Akcja : 'WSZYSCY NA NIEBIESKO'
-
- Kontakt:
jak żeście są chętni...zroganizować coś co przyniesie jakies rezultaty...to proponuje skserować tak by bylo z tysiąc ulotek z informacją o akcji ,,wszyscy na niebiesko"......wszyscy sam dużo godają i marudza, pokożcie ze coś umicie zrobić i tyla...sama informacja na forum o tej waszej akcji nic nie da...
wystraczyło by skserowac około 100 kartek A4....koszt około 10zl. na jednej kartce zmieści się conajmniej 10 ulotek.
ino przypominom ze jak chce ktoś cos zorganizpwać...to skotaktujcie sie najpierw z NU
wystraczyło by skserowac około 100 kartek A4....koszt około 10zl. na jednej kartce zmieści się conajmniej 10 ulotek.
ino przypominom ze jak chce ktoś cos zorganizpwać...to skotaktujcie sie najpierw z NU
-
- Kontakt:
jo nic takiego nie stwierdzil , na 10 mogl se przysc kazdy kto mial ochotesadik pisze: a tak po za tematem
czy na hama muszemy wy***rdalac do mlyna ludzi kere chcom sie isc na 6 czy 10 bo jak widza jak przy brami stoi 7 ziomkow i nie maja zamiaru nikogo na 10 przepuscic to mie krew zalewo po to kozdy kupuje bilet na 10 albo do mlyna a nie kupuja sie na 10 a mi kozom isc na 7 ?
a do mlyna jesli kogos brali to moze bajtli co wlazly za free
tak wogole to kiedys z mlyna mogli kogos ewentualnie wyprosic a
teraz musza ludzi na sila sprowadzac

-
- Kontakt:
dokładnie nic takiego nie było dycha stoji otworem dla wszystkich i niema zadnegu zmuszania!koloR pisze:jo nic takiego nie stwierdzil , na 10 mogl se przysc kazdy kto mial ochotesadik pisze: a tak po za tematem
czy na hama muszemy wy***rdalac do mlyna ludzi kere chcom sie isc na 6 czy 10 bo jak widza jak przy brami stoi 7 ziomkow i nie maja zamiaru nikogo na 10 przepuscic to mie krew zalewo po to kozdy kupuje bilet na 10 albo do mlyna a nie kupuja sie na 10 a mi kozom isc na 7 ?
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]
rumcajs_79 pisze:dokładnie nic takiego nie było dycha stoji otworem dla wszystkich i niema zadnegu zmuszania!koloR pisze:jo nic takiego nie stwierdzil , na 10 mogl se przysc kazdy kto mial ochotesadik pisze: a tak po za tematem
to jo byl chyba slepy.... jak 15 minut przed szpilem stolo pora "szyrokich" chopow i na dziesiony bylo chyba 5 kibiców !! a potem jak poszli to wszyscy wlazili !
dobra nie byda sie wadzic pozdro ;]
-
- Kontakt:
niewiem jak było na 15 minud przed szpilem bo my dopiero wlezli na stadiom kajs 5 minut wczesnije i odrazu poszli mi do 10 i juz tam byli sporo ludu a co było wczesniej to sie nie wypowiadam bo niewiym!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a tak ciężko zrozumieć, że ktoś idzie na mecz bo chce patrzeć, jo na przykłąd chodza na 10 bo odpowiado mi tamta atmosfera, inni chodzą kaj indziej bo tam im pasuje. ale to, że ktoś idzie na mecz by po prostu go obejrzeć nie powód, żeby kogoś nazywać ciulem czy leszczem. Większość z nich chodziła na Ruch i chodzi nadal mimo takiej sytuacji jaka jest, kiedy tyś jeszcze sroł w gacie. Moze zabrońcie im chodzić, co tam nas chodzą miliony na stadion jak sie kilku wyciepnie to i tak będzie komplet. Kożdy mo powinien znaleźć miejsce na naszym stadionie i to nie powód, że by kogoś obrażać, bo na razie za ciula... ech chcioł żech ci trocha dosadniej napisać, ale stwierdziłech że nie warto.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
Masz racje heli, do niektórych nigdy nie dotrze, że niktórzy chcą oglądać mecz i dla nich pokazów ultras mogłoby wcale nie być, ale to nie znaczy ze są gorszymi kibicami.
A co do akcji wszyscy na niebiesko to popieram, tylko jakoś nie chce mi sie wierzyć zeby u nas na stadionie to sie udało. Skoro nawet "młyn" nie jest niebieski to czego wymagać od pozostałych kibiców. Inni potrafia się zorganizować tylko nie my. Ja osobiście nie wyobrazam sobie żebym poszedł na mecz w innej koszulce niz niebieska (ewentualnie biała z niebieskimi dodatkami
), a jak fajnie wygladają trybuny w barwach klubowych to doskonale widać na Widzewie, od którego kibiców moglibysnmy się sporo nauczyć.
A co do akcji wszyscy na niebiesko to popieram, tylko jakoś nie chce mi sie wierzyć zeby u nas na stadionie to sie udało. Skoro nawet "młyn" nie jest niebieski to czego wymagać od pozostałych kibiców. Inni potrafia się zorganizować tylko nie my. Ja osobiście nie wyobrazam sobie żebym poszedł na mecz w innej koszulce niz niebieska (ewentualnie biała z niebieskimi dodatkami

-
- Kontakt:
No Heli, w końcu sie w jekiejś kwestii zgadzomyheli pisze:a tak ciężko zrozumieć, że ktoś idzie na mecz bo chce patrzeć, jo na przykłąd chodza na 10 bo odpowiado mi tamta atmosfera, inni chodzą kaj indziej bo tam im pasuje. ale to, że ktoś idzie na mecz by po prostu go obejrzeć nie powód, żeby kogoś nazywać ciulem czy leszczem. Większość z nich chodziła na Ruch i chodzi nadal mimo takiej sytuacji jaka jest, kiedy tyś jeszcze sroł w gacie. Moze zabrońcie im chodzić, co tam nas chodzą miliony na stadion jak sie kilku wyciepnie to i tak będzie komplet. Kożdy mo powinien znaleźć miejsce na naszym stadionie i to nie powód, że by kogoś obrażać, bo na razie za ciula... ech chcioł żech ci trocha dosadniej napisać, ale stwierdziłech że nie warto.

Synek, co mo 12 lot i łazi na Ruch od roku nie rozumi, że inni, trocha starsi nie mają ochoty na żadne zabawy z ultras.
Dla mnie to całe "ultras" to bezsensowne wydupianie pieniedzy, podczas gdy klub ma tyle innych ważnych potrzeb. Tą kase możnaby przeznaczyć moim zdaniem choćby na jakies drobne remonty stadionu czy inne uzasadnione cele.
Nie próbujmy rywalizować z dospelami - oni po prostu mają ogromne kompleksy niższości na naszym punkcie. Nic nie znaczą ani jako klub ani jako kibice. Te całe "ultras" to jedyne, czy mogą troszke nadrobić.
A do Timiego z Batorego - z szacunkiem i bez napinki - ciula to sie poszukej wśród kolegów, a nie wyzywaj m.in. mnie i innych starych kibiców, co łazili na szpile jak Ciebie być może jeszcze na świecie nie było
Panie, zmiłuj się nad nami...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Te całe ultras wedlug mnie przyciaga ludzi na stadion, oczywiscie nie tylko od tego to zalezy a od samej gry pilkarzykow.Lofs pisze:
Dla mnie to całe "ultras" to bezsensowne wydupianie pieniedzy, podczas gdy klub ma tyle innych ważnych potrzeb. Tą kase możnaby przeznaczyć moim zdaniem choćby na jakies drobne remonty stadionu czy inne uzasadnione cele.
Nie próbujmy rywalizować z dospelami - oni po prostu mają ogromne kompleksy niższości na naszym punkcie. Nic nie znaczą ani jako klub ani jako kibice. Te całe "ultras" to jedyne, czy mogą troszke nadrobić.
Ludzie co wrzucaja pieniadze na oprawe maja świadomosc na co to idzie, wiec wydaje mi sie ze jak by im sie to nie podobalo to by nie wrzucali kasy.
Tu nie chodzi o giekse i ich kompleksy - tu chodzi o wspaniała zabawe na trybunach.
Zobacz se taką skurwiałą legie jak tam sie ludzie bawia i nie chodzi mi tu tylko o żylete ale o trybune głowna. A u nas? U nas to ci co siedzieli na prostej pokazali jak sie potrafia bawic, nie mowie o wszystkich ale wiekszosc... Teraz juz wiem ze na prostej juz nic nigdy nie opłaca sie robić.
pozdRo 10
:twisted:
-
- Kontakt:
"Bezsensowne wydupianie pieniędzy" - szkoda tylko, że większość ludzi oklaskiwało każdą choreografię; szkoda, że dzięki temu atmosfera na trybunach jest wspaniała; szkoda, że dzięki temu ten "boski" stadion nie wygląda tak ponuro.... Taki jest teraz styl kibicowania. A za te pieniądze to co chciałbyś zrobić? Kupić podgrzewano murawa naszym piłkarzom? A może nowo kosiarka Paulkowi?Lofs pisze: Dla mnie to całe "ultras" to bezsensowne wydupianie pieniedzy, podczas gdy klub ma tyle innych ważnych potrzeb. Tą kase możnaby przeznaczyć moim zdaniem choćby na jakies drobne remonty stadionu czy inne uzasadnione cele.
W tej kwestii widać jak wiele brakuje nam choćby do Zagłębia Sosnowiec... tak, tak. Smutne, ale prawdziwe

A tak BTW... Czytając powyższe zastanawiam się czy to czasem nie pan Z. :?
-
- Kontakt:
Najlepszy doping jest jak laczymy sie z 10 :twisted: A wedlug mnie gdyby nie bylo zadnych opraw to nie bylo by atmosfery na stadionie
A za ta kasa to bys kuzwa kupil im 2 dobre bale,a ty godosz zeby ta kasa przeznaczyc na remont stadionu....a tak na przyszlosc zanim cos napiszesz to zastanow sie 3 razy
pozdRo

[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Nie, Kolego, nie jestem żadnym panem Z.Robson pisze:"Bezsensowne wydupianie pieniędzy" - szkoda tylko, że większość ludzi oklaskiwało każdą choreografię; szkoda, że dzięki temu atmosfera na trybunach jest wspaniała; szkoda, że dzięki temu ten "boski" stadion nie wygląda tak ponuro.... Taki jest teraz styl kibicowania. A za te pieniądze to co chciałbyś zrobić? Kupić podgrzewano murawa naszym piłkarzom? A może nowo kosiarka Paulkowi?Lofs pisze: Dla mnie to całe "ultras" to bezsensowne wydupianie pieniedzy, podczas gdy klub ma tyle innych ważnych potrzeb. Tą kase możnaby przeznaczyć moim zdaniem choćby na jakies drobne remonty stadionu czy inne uzasadnione cele.
W tej kwestii widać jak wiele brakuje nam choćby do Zagłębia Sosnowiec... tak, tak. Smutne, ale prawdziwe
A tak BTW... Czytając powyższe zastanawiam się czy to czasem nie pan Z. :?
I w pełni podtrzymuje swoje zdanie.
Uważam, że bardziej sensowna byłaby akcja np. zbiórki kasy na spłate tego gnoja malinowskiego. Zadłużenie wynosi 30 tys. zł. Niech każdy kibic zamiast walić kase bez sensu do tych puszek wpłaci 3 zł na w/w cel. Nie jest to rozsądniejsze rozwiązanie? Może istnieje jeszcze szansa odzyskania 6 punktów i zdjęcia zakazu transferów?
Pomyśl

Panie, zmiłuj się nad nami...