Stoi 8)radzion pisze:chcesz sie wetnac ze z tym dopingiem to nie wypali :roll: :?
Ruch Stasiak
-
- Kontakt:
- KOCHŁOWICE
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
chciolbych sie mylic ale tak bydzie,
oebcnie to my momy lepszy doping na wyjazdach, bo tam kzody spiewo,wie co mo robic,wie po co przyszol na szpil, wie czemu jest kibicem
a u siebie?za duzo przypadkowych ludzi :?
juz zech to gool na bielsku ale powtorza jeszcze roz:
wola zeby na szpile lazilo nawet ino 300 ludzi ale niech to beda tacy ludzie jak np na bielsku, lepiej miec 300 spiewjaacych kibicow niz 5 tysiecy dlubiacych sloniol i do niczego sie nei przydajacych
i zas sie pewnei odezwia obroncy ucisnionych :?
oebcnie to my momy lepszy doping na wyjazdach, bo tam kzody spiewo,wie co mo robic,wie po co przyszol na szpil, wie czemu jest kibicem
a u siebie?za duzo przypadkowych ludzi :?
juz zech to gool na bielsku ale powtorza jeszcze roz:
wola zeby na szpile lazilo nawet ino 300 ludzi ale niech to beda tacy ludzie jak np na bielsku, lepiej miec 300 spiewjaacych kibicow niz 5 tysiecy dlubiacych sloniol i do niczego sie nei przydajacych
i zas sie pewnei odezwia obroncy ucisnionych :?
-
- Kontakt:
Jakoś nie umia w to uwierzyć,że bydzie taki dobry doping.Choć z drugiej strony Wojtek chyba wie co godo
.Obych sie pomylił.Na Bielsku my jakos umieli wszyscy sie dreć,to może dziś na Cichej bydzie ten przełom.
powinni wprowadzić zakaz sprzedaży słoniola,a wprowadzić sprzedaż piwa

powinni wprowadzić zakaz sprzedaży słoniola,a wprowadzić sprzedaż piwa

"W życiu piękne są tylko chwile..."-Ryszard R.
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
[img]http://images21.fotosik.pl/219/a35f04d4d948e135.jpg[/img]
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Moim zdaniem żadna z osób, któRe pRzychodzą na Ruch, nie jest osobą pRzypadkową, każdy jest kibicem i pRzychodzi zobaczyć grę swojej dRużyny, w pRzeciwnym Razie, na meczu by go nie było. A że jeden ogląda mecz i zaciska kciuki w ciszy, a dRugi głośno dopinguje to moim zdaniem noRmalne. Każdy jest inny. Jest jeszcza tRzecia ewentualność, któRa jest 100X goRsza.
Poza tym pRawda jest taka, że każdy patRzy na to, jak zachowują sie ludzie wokół niego, jeśli wszyscy wokół dopingują ręce same idą w góRę, jeśli wokół jest cisza, mało kto ma tyle odwagi i takie waloRy głosowe, żeby śpiewać solo (a już napewno JA, zwłaszcza że jakimś dziwnym tRafem, zna mnie mnóstwo, osób, któRych ja nie nie miałam okazji poznać
). Tzw. psychologia tłumów, mam nadzieję, że dziś zadziała, w tą dobrą stRonę i na Cichej znów będzie głośno. I to jest chyba główny pRoblem, z któRym musimy sobie poRadzić.
Stawiam się o 15.30 i mam nadzieję na 3 punkty i wspaniały doping. A także, na to że po meczu na foRum będzie Radość ze zwycięstwa, a nie kłótnie czy gRymasy.
PozdRawiam.
Poza tym pRawda jest taka, że każdy patRzy na to, jak zachowują sie ludzie wokół niego, jeśli wszyscy wokół dopingują ręce same idą w góRę, jeśli wokół jest cisza, mało kto ma tyle odwagi i takie waloRy głosowe, żeby śpiewać solo (a już napewno JA, zwłaszcza że jakimś dziwnym tRafem, zna mnie mnóstwo, osób, któRych ja nie nie miałam okazji poznać

Stawiam się o 15.30 i mam nadzieję na 3 punkty i wspaniały doping. A także, na to że po meczu na foRum będzie Radość ze zwycięstwa, a nie kłótnie czy gRymasy.
PozdRawiam.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
-
- Kontakt:
Niebieska pisze:Poza tym pRawda jest taka, że każdy patRzy na to, jak zachowują sie ludzie wokół niego, jeśli wszyscy wokół dopingują ręce same idą w góRę, jeśli wokół jest cisza, mało kto ma tyle odwagi i takie waloRy głosowe, żeby śpiewać solo (a już napewno JA, zwłaszcza że jakimś dziwnym tRafem, zna mnie mnóstwo, osób, któRych ja nie nie miałam okazji poznać). Tzw. psychologia tłumów, mam nadzieję, że dziś zadziała, w tą dobrą stRonę i na Cichej znów będzie głośno. I to jest chyba główny pRoblem, z któRym musimy sobie poRadzić.
Dokładnie tak to wygląda na Naszym stadionie. 100 % racji

- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Adi-Żory
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
[quote="SODA"]i zas marudery przeca momy najtonsze bilety w 2 lidze jezeli chodzi o
stolki, chcieliscie ku*** wszyndzie stolki a teraz pi***olicie a swojom drogom jak ktos wczesni napisol cza bylo szporowac
jo 20 lot tymu flaszki po hasiokah zbiyrol zeby na szpil isc ..a wy wolicie
w parku dżepa wypic.
kiedys bylo inaczej inne zycie malolata .......pierwszy wyjazd na mecz z kolegami i powrot z siniakami ......
stolki, chcieliscie ku*** wszyndzie stolki a teraz pi***olicie a swojom drogom jak ktos wczesni napisol cza bylo szporowac
jo 20 lot tymu flaszki po hasiokah zbiyrol zeby na szpil isc ..a wy wolicie
w parku dżepa wypic.
kiedys bylo inaczej inne zycie malolata .......pierwszy wyjazd na mecz z kolegami i powrot z siniakami ......
-
- Kontakt: