Oświadczenie NU!!! czytac!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Ryjek
Kontakt:

#61 Post autor: Ryjek » 28 paź 2005, o 15:55

snajper pisze:
Ryjek pisze:kto sie chce wadzi to jego sprawa jest postanowione jednym to pasuje drugim nie... tak samo by było gdyby byl ino protest też by sie ktoś wadził ...dla mnie to jest daremne ...
a do mnie tys je darymny :lol: obadomy co jutro bydzie
ty przemysław idź do zabawek :)

Gość

#62 Post autor: Gość » 28 paź 2005, o 17:52

panowie nie zasmiecac tematu

SODA

#63 Post autor: SODA » 28 paź 2005, o 18:29

niy no ku*** ,zas z drugiej strony na kogo mo byc tyn protest akurat w tym meczu, gwiazdy niy moga grac,maja kontuzje ,kartki czy co kolwiek , maja szansa zagrac modziki i tak posrane ze strachu przed szpilym, przyjedzie Jaga
i my na dublerow czy modzikow momy byc cicho, nic tak modymu niy dodo otuchy jak doping wlasnych kibicow
wcale w takim meczu.....a protest cza robic kaj indzi i przeciw innym ludziom , ale w itermecie wszyscy maja lekarstwo
na dobro tego klubu, byda na kompie 2 godziny i jutro na szpilu kolo budki pozdro.

Awatar użytkownika
brykol-chorzow
Kontakt:

#64 Post autor: brykol-chorzow » 28 paź 2005, o 18:47

czyli zapalniczki na jutro aktualne ?
[img]http://img254.imageshack.us/img254/5118/aaej7.jpg[/img]

Pepek
Kontakt:

#65 Post autor: Pepek » 28 paź 2005, o 18:53

brykol-chorzow pisze:czyli zapalniczki na jutro aktualne ?
JA :!:

Hassan

#66 Post autor: Hassan » 28 paź 2005, o 20:06

SODA pisze:niy no ku*** ,zas z drugiej strony na kogo mo byc tyn protest akurat w tym meczu, gwiazdy niy moga grac,maja kontuzje ,kartki czy co kolwiek , maja szansa zagrac modziki i tak posrane ze strachu przed szpilym, przyjedzie Jaga
i my na dublerow czy modzikow momy byc cicho, nic tak modymu niy dodo otuchy jak doping wlasnych kibicow
wcale w takim meczu.....a protest cza robic kaj indzi i przeciw innym ludziom , ale w itermecie wszyscy maja lekarstwo
na dobro tego klubu, byda na kompie 2 godziny i jutro na szpilu kolo budki pozdro.
No i w tej sytuacji jaka zaistniała to cie zdecydowanie popieram ale nie odchodze od tego ze protest cza jakis zrobic.Może nie na tym meczu ale cza go zrobic.Takie jest moje zdanie

hagi17

#67 Post autor: hagi17 » 29 paź 2005, o 08:17

SODA pisze:niy no ku*** ,zas z drugiej strony na kogo mo byc tyn protest akurat w tym meczu, gwiazdy niy moga grac,maja kontuzje ,kartki czy co kolwiek , maja szansa zagrac modziki i tak posrane ze strachu przed szpilym, przyjedzie Jaga
SODA 100% poparcia dla twojej wypowiedzi.

staRvin
Kontakt:

#68 Post autor: staRvin » 29 paź 2005, o 11:03

jo jada zajs 10zl przedupia ! i sie powq...na grajkow ! i Fornalaka

"... w moim sercu jest Ruch i na dobre i na złe"

Piootrek

#69 Post autor: Piootrek » 29 paź 2005, o 11:04

starvin pisze:jo jada zajs 10zl przedupia ! i sie powq...na grajkow ! i Fornalaka

jo tak samo ;)

Awatar użytkownika
ZYGa91
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#70 Post autor: ZYGa91 » 29 paź 2005, o 11:28

cała prawda... dziś Modzikom trzeba pomóc, żeby pokazali na co ich stać...
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam

ishateR

#71 Post autor: ishateR » 29 paź 2005, o 12:26

DO BOJU NIEBIESKA MŁODZIEŻ! DO BOJU NIEBIESKA MŁODZIEŻ!SEBA NOWAK TEZ!SEBA NOWAK TEZ! DO BOJU, DO BOJU NIEBIESCYYYYYYYYYYY HEY !

:lol:
NOWO PIOSENKA - FAJNO ? :F

staRvin
Kontakt:

#72 Post autor: staRvin » 29 paź 2005, o 13:53

sadik pisze:DO BOJU NIEBIESKA MŁODZIEŻ! DO BOJU NIEBIESKA MŁODZIEŻ!SEBA NOWAK TEZ!SEBA NOWAK TEZ! DO BOJU, DO BOJU NIEBIESCYYYYYYYYYYY HEY !

piosenka ciulato :twisted:

sadi morda ;p na szpil nie jedziesz to nie pier...;p

ishateR

#73 Post autor: ishateR » 29 paź 2005, o 14:57

starvin pisze:
sadik pisze:DO BOJU NIEBIESKA MŁODZIEŻ! DO BOJU NIEBIESKA MŁODZIEŻ!SEBA NOWAK TEZ!SEBA NOWAK TEZ! DO BOJU, DO BOJU NIEBIESCYYYYYYYYYYY HEY !

piosenka ciulato :twisted:

sadi morda ;p na szpil nie jedziesz to nie pier...;p

dziołcha kto ci pedziol ze jo nie jada ;D oboczolch film hooligans 2005 i jazda :lol:

snajper

#74 Post autor: snajper » 29 paź 2005, o 23:41

Piootrek pisze:
starvin pisze:jo jada zajs 10zl przedupia ! i sie powq...na grajkow ! i Fornalaka

jo tak samo ;)
no i co powkurwialiście sie ?

Awatar użytkownika
kRycha
Kontakt:

:D

#75 Post autor: kRycha » 30 paź 2005, o 18:22

ładny przekret jo byłech na meczu i oprawa vyła zajebisto :D
[img]http://i353.photobucket.com/albums/r394/19kRycha20/usebarkopia.gif[/img]

ODPOWIEDZ