RUCH - ŁKS

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#61 Post autor: heli » 5 sie 2005, o 21:31

no dobra tak na gorąco,
1. wązne 3 punkty
2. na pewno lepsza gra w obronie niż w zeszłym sezonie
3. pomoc raczej nie zachwyca, a jeżeli już czymś to grą obronną, ino w ilu sie idzie bronić
4. Śrutwa i Bizacki na pewno na tle wielu źle nie wypadli, ale to nie są chopy co są w stanie walczyć przez pełne 90 minut, w końcówce to już było widać że sił za wiele nie mają
5. Śrutwa som cztery sytuacje z tego co najmniej 2 sety, bo drugie dwie to tak lecieli równo z obrońcą, że na pewno sie ciężko było czysto złożytć, ale że ani jednej ni ewykorzystoł z tgeo to na serio wielki minus za to i dobrze że tak sie skończyło
6. jak zwykle po strzelonej bramce następone 15 minut obrona w 10, na 30 metrach i nie udolne wybijanie bali, potem trocha uspokoili, chodzi o to, że już wiecej wybić celnych i trocha przytrzymywali piłke, bo nerwowo do końca
7. zmiany na pewno nie spowodowały jakiejś poprawy, raczej zasąpienie jednych trocha nie widocznych (poza Petaszem) drugimi,
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#62 Post autor: Simone » 5 sie 2005, o 21:34

kufa mac w obronie drgnelo ale za to zdupila nam sie pomoc ... fuck :? mam nadzieje ze jeszcze cos sie z tym uda zrobic bo niby potnecjal mamy ...

Śrutwa poki co ... 2 mecze 4 sety spierdzielone -niezle

oczywiscie na koniec dodalbym ze trzeba zmienic trenera ale i tak nikt mnie nie wyslucha :wink:

magdarts

#63 Post autor: magdarts » 5 sie 2005, o 21:37

Graty z Lodzi :lol: :lol: :lol: Pojechaliscie zydow. Oby tak dalej Ruch!!!!!!!!!! :D :D :D

maRtol

#64 Post autor: maRtol » 5 sie 2005, o 21:39

co do sedziego to ciekawe wiela mu dali ale niech sie nie cieszy bo dziurowicz napewno go podjebie

srutwa i biza szkoda slow
na plus z pewnoscia myszor i petasz

fornalak odpusc i odejdz razem z tymi dwiema gwiazdkami ktore dawno sie juz wypalily

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#65 Post autor: L.G » 5 sie 2005, o 21:40

Jak na system 1-3-4-0,5 (te halb to Bizacki za bramka), to wynik jest kapitalny.

+ obrona
+ Petasz
- pomoc, brak OFENSYWNEGO pomocnika /wg./ Czekom niecierpliwie na Rajmana
minus jak ch... atak, praktycznie nie istnieje, zaś Pepe zdaje się postanowioł zakończyć rozwój (nie mylić z Rozwojem Katowice)
podobny minus "trener" za sabotaż, Pulkowski do oprzodku niy zabardzo groł ale czorno robota w porządku, włazi Wawrzyńczok - efekt w środku dziura (niy mylić z ex preziem dospelu), zamiast Fosy - facet bez formy Smarzyk ???, no i na konie Petasz, który jak na debiut groł dużo spokojni po prawy stronie w defensywie, niż niektórzy wybijający w pewnym momencie gracze.

ps. ciekawe ile setek Mario musi sp***dolić żeby go Fornal raczoł ściągnąć z boiska.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
brykol-chorzow
Kontakt:

#66 Post autor: brykol-chorzow » 5 sie 2005, o 21:42

Tak na gorąco, wazne 3 pkt, wynik powinien być inny np. 3:1 do nos ale skuteczność słabiutko, potwierdzo się brak napastnika. Słabo Pulkowski i Bonk ! Brak środka. Bramka bardzo ładna...

Nie wiem jak wos, ale mnie wkurzo jak są szale w górze a tu pół na niebiesko a pół na czerwono ? Jo rozumiem ta sztama z Widzewem, ale My mamy barwy niebieksie a nie neibiesko-czerwone

I na koniec nagroda dla nalepiej typującego poprzedniego sezonu... szkoda że była tylko 1 nagroda bo byłem drugi :D
[img]http://img254.imageshack.us/img254/5118/aaej7.jpg[/img]

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#67 Post autor: jalboss » 5 sie 2005, o 21:43

Łks groł a Ruch wygroł. Martwi mnie Nowak - słabiutko dziś wyglądoł.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

trolu

#68 Post autor: trolu » 5 sie 2005, o 21:44

Był Widzew na meczu?

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#69 Post autor: vinc84 » 5 sie 2005, o 21:44

Martwi mnie Nowak - słabiutko dziś wyglądoł.[/quote]

:shock:
GŮRNY ŚLŮNSK

gregor
Kontakt:

#70 Post autor: gregor » 5 sie 2005, o 21:49

1 Mari na rezerwa bo takiemu graczowi nie wypado marnować takich setek, jak by to jakiś mody zmarnowoł to co innego ale łon niestety musi to wykorzystać albo zrobić miejsce innym
2 Bizak + za brama ale niestety słabo nawet bardzo słabo takich błedów nawet w juniorach sie nie popełnio
3 Tryner zmienio najlepszego chopa na boisku pozostawiając Bizaka i Mario :evil:

4 Wielki + za gra obronno niestety po zdobyciu bramy nonstop my sie bronili i to grając na własnym boisku :evil: Tragedia
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#71 Post autor: heli » 5 sie 2005, o 21:50

jalboss pisze:Łks groł a Ruch wygroł. Martwi mnie Nowak - słabiutko dziś wyglądoł.
w jakim sensie słabiutko, blady był abo co, może od Fornalaka sie zaraził ;)

przez cały mecz chyba tylko jeden poważny błą kiedy to dwoma rękami piąstkuje na 16 metr i potem ktoś kepą wybija na róg choć nie wiem czy ta bala leciałą na brama
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

kamil1722

#72 Post autor: kamil1722 » 5 sie 2005, o 21:51

Gratulacje z łodzi POZDRO :)

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#73 Post autor: L.G » 5 sie 2005, o 21:52

heli pisze:przez cały mecz chyba tylko jeden poważny błą kiedy to dwoma rękami piąstkuje na 16 metr i potem ktoś kepą wybija na róg choć nie wiem czy ta bala leciałą na brama
w piyrwszy połowie minoł sie z balem i ktoś wybijoł bala z pusttego tora
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
KOCHŁOWICE
Kontakt:

#74 Post autor: KOCHŁOWICE » 5 sie 2005, o 21:54

Jo ino powiem ze za***iscie sie siedzi na szpilu kaj dziesiona sie dolanczo do dopingu i niekiedy prosta.Oby tak dalej chopy!Ah ten Srutwa :? PozdRo.
[img]http://i13.tinypic.com/878d09k.jpg%20%20[/img]

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#75 Post autor: vinc84 » 5 sie 2005, o 21:54

a najdupniejsze to bylo hej Ruch Chorzow ole :lol:
GŮRNY ŚLŮNSK

ODPOWIEDZ