umiom godac [czytaj usprawiedliwiac sie]
zreszta jest ,temat do zarzadu .moim zdaniem blachostkach ,ale poprawiajacych wizerunek nasdzego klubu a przede wszystkim o wizerunku naszego stadionu, o poprawie estetyki i kibicach

-
- Kontakt: