na CICHEJ jest OK panuje spokój !!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Gl0bal
Kontakt:

#61 Post autor: Gl0bal » 30 maja 2005, o 15:51

a jo myśla ze to dobry pomysł te ci*** nas bydom mieć w du*** ! ale ludzie zoboczą że nam na tym klubie zależy : może coś w zarządzie ruszy ?? Trza próbować bo dużo już nam niezostało takie jes MOJE zdanie.

paul1920

#62 Post autor: paul1920 » 30 maja 2005, o 15:57

Gl0bal zgodzę sie w 100% z twoim zdaniem!
Myśle, że trzeba probowac coś zmienic ale i tak nam nic wielkiego nie zostało!

COBRA

#63 Post autor: COBRA » 30 maja 2005, o 18:10

Lutz pisze:
Stary kibic pisze:Dzieki za potwierdzenie info o trumnie.
Ale troche bym zmienil scenarjiusz tej oprawy. Po wyjsciu pilkarzy na plyte boiskowa, razem z siedziami,w tym momencie opuscic flagi klubowe do polowy masztu. I tu teraz UWAGA ~ 2minutu kompletna cisza , wszystkie oczy skierowane w kierunku opuszczonych flag. To ma byc taka cisza ktora sparalizuje ich mozgi.Trumna pierwszy slag, opuszczone flagi i ta cisza. Moze ktos ma lepszy pomysl ? Czemu nie wykorzystac.
Chopie, dyć to nic niy do łoni majom nos , ta trumna i te łopuszczone fany serdecznie w życi, dejcie sie pokój z tymi protestami, bo te ciuliki baranie jeszcze wos wyśmiejom. Jo je daleko , ale z tego co czytom , z wyników niy pozostaje mi nic innego sądzić .
Lepiej cos zrobic niz nie robic nic i potem tego zalowac!!!Moze prawie cos napiszom w gazetach pedzom w radiu tv i to cos da,niech ludzie wiedzom ze Ruch to My a nie oni i ze nam zalezy!!!

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#64 Post autor: vinc84 » 30 maja 2005, o 18:29

znajac zycie nic z tego nie bedzie?! hmm...obym sie mylil!!!
GŮRNY ŚLŮNSK

Pavlique
Kontakt:

#65 Post autor: Pavlique » 30 maja 2005, o 20:25

Powiym tela, pomysł Stana superowy; chyba sie złomia i przijada yno skuli tego coby widzieć tyn momynt potym ida do dom i tela;
I'm a man who walks alone

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#66 Post autor: HKSADIK » 30 maja 2005, o 20:30

Wg.mnie pomysł bardzo dobry..Niech wiedzą piłkarze,działacze że nam na Ruchu zależy najbardziej z nich!!!ch** piłkarze bedą to mieć w du***-ale licze że bedzie wreszcie reakcja pana Klimka!!Że wreszcie zrobi porządek w tym klubie...Bo jak on tego porządku nie zrobi to bedzie ch** wielki!!!A i jutro jebiemy piłkarzy równo-nie ma zlituj sie nad nimi...je*** PSEUDO-GRAJKÓW!!!je*** FRAJERSTWO!!!pozdRo dla tych,którzy kochają ten klub 8)

ruch100

#67 Post autor: ruch100 » 30 maja 2005, o 20:35

te gnoje poprostu chca zgonic nasz klub na kasiee sprzedaja mecze is ie dziela obstawiaja w STSie iw ygrywaja kasa !!! sprzedaja dobrych zawodnikow pewnie zamiast sprzedac i kupic nowcyh dobrych to oni dzila sie pweni kasa i zostaja te same nowe stare grajki !!! to so gorole tzreba cos z tym zrobic !!!! protesty nic nie dadza trzeba to rozwiazac inaczej sila bo innego dobrego sposobu nie widze !!!! idziemy w dol a oni -pewnie biara wyjebane wyplaty a efektow w ch*** nie widac

ruby z kaliny

#68 Post autor: ruby z kaliny » 30 maja 2005, o 21:14

dejci mi chopy jutro ta trula a som z niom wyleza na srodek boiska - szpil moze byc opozniony o 15 minut - napewno zdaza wlyz i zlyz dejcie mi znac napewno wyleza nojwyzy zaplaca kara wali mi to ale mom juz dosc cza cos z tym zrobic bo to przekraczo ludzkie pojyncie

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#69 Post autor: radzion » 31 maja 2005, o 09:23

a propo tej trumny, zobaczcie co GW wylapala i napisala:
Po ostatniej porażce z MKS-em Mława, kiedy to chorzowianie nie wykorzystali dwóch rzutów karnych, co bardziej radykalni kibice zarzucili zawodnikom, że nie są godni grać z "R-ką", czyli symbolem klubu na piersi. Proponowali nawet, by przed dzisiejszym meczem z ŁKS-em Łódź (godz. 17) przy linii bocznej boiska postawić trumnę - symbol upadku zasłużonego klubu
jak co bardziej! wszyscy!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#70 Post autor: fRyta » 31 maja 2005, o 10:56

mam pomysl....ta trumne mozna podczas meczu jeszcze wykorzystac :idea: mozna ja eksploatowac jako nosze dla naszych "pilkarzy", pierwszy powinien zostac zniesiony sibik :lol:
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#71 Post autor: radzion » 31 maja 2005, o 11:17

Piotruś pisze:mam pomysl....ta trumne mozna podczas meczu jeszcze wykorzystac :idea: mozna ja eksploatowac jako nosze dla naszych "pilkarzy", pierwszy powinien zostac zniesiony sibik :lol:
no patrzcie ,momy ostatnio wysyp genialnych pomyslow!!swoja droga ze my na to wczesneij nie wpadli :lol: :lol: :lol:

volek
Kontakt:

#72 Post autor: volek » 31 maja 2005, o 13:03

a w mlynie zamiast dopingu marsz zalobny 8)
"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]

Stary kibic

#73 Post autor: Stary kibic » 31 maja 2005, o 13:36

radzion pisze:
Piotruś pisze:mam pomysl....ta trumne mozna podczas meczu jeszcze wykorzystac :idea: mozna ja eksploatowac jako nosze dla naszych "pilkarzy", pierwszy powinien zostac zniesiony sibik :lol:
no patrzcie ,momy ostatnio wysyp genialnych pomyslow!!swoja droga ze my na to wczesneij nie wpadli :lol: :lol: :lol:

Radzion smieszne to to nie jest. A co wedlug Ciebie nalezy chwalic za wspaniala postawe zawodnikow. Dziwie sie Tobie.

ishateR

#74 Post autor: ishateR » 31 maja 2005, o 13:45

tam jak ktos dostanie kontuzji nalezy go wciepnac do trumny - zakmnac i trumna spolic ;]
i po szpilu pomodlic sie oto zeby w Ruchu juz nigdy nie zagrali gracze na miara super talentu sibika...

( jak jo by miol taki talent jak łon to juz downo kariera koncza )

Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#75 Post autor: fRyta » 31 maja 2005, o 14:59

sadik pisze:tam jak ktos dostanie kontuzji nalezy go wciepnac do trumny - zakmnac i trumna spolic ;]
i po szpilu pomodlic sie oto zeby w Ruchu juz nigdy nie zagrali gracze na miara super talentu sibika...

( jak jo by miol taki talent jak łon to juz downo kariera koncza )

Stary ale mial bys wystep na mistrzostwach swiata :shock:
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

ODPOWIEDZ